10 aylık bebek neden yabancılara gitsin,onlara gülsün ki?Bebeğim yeni y10 aylık oldu bizlere karşı çok güzel gülümser kahkaha atar ismine tepki alkış bay bay canı isteyince gel gel ve işaret parmağı kullanımı var sadece emekeleme ve tutunup kalkıp sıralama yok ama kalabalık ortamlarda ismine tepki vermiyor yabancılara gitmiyor 2 3 saat sonra alıştıktan sonra gidiyor ve yabancılara hiç bir şekilde gülmüyor acaba normal mi?
Her alan niye gülmüyor diyor yabancılıyor diyorum birşey demiyorlar10 aylık bebek neden yabancılara gitsin,onlara gülsün ki?
Küçücük bebeğinizi neden yabancılara veriyorsunuz ki?Her alan niye gülmüyor diyor yabancılıyor diyorum birşey demiyorlar
Yabancı dediğim annemin kuzenleri yengemler vs.Küçücük bebeğinizi neden yabancılara veriyorsunuz ki?
Allah Allah bende bir anormallik var kesin ya.
Annemin kuzenini en son ne zaman gördüm acaba?Annemin kuzenlerini görünce ben gülmüyorum bebek niye gülsün
Siz yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz 4-5 aylık olduğundan beri çocuğum Otizm mi diye konu açıyorsunuz. Ne güzel işte yabancılıyor bebek asıl yabancılaması olmasa herkese gitse problem olurdu.Bebeğim yeni y10 aylık oldu bizlere karşı çok güzel gülümser kahkaha atar ismine tepki alkış bay bay canı isteyince gel gel ve işaret parmağı kullanımı var sadece emekeleme ve tutunup kalkıp sıralama yok ama kalabalık ortamlarda ismine tepki vermiyor yabancılara gitmiyor 2 3 saat sonra alıştıktan sonra gidiyor ve yabancılara hiç bir şekilde gülmüyor acaba normal mi?
Siz yanlış hatırlamıyorsam bebeğiniz 4-5 aylık olduğundan beri çocuğum Otizm mi diye konu açıyorsunuz. Ne güzel işte yabancılıyor bebek asıl yabancılaması olmasa herkese gitse problem olurdu.