Normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinden boşanmış adam kızından değil. Zaten erkeklerin en büyük sorunu eşden boşanınca çocuğun üzerindeki sorumluluktan kaçması. Eğer çocuğu olan bir adamla birlikteyseniz bunlar size normal gelmeli. Eğer kaldıramıyorsanız çoçuğu olmayan biriyle birlikte olun milletinde huzurunu kaçırmayın

2 kez bulustum ikisindede getirdi 。cocuga gozkulak olacak tabiki ama。karsinda bi laf soylerken bi zahmet suratina bakacak hala bi saniye gozunu ayirmiyor ise zaten benimle ilgisi yok bana karsi bisey hissetmiyor demektir。daha gorusurmuyum 。hee konu sahibiyle ayni kafadadiyim。elimden yuzlerce bosanma davasi gecti bi cogu evliyken bebenin yuzune bakmaz bosaninca kiymete biner。cogu gostermelik
tamam 。

2 kez bulustum ikisindede getirdi 。cocuga gozkulak olacak tabiki ama。karsinda bi laf soylerken bi zahmet suratina bakacak hala bi saniye gozunu ayirmiyor ise zaten benimle ilgisi yok bana karsi bisey hissetmiyor demektir。daha gorusurmuyum 。hee konu sahibiyle ayni kafadadiyim。elimden yuzlerce bosanma davasi gecti bi cogu evliyken bebenin yuzune bakmaz bosaninca kiymete biner。cogu gostermelik

Neden göstermelik olsun anlamadım, adamın çocuğu bırakacak yeri yoktu belki ne yapsın atsın mı çocuğu? Bir de adam çocuklu bir insan, sizinle buluşmaya çocuksuz gelse ne olacaktı, bir noktadan sonra adam sizinle gezerken yine çocuğunu getirecekti. Çocuklu biri çocuğunu bırakıp gezmeye, oraya buraya gidemez bunu kabul etmeniz gerek. Kabullenmiyorsanız da çocuklu erkeklerle görüşmeyin olsun bitsin zorla değil ya.

Merhaba,

Çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli sizlerden çok fikir aldım.
Sözlendim,nişanlandım,evlendim,boşandım
Uzun yıllar sonra hayatıma yeni bir insan aldım ve tekrar sizin görüşlerinize ihtiyacım var :)
Hemen özet geçiyorum.

Tanıştığımızda 6 ay önce eşinden boşanmıştı.6 yaşında kızı var ama kendisinin çocuk ile ilgili çok farklı şeyler hissettiğini,yaptığını düşünüyorum
Belki de çevremde bu şekilde bir baba olmadığı için bana farklı gelmiş olabilir. Doğru analiz edemiyorum.

Örnek verecek olursam;
Yeni bir yer keşfettiğimde ne kadar güzel birlikte gidelim dediğim her yere biz gidemeden alıp kızını gitmesi
Ona armağan etmiş olduğum şarkıları instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi
Bir şey yemeye gittiğimizde ertesi gün mutlaka oraya kızını götürmesi
Yediğimiz birşeyden sonra çocuğu onu seviyorsa ahh xxx'de çok severdi yarın alayım demesi.
Kızı aradığında hazır ola geçmesi.

Ve birde canımı sıkan başka bir konu daha var
Bu arkadaşlar boşanmış ama boşandıktan sonra farklı mevzulardan dolayı tekrar davalar açılıyor.
Dava dosyaları havada uçuşuyor iletişimde oldukları halde birbirlerine sanki bu açılan davalardan haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.
Sizde cocuk yok sanırım.
Ben de biyerde bir yudum su icsem aa bunu kızım cok sever diiyip,paket yapıp eve götürüyrum.
Cocuk girebilen yerlerse mutlaka onunla da giderim.
Anı biriktirmek böyle olur cünkü.
Ne güzel bir babaymıs.
Ama sanırım sizle yapamazlar.
Cok bireysel düsünüyorsunuz,bekar birilerine bakın derim.

Neden göstermelik olsun anlamadım, adamın çocuğu bırakacak yeri yoktu belki ne yapsın atsın mı çocuğu? Bir de adam çocuklu bir insan, sizinle buluşmaya çocuksuz gelse ne olacaktı, bir noktadan sonra adam sizinle gezerken yine çocuğunu getirecekti. Çocuklu biri çocuğunu bırakıp gezmeye, oraya buraya gidemez bunu kabul etmeniz gerek. Kabullenmiyorsanız da çocuklu erkeklerle görüşmeyin olsun bitsin zorla değil ya.
gorusmedim zaten ayrica cocugu birakacak yeri vardi tabiki cocugunu gezdirecek babalik。gorevini yapacak ilgilenecek bunu ilkbulusmada yapmasi normal degil。 esine ben geziyorum mesaji yolladi elimi sallasam ellisi gibisinden。 coxugu atsinmi muhabbeti donup duruyorda sanki atsin gozu benden baskasini gormesin dedim

Sizde cocuk yok sanırım.
Ben de biyerde bir yudum su icsem aa bunu kızım cok sever diiyip,paket yapıp eve götürüyrum.
Cocuk girebilen yerlerse mutlaka onunla da giderim.
Anı biriktirmek böyle olur cünkü.
Ne güzel bir babaymıs.
Ama sanırım sizle yapamazlar.
Cok bireysel düsünüyorsunuz,bekar birilerine bakın derim.
Ayni yaşta çocuğu varmış

Çocugu olan biriyle birlikte olmak herkesin harcı değildir, kaldıramayacak insan cok, sanırım size de agır gelmiş, ilgi üzerinizde olsun istiyorsunuz. eşimin ilk evliliğinden kızı var, o 3 yasındayken biz sevgili olduk ve 6 yasına kadar evlilik icin bekledik, sırf onun psikolojisi olumsuz etkilenmesin bana alışsın diye.
eşimle tanıstıgımızda tüm dünyası kızıydı ve ben bunu bilerek basladım. kendi cocugum olmadıgı halde empati kurdum ve kızıyla da arkadas gibi oldum. evlendikten sonra eşim icin artık tüm dünyası kızı degildi bir ailemiz vardı. yani bu bir süreç ve kolay degil. eski eşiyle olan davalar da sizi ilgilendirmiyor neden buna takıldıgınızı anlayamadım.

Çocugu olan biriyle birlikte olmak herkesin harcı değildir, kaldıramayacak insan cok, sanırım size de agır gelmiş, ilgi üzerinizde olsun istiyorsunuz. eşimin ilk evliliğinden kızı var, o 3 yasındayken biz sevgili olduk ve 6 yasına kadar evlilik icin bekledik, sırf onun psikolojisi olumsuz etkilenmesin bana alışsın diye.
eşimle tanıstıgımızda tüm dünyası kızıydı ve ben bunu bilerek basladım. kendi cocugum olmadıgı halde empati kurdum ve kızıyla da arkadas gibi oldum. evlendikten sonra eşim icin artık tüm dünyası kızı degildi bir ailemiz vardı. yani bu bir süreç ve kolay degil. eski eşiyle olan davalar da sizi ilgilendirmiyor neden buna takıldıgınızı anlayamadım.
Çok güzelsiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin.

Burada aldığım tepkilerden dolayı U dönüşü yapacak biri değilim.
Zira tepki verilse ne olur verilmese ne olur.

Ben sadece alışılmış dışında birşeyler yaşadığım için ileride bir evlilik olursa daha ileri boyutlara taşınır mı.
Şimdiden önlem almak istiyorum kendimin ve başkasının hayatını mahvetmek istemiyorum.
Ne gibi bir önlem alacaksınız?

Çocuğu öldüreceğim
Sonuçta o ilgi benim hakkım :KK71:

Şaka gibisiniz gerçekten evlenmemek gibi bir önlem mesela.
Şaka gibi olduğunu düşünmüyorum, aksine o çocuk için endişeliyim. Yarın birgün evlenirseniz ki inşallah sevgiliniz gözünü açar da evlenmezsiniz, o çocuğun size gelip kalması vs de olay olacak. Sizden anne olgunluğu alamadım ben. Sanki hiç çocuğunuz yokmuş gibi, sevgilinizle empati yapmaktan uzaksiniz. Bence daha da ileri gitmeye gerek yok. Siz bu çocuğu hep problem edeceksiniz.

Sizin çocuğunuz nerede?

anliyorum sizi ☺️ anlatmak istediginiz kiskanclik degil aslinda abartili tavirlar。 bekarken biriyle tanismistim bulusmaya ogluyla geldi。 oglu kostu oynadi bu surekli cocugu takipde。 tmm evlat bu illaki seviyorsun anladikda nedir bu☺️ yeni bosanmalarda bi sure hazmedemiyor evli iken gostermedikleri ilgiyi bosananinca goze sokuyolar。 bence gorusme derim🖐
Bu ici bos nokta yeni mi eklendi işaretlere ya?

Konu sahibi bence birbirinize uygun değilsiniz.

Merhaba,

Çok uzun zaman oldu siteye girmeyeli sizlerden çok fikir aldım.
Sözlendim,nişanlandım,evlendim,boşandım
Uzun yıllar sonra hayatıma yeni bir insan aldım ve tekrar sizin görüşlerinize ihtiyacım var :)
Hemen özet geçiyorum.

Tanıştığımızda 6 ay önce eşinden boşanmıştı.6 yaşında kızı var ama kendisinin çocuk ile ilgili çok farklı şeyler hissettiğini,yaptığını düşünüyorum
Belki de çevremde bu şekilde bir baba olmadığı için bana farklı gelmiş olabilir. Doğru analiz edemiyorum.

Örnek verecek olursam;
Yeni bir yer keşfettiğimde ne kadar güzel birlikte gidelim dediğim her yere biz gidemeden alıp kızını gitmesi
Ona armağan etmiş olduğum şarkıları instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi
Bir şey yemeye gittiğimizde ertesi gün mutlaka oraya kızını götürmesi
Yediğimiz birşeyden sonra çocuğu onu seviyorsa ahh xxx'de çok severdi yarın alayım demesi.
Kızı aradığında hazır ola geçmesi.

Ve birde canımı sıkan başka bir konu daha var
Bu arkadaşlar boşanmış ama boşandıktan sonra farklı mevzulardan dolayı tekrar davalar açılıyor.
Dava dosyaları havada uçuşuyor iletişimde oldukları halde birbirlerine sanki bu açılan davalardan haberleri yokmuş gibi davranıyorlar.
Cocugu olan bir bireyle iliski halinde olabilmenin ilk kosulu, onun icin her zaman cocugu ilk planda olacak sonra siz, kaldirmasi zor bir durum, Ben yapamazdim sahsen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X