- 1 Kasım 2019
- 2.738
- 5.335
- 158
Bir çocuğunuz olduğunda anlayabilirsiniz ancak bunu. Çocuğunuz olmadığı için size böyle geliyor. Sağlıksız ve yanlış düşünen sizsiniz. Adam gayette en doğru olanı yapıyor. Bir kız çocuğu olarak annemle babam ayrılsaydı ve babam başka birini bukup benimle yeterince ilgilenmeseydi babamla aramdaki bağ kopardı, uzaklaşırdım. 6 yaşında annesi babası ayrılmış bir çocuğun bu ayrılığın onu ne annesinden ne babasından koparmadığını bağlarının aynı şekilde devam edeceğini görmesi için babasının ve annesinin ilgi göstermesi şart ve çok normal. Hatta babasının ilgilenmesi çok çok güzel bir şey. Sizinle gittiği yerleri beğenip kızını götürmesi çok güzel bir şey. Kızıyla arasındaki bağa karışamaz engel olamazsınız. İstediği yere götürür, istsdiği zaman görüşür, istediği şarkıyı gönderir. Bence siz bu adamdan ayrılın. İleride çocuğunu kıskanıp kendi çocuğunuz olduğunda kızıyla ilgilenmesini daha da kıskanacak ve abartacaksınız. O babadan uzak durun yavrusuyla mutlu olsun.Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.