Normal mi ?

Konu sahibi arkadaşa katılıyorum.
Evli erkeklerle dozunu ayarlamadan samimiyet kurmaya çalışan bir sürü bekar-evli bayan var. Bende bekarım. Evli olduğum için söylemiyorum. İş ortamı,çevremden gördüklerim vs beni bu konuda fazlasıyla katılaştırdı.
Erkek meyili de olsa yüz vermeyin kızlar. Başka kızların canını yakmayın. O aklı başka yerde olan erkekler, sana gider sen yok çekersin, diğerine gider o da yüz vermez ve evine geri döner. Sonucunda da aldatma olayları çoğalmaz.

burda böyle olduklarına bakma okulda böyle değiller dedi canım ama hangisine inanmalı gözümemi duyduklarıma mı :27: eşim yalan söylemez bilirim ama gözümle gördüklerimde bana yetti üzerine düşmeye gerek yok diyorum içimi bir kurt kemiriyor :52:

seni endişeledirmek istemem amaaa
senin yanında rahat rahat çekinmeden eşinle bu kadar samimi olabiliyosa okulda nasıllar kim bilir????
ben çok şüpheci bi insanımdır
belki de kalbim fesattır ne biliim
ama düşüncem bu

ben eşime söyledim samimiyetten kaçınıcaksın
kimseyle gereksiz yere laubali olmıycaksın dedim
yanımda tel görüşmelerine dikkat edio arıza çıkarmiim die
ama okulda yine yapıcanı yapıo
nerden mi biliyorum
çünkü insan karşısındaki kişinin tavrına göre tavır alır
buda demek olyuki malesef eşinde rahatsız diil o kızın ona sırnaşmasından

bu benim fikrim tabi
yanılıyorda olabilirim
dediiim gibi ben şüpheciyimdir
eeee neler neler görüyoruz
insan ister istemez şüpheleniyo

bak canım önecelikle saygılı yorum yap lütfen .işkembeden sallamak vs çok çirkin şeyler bunlar .fikirlerimiz zıt olabilir ama bana saygı duymak zorundasın .
iş yerinde orda burda nedense evli erkekler bekarlardan daha fena .çiçek mi gönderen dersin ,not mu yazan ,açıp tellerde ağlayan ben çok gördüm bunları .sadece benimde başıma gelmedi arkadaşlarımada oldu .ve hiç birine ne ben ben arkadaşlarım yüz verdk ama bu adamlar yine peşimizde oldu bir şekild .herkes böledir demiyorum ama çok gördüm bunu diyorum .ortada bir aldatılma varsa erkek suçludur ,kadın aldatıyorsa kadın suçludur.kimse helede bir kadın erkek istemediği takdirde erkeği baştan çıkaramaz .b
konu bariz burda zaten .eşi konu sahibinin belliki genç bir kızın ilgisinden memnun .yüz veriyor çok belli yani .oda ismiyle hitap ediyordur kıza .peki bu beyfendi neden demiyor ben bu tarz samimiyetleri sevmem .lütfen çizgini koru .bunu dese kız onun yüzüne bile bakmaya çekinir en adi biri bile olsa inan bana .
ha kız böyle davranıyor suçlanıyor erkek çok masum değilmi?senin zihniyetinde .feminist derler demişsin de feministler bu yazdıklarını okusa sana güzel bir cevap verirlerdi de neyse .

Bak arkadaşım sen bana çirkinliği,saygıyı anlatacak insan değilsin, "işkembeden atmak" bir deyimdir. Sen kalkııp bir önceki yorumda kırmızıyla işaretlediğim yerdeki iddiayı daha doğrusu İFTİRAYI atarsan sana en uygun deyim bu olur!!!

Ben erkekleri korumuyorum ille de farklı yöne çekmekte ısrarcısın.

Tutturmuşsun bir "işyerimdeki evli erkekler" muhabbeti gidiyorsun, ben sana aldatmaktan değil, kızların evli adamlara sarkması durumundan bahsediyorum anlayabildin mi? Taa en başta sen demedin mi bekar kızlara karşı ön yargı var hep suçlu olarak onlar algılanıyor diye? Ben de sana bir sayfa yazı yazdım, ille de kızın sarkması için adamın "gel, gel" yapması gerekmez dedim.

Yani nesin, kaç yaşındasın da bu kadar iddialı bir genelleme yapıyorsun anlamadım? Çok şey mi gördün geçirdin, sanmam, ben ve arkadaşım deyip duruyorsun. Hayat sadece sizin başınıza gelenlerden ibaret değil, bunu bil önce.

Ben kendi deneyimlerimden çıkıp seni suçlasam, kıstas olarak kendimi alsam çok mu mantıklı gelir?

Bir de bana kalkmış "sen bekar kızları suçluyorsun" diye iftira atıp sonra da saygıdan bahsediyorsun, önce bir sen öğren o saygıyı, sonra ağzına alırsın!

Son düzenleme:
canım boş yere anlatma ya anlamazlar .at gözlüğü takmışlar erkekleri masum görüyorlar .kadınlarsa şeytan zaten .kadın ayartır ,erkeğin boşluğudur .kadın aldatınca da vay efendim şöle bu kadın .kadının boşluğa düşebileceği kimsenin aklına gelmiyor .değişmez bu yargılar .erkekler yine hükmetmeye devam eder dünyaya .

Şayet at gözlüğü takmış derken kastettiğin bensem önce bir ağzını topla rica ederim!

Erkek de kadın da eğer evliyse o dediğin boşluğa düşemez, hakkı yok.

Yazdıklarımdan yanlızca çıkardığın "Kadın şaytan,erkek boşlukta" ise o zaman kendini bir sorgula.Bu konuda bu kadar sabit fikirli ve tek taraflı bakmanı bir nedene bağlardım ya, neyse...

seni anlıyorum canım .ben evli değilim ama bende ilşkimde aldatıldım hemde kadını görsen yani .neyse birşey demiyorum .bence kadınlar kötü düşünmemek için böle telkin ediyor kendini ama gerçekçi bir yaklaşım değil işte .neyse zaten zaman herşeyi gösterir zaten .hiç bir zaman kendine ve eşine yüzde yüz güvenmeyeceksin zaten .ben güvenmem helede erkeklere asla güvenmem .hepsinin köküne kibrit suyu .

çok haklısın
aynen öyle

Şayet at gözlüğü takmış derken kastettiğin bensem önce bir ağzını topla rica ederim!

Erkek de kadın da eğer evliyse o dediğin boşluğa düşemez, hakkı yok.

Yazdıklarımdan yanlızca çıkardığın "Kadın şaytan,erkek boşlukta" ise o zaman kendini bir sorgula.Bu konuda bu kadar sabit fikirli ve tek taraflı bakmanı bir nedene bağlardım ya, neyse...

hayır canım ben evli birinle deilim bunu çıkardın galiba .iftira atıyorsun deyip kendin iftira atmaya çalşıyorsun burda bana .ben hayatım boyunca evli birinle olmadım büyük konuşmuyorum ama olmakda istemiyorum .zaten bir ilişkim var sevdiğim birisi var hemde senin hayal bile edemeyeceğin biri ok mi
insanları bu şekilde suçlayamazsın buna hakkın yok .seni eleştirdim diye bu şekilde tepki vermen çok saçma .sen ağzını topla .işkembeden atma vs bn demedim sen dedin bana .tamammı
uslübün kaba ve yersiz öğrenmen gereken birşey varsa evet öğretirim sana .hadi bakıyım işine şimdi .

takmış arkadaş fingirdek kızlar asılıyormuşş erkek gel demesede lafa bak .ben 25 yaşındayım şu ana kadar hiçbir erkeğin bir kızı kız güzelse tabi geri çevirdiğini görmediğim gibi erkekler koşuyor zaten .zaten bunlar herkes tarafından bilinen gerçekler ama işte kabullenmek zor geliyor insanlara .

size gelmiş bayanla ortak noktanız "eşiniz" o zaman eşinizden bahsetmeside çok normal..anladığım kadarıyla konuşmayıda seven bir insanmış,bende eşimin iş arkadaşı(bekar bayan) ve bayanın erkek arkadaşı biraraya geldik ve tüm akşam tek konu eşim ve ikisinin diyalogları oldu,çünkü tek ortak noktamız eşimdi.ben eşime güvendiğim için önyargıyla yaklaşmadım ve kızıda çok sevdim.. bence siz daha misafirleriniz gelmeden kıza tepkili olmuşsunuz ve tüm akşam kız ne yaptıysa size batmış..erkek arkadaşıda gelmiş olsa size yine batarmış gibi geliyor..eşinize bu durm konusunda baskı yapıp,aklına,fikrine,zikrine sokmayın..madem şüpheleniyorsun o zaman kızı ve nişanlısını yemeğe çağırın..

ben 25 yaşındayım şu ana kadar hiçbir erkeğin bir kızı kız güzelse tabi geri çevirdiğini görmediğim gibi erkekler koşuyor zaten .zaten bunlar herkes tarafından bilinen gerçekler ama işte kabullenmek zor geliyor insanlara .

Demek ki daha çok göreceğiniz şey var.
Erkekler güzelliğe göre değil, potansiyele göre gidiyorlar ne yazık ki.
Yani kızları çevirmemeleri için kızın güzel olması yetmiyor. Kişilik meselesi de aynı zamanda.
Benim de tanıdığım afeti devran da olsa kız, bakmayacak kadarkarakterli erkekler var.
Mesele kadının ve erkeğin eşit oranda haddini bilmesi...

evime davet ettim ama kızı tanıma fırsatım oldu yoksa kızın adını her duyduğumda geriliyordum :52: acaba daha mı kötü etttim eşime pek belli etmedim zaten oda hiç umursamadı ama işte insan düşünmeden edemiyor :50:

cnm bir kere davet etmişsin bundan sonra daha dikkatli olursun :50:eşin neden umursamazlık içinde bnuda anlamıış değilim...:50:kıızıın yaptıklarınmı aldıırmıyo yoksa üstüne mi kondurmuyo:50::47::47::47:

Demek ki daha çok göreceğiniz şey var.
Erkekler güzelliğe göre değil, potansiyele göre gidiyorlar ne yazık ki.
Yani kızları çevirmemeleri için kızın güzel olması yetmiyor. Kişilik meselesi de aynı zamanda.
Benim de tanıdığım afeti devran da olsa kız, bakmayacak kadarkarakterli erkekler var.
Mesele kadının ve erkeğin eşit oranda haddini bilmesi...

gitmeyecek erkek var evet ama az .güzelliğede bakıyolar canım .zaten bir erkek için güzel bir kadın tarafından arzulanmak gurur verici birşeydir .bunu herkes bilir .bu genel birşeydir zaten .senin tanıdıkların vadır benimde var ama dedğim gibi az .çünkü insan egoları vardır ,zaafları .
öğreneceğim çok şey var tabi .
sizinde var ama

belkıde hatunun tarzı bu yanı samımı ıcınde kotu nıyet yoktur
bence esınıze kıskandıgınızı bellı etmenız hata olur
o bayanında sevgılısı varmıs zaten fazla takıp kendınızı uzmeyın derım

gitmeyecek erkek var evet ama az .güzelliğede bakıyolar canım .zaten bir erkek için güzel bir kadın tarafından arzulanmak gurur verici birşeydir .bunu herkes bilir .bu genel birşeydir zaten .senin tanıdıkların vadır benimde var ama dedğim gibi az .çünkü insan egoları vardır ,zaafları .
öğreneceğim çok şey var tabi .
sizinde var ama

Sizin kadar tecrübeli değilimdir doğrudur. Öğreneceklerim vardır.
Aslında bu durumdan hiç de şikayetçi değilim.
Tanıdıklarım da genelde benim gibi düşünen insanlar.
Güzellik, arzulanmak, arzulamak gibi şeylerden daha farklı şeylerle gurur duyan insanlar.

Son düzenleme:
Sizin kadar tecrübeli değilimdir doğrudur. Öğreneceklerim vardır.
Aslında bu durumdan hiç de şikayetçi değilim.
Tanıdıklarım da genelde benim gibi düşünen insanlar.
Güzellik, arzulanmak, arzulamak gibi şeylerden daha farklı şeylerle gurur duyan insanlar.
siz bence okadar güvenmeyin sonuçta sizin tabirinizle fingirdek kızlar dadanır allah korusun .arkadaşım hiç bel elti vurmaya çalışma .ben nerde ne yapıcağımı ne konuşacağımı bilen bir kızım .
biraz aç gözünü etrafına bak .benim kocam yapmaz deyip aldatılanları çok gördüm ben .kimseye bu kadar güvenme .bak sana tavsiyem .kmseyide kınama .allah korusun herşey bizim için .

siz bence okadar güvenmeyin sonuçta sizin tabirinizle fingirdek kızlar dadanır allah korusun .arkadaşım hiç bel elti vurmaya çalışma .ben nerde ne yapıcağımı ne konuşacağımı bilen bir kızım .
biraz aç gözünü etrafına bak .benim kocam yapmaz deyip aldatılanları çok gördüm ben .kimseye bu kadar güvenme .bak sana tavsiyem .kmseyide kınama .allah korusun herşey bizim için .

Ben hiç böyle bir tabir kullanmadım.
Cinsiyet ayırımı yapmadan herkesin eşit orandaki sorumluluklarından bahsettim.
Israr eden sizdiniz. Kadın güzelse erkekler geri çevirmez diyen de sizdiniz.
Ayrıca kimseye bu kadar güvenmiyorum merak etmeyin.
Benim kocam yapmaz demedim. benim kocam da yaptı. Fiziksel bir ihanet olmadığından da adım kadar emindim.
Bu nedenle de boşanmak üzereyim. Ama bu birilerini kınadığım için değil.
Ben ortada bir suç varsa, karşılıklı olduğunu düşünürüm. Aksini gösteren tek bir iletimi de bulamazsınız.
Ortada ihanet varsa her iki taraf da suçludur.
Üstelik eski eşimin ilgilendiği kızı görseniz güzelliğin şart olmadığını da anlardınız.
Bu tür insanları hayatımdan çıkarıyorum.
Hayatımda kalanlar, cinsiyeti hiç önemli değil, bu tür şeylere prim vermeyen insanlar.
Ve gerçekten böyle insanlar var..
Ayrıca gözüm yeteri kadar açık merak etmeyin.
Birtek gözü açık siz değilsiniz.

Son düzenleme:
Ben hiç böyle bir tabir kullanmadım.
Cinsiyet ayırımı yapmadan herkesin eşit orandaki sorumluluklarından bahsettim.
Israr eden sizdiniz. Kadın güzelse erkekler geri çevirmez diyen de sizdiniz.
Ayrıca kimseye bu kadar güvenmiyorum merak etmeyin.
Benim kocam yapmaz demedim. benim kocam da yaptı. Fiziksel bir ihanet olmadığından da adım kadar emindim.
Bu nedenle de boşanmak üzereyim. Ama bu birilerini kınadığım için değil.
Ben ortada bir suç varsa, karşılıklı olduğunu düşünürüm. Aksini gösteren tek bir iletimi de bulamazsınız.
Ortada ihanet varsa her iki taraf da suçludur.
Üstelik eski eşimin ilgilendiği kızı görseniz güzelliğin şart olmadığını da anlardınız.
Bu tür insanları hayatımdan çıkarıyorum.
Hayatımda kalanlar, cinsiyeti hiç önemli değil, bu tür şeylere prim vermeyen insanlar.
Ve gerçekten böyle insanlar var..
Ayrıca gözüm yeteri kadar açık merak etmeyin.
Birtek gözü açık siz değilsiniz.

güzel kadını geri çevrmez genellikle dedim .herkes için demedim .herkes değil .
bel altı vurmaya çalşıyorsun ayıp bak ben sana hiç hakeret vari birşyeler söylemiyorum
anlayışın sıfır maalesef bunları söylemek istemiyorum
sen daha iyi bilirsin ,ben o çevrelerde bulunmuyorum vs çok yanlış şeyler bunlar katılır katılmazsın o senin bileceğin iş en o çevrelerde bulunmuyorum demişisn de bak gözünün önünde yaşanmış
cevap veremiyorsun türkçen yetmedi diye kişiliğme hakaret edemezsin .uslubun çok çirkin .

güzel kadını geri çevrmez genellikle dedim .herkes için demedim .herkes değil .
bel altı vurmaya çalşıyorsun ayıp bak ben sana hiç hakeret vari birşyeler söylemiyorum
anlayışın sıfır maalesef bunları söylemek istemiyorum
sen daha iyi bilirsin ,ben o çevrelerde bulunmuyorum vs çok yanlış şeyler bunlar katılır katılmazsın o senin bileceğin iş en o çevrelerde bulunmuyorum demişisn de bak gözünün önünde yaşanmış
cevap veremiyorsun türkçen yetmedi diye kişiliğme hakaret edemezsin .uslubun çok çirkin .

Ben yaptıklarımı söylüyorum. Niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki.
Hakaretvari konuşan kim?
Ben sınırlarımı ve ölçülerimi söylüyorum.
Fikirlerimi.
Sen daha iyi bilirsin gibi bir cümlem de hiç olmadı. Siz herşeyi bildiğinizi iddia ettiniz. Ben de ben bilmiyorum ve bilmek istemiyorum dedim. Kişiliğinize hiiiiç hakaret etmedi.
Gözümün önünde yaşanan birşey yok ki.
Birşey öğrendim ve bana uymadığı için bitirdim. Olay bu.
Türkçemin ne kadar yeterli olduğunu değerlendirmek de size kalmadı.
Bundan sonra sizinle konuşacak birşeyim de yok.
Herşeyi bildiğini iddia eden, sonrasında ben de böyle düşünüyorum diyen insanlara, kendi üslubuna bakmadan saldıran biriyle konuşmanın hiçbir faydası yok..

Ben yaptıklarımı söylüyorum. Niye bu kadar sinirleniyorsunuz ki.
Hakaretvari konuşan kim?
Ben sınırlarımı ve ölçülerimi söylüyorum.
Fikirlerimi.
Sen daha iyi bilirsin gibi bir cümlem de hiç olmadı. Siz herşeyi bildiğinizi iddia ettiniz. Ben de ben bilmiyorum ve bilmek istemiyorum dedim. Kişiliğinize hiiiiç hakaret etmedi.
Gözümün önünde yaşanan birşey yok ki.
Birşey öğrendim ve bana uymadığı için bitirdim. Olay bu.
Türkçemin ne kadar yeterli olduğunu değerlendirmek de size kalmadı.
Bundan sonra sizinle konuşacak birşeyim de yok.
Herşeyi bildiğini iddia eden, sonrasında ben de böyle düşünüyorum diyen insanlara, kendi üslubuna bakmadan saldıran biriyle konuşmanın hiçbir faydası yok..

ben neyi ima ettğini biliyorum şekerim sen rahat ol .çamur at izi kalsın mantığı değil mi ?
benimde konuşacak birşeyim yok .herşeyi bildiğimi falan iddia etmedim gördüklerim yaşadıklarımdan yola çıktım örnekler verdim
neyse ya yazmayacağım sana artık istedğini düşün yaşa banane ki.

senin dediğin olayı ben yaşadım ve kendimi avuttum aman arkadaşı işte dedim öyle dedim sonra geçen perşembe günü 4 aydır aldatıldığımı örendim. Eşinin biraz kulanı çek uzak dursun ondan açıkça söyle kıskanıyorum seni o kadında yok sa benim gibi yanmanı istemem kadının düşmanı yin bir kadın eşinle konuş ama kaliteni bozma

hayır canım ben evli birinle deilim bunu çıkardın galiba .iftira atıyorsun deyip kendin iftira atmaya çalşıyorsun burda bana .ben hayatım boyunca evli birinle olmadım büyük konuşmuyorum ama olmakda istemiyorum .zaten bir ilişkim var sevdiğim birisi var hemde senin hayal bile edemeyeceğin biri ok mi
insanları bu şekilde suçlayamazsın buna hakkın yok .seni eleştirdim diye bu şekilde tepki vermen çok saçma .sen ağzını topla .işkembeden atma vs bn demedim sen dedin bana .tamammı
uslübün kaba ve yersiz öğrenmen gereken birşey varsa evet öğretirim sana .hadi bakıyım işine şimdi .

Bana bak densiz, senin yüzünden banlanacağım belki ama sana birinin haddini bildirmesi şart!

Sen bu kafayla çok yol alma bence, burası sanal ortam ama gerçek hayatta sert kayaya toslarsın.

Kendi tepkilerini ölç biç de ona göre konuş, milleti tahrik edip sonra "tepkin kaba, çirkin ıygğ böygğ" demek çok mu akıllıca geliyor sana?

Yaşın muhtemelen 18 bile değil, en azından yazdıkların bunu gösteriyor, sana eğitim şart.

Burada bana aklınca 5 para etmeyecek tartışma adabınla esip gürlüyorsun, senin işin de bu sanırım ha ne dersin? Boş beleş konuşmalarını kendine sakla. Nesin ki ne öğreteceksin?

Git Türkçe öğren, düzgün yazmayı bil, deyim falan araştır ki iletişimde sorun çekme böyle.

Millete dalaşıp durma, bak sayfa senin başkalarına laf yetiştirmenle dolmuş en son baktığımdan beri.

Tartışma bitmiştir, ne dediğimi anlayabiliyor musun?

Son düzenleme:
Back
X