- 6 Ağustos 2010
- 39.918
- 71.369
- 798
bu ara sanırım boşta ,ama ne kadar dikkat etsende sokuyor...
kuyruğu kopasıca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saImayanda var bebeğüm öyIe deme benimki saImadı dahayani bu is kiside bitiyo burda bekar kızIarı yargıIamak cok sacma aynen dedigin gibi evIi kocaIara bekar kızIar daha cazip geIebiIir neden sadece tam tersini düsünüyonuzki
evIi erkekIerin kendini bekar gibi tanıtıp kızIarIa sevgiIi oIdukIarını az duyup okumadık
arsız senin koca haIa daha sokuyosa saI gitsin kıs ne besIiyip duruyon ::):)
espiri yaptım canım .evet oluyor çok yakın bir arkadaşımın başına geldi.adam evliymiş meğersem .neyseki kısa sürmüştü ilişkileri açık verdi adam ordan çıktı .evet genel bir yaklaşım var evli erkekleri ayartmaya çalışıyolar vs bende diyorum ki içinde aldatma isteği olmayan bir insan aldatmaz en güzelide gelse .ama hep kızlar suçlu kadınlar suçlu zaten .adamlar melek .pis kızlar ayartmaya çalışıyorlar evli barklı adamları .
espiri yaptım canım .evet oluyor çok yakın bir arkadaşımın başına geldi.adam evliymiş meğersem .neyseki kısa sürmüştü ilişkileri açık verdi adam ordan çıktı .evet genel bir yaklaşım var evli erkekleri ayartmaya çalışıyolar vs bende diyorum ki içinde aldatma isteği olmayan bir insan aldatmaz en güzelide gelse .ama hep kızlar suçlu kadınlar suçlu zaten .adamlar melek .pis kızlar ayartmaya çalışıyorlar evli barklı adamları .
biz de bekardık herhaIde ve evIi adamIarı ayartmadık , evIi erkekten korkucan hani derIer ya namusIıu bir kadın bir ordu erkegin icinede girse temiz cıkar diye ama yapıcagı warsada kafese koy kacar gene yapar
erkek icinde neden öyIe düsünmüyoruz kadın ayartınca erkegin buzIar eriyiveriyo ama onda suc buIunmuyo o... kadın oIuyo
Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgilieşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan
neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek
sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum
duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir
neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada
eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ?
![]()
Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgilieşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan
neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek
sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum
duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir
neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada
eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ?
![]()
yok canım senin suçundur aldatması yani evde birşeyler bulamayanlar adatıyormuş .ne bulamıyorlarsa artık bu erkekler
bunu savunuyor arkadaşlar sorunlar varmış
açıklanmış hatte oku ders çıkar kendine .ben çıkardım evlenince hata yapmak yok .hay allahım ya .
maaalesef kadınlar birbirine düşman .nedenini anlayamıyorum .erkekler bir boşluktur yapar derler .kadın aldatsa şey olur hemen şimdi söylemiyorum burdan .
yok canım nerdee..kadınlar gerçekten böyle düşünüyor olamaz.
kinaye yapmışlardır.. aldatma olayında ,kim aldatıyorsa o suçludur.bunun mazereti olamaz...
yok canım nerdee..
bana yazmış bir arkadaş oku geçen sayfaları
büyük konuşma diyor evlenirsin yarın öbür gün
birşeyler olur kocanı itersin dışar vs
bu şekilde aslında kendierlini avutuyorlar .hani ben herşeyi yapıyorum gitmez gibilerinden .bence bu başka birşey değil
halbuki kazın ayağı öle değil
nichole kidman adatılsysa yani herkes de aldatılır .
yok canım nerdee..
bana yazmış bir arkadaş oku geçen sayfaları
büyük konuşma diyor evlenirsin yarın öbür gün
birşeyler olur kocanı itersin dışar vs
bu şekilde aslında kendierlini avutuyorlar .hani ben herşeyi yapıyorum gitmez gibilerinden .bence bu başka birşey değil
halbuki kazın ayağı öle değil
nichole kidman adatılsysa yani herkes de aldatılır .
ahhh ahh ben ilk aldatıldığımda nichole elime su dökemezdi...
simdi biz kocaIarımız icin bakımIı oIcaz fit oIcaz yatakta memnun edicez nie sonra dısarı bakar aman , ama onIarın öyIe bir derdi yok ki kadın kendi icin bakımIı iyi görünmeIi sırf erkek dısarı gitmesin diye degiI
yorgun ben çok gerikafalıyım galiba ki canım
11 yıllık evlilik hayatımda baştan tavrımı koydum hiç böyle kadın erkek ev oturmalarına gitmeyi alışkanlığımız haline getirilmesine müsade etmedim.
ben nasrettin hoca misali tedbirimi alayım da testi kırılmadan çocuğu dövdüm yani![]()