• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi ?

benim presnpilerim bu şekilde değişmaz ben bilirim kendimi.zaten eğer böle olmasaydım şimdi daha farklı yerlerde olurdum .
bana göre saptamaların doğru değil
karekterli adam aldatmak istemeyen adamı bri kaç cilveli dişi baştan çıkarır o kızlar ah okadınlar hep onlarda suç var mantığı bana göre değil
valla canım ne olucağı belli olmaz ben belki evli bir erkekle olacağım ama sende evli bir erkekle olabilrsin hayatım bunu unutma .hayatın ne getireceği belli olmaz .

aman kızlar öyle demeyin Allah hepimize hayırlı kaderler nasip etsin.:16:

Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgili :47: eşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan :52: neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek :52: sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum :53: duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir :50: neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada :52: eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ? :37:

mümkünse eşini uyar ve bir daha evine dahi çağrma :20: vallaa erkekler oynak kıızlara bayılıyo ne hikmetse:25:....eşinle açıık açık konuş ama gözünü açma eşininn kendini bişey sanar aranız kötü oldugunda kullanır allah korusun arkadaşım dikkati ol bence:19::20:

sen niye davet ediyorsun ki canım :26:

canım eşim birara durmadan bu kızdan söz etti bende neyin nesi kimin fesi diye düşündüm bize yemeğe davet et dedim kızı tanımak için ama kız düşündüğümden fena çıktı yanımda bile samimi davrandı ama eşim hep aynıydı yani farklı biri gibi davranmadı asla işte buyüzden davet ettim canım hata mı ettim acaba :26:

mümkünse eşini uyar ve bir daha evine dahi çağrma :20: vallaa erkekler oynak kıızlara bayılıyo ne hikmetse:25:....eşinle açıık açık konuş ama gözünü açma eşininn kendini bişey sanar aranız kötü oldugunda kullanır allah korusun arkadaşım dikkati ol bence:19::20:

evime davet ettim ama kızı tanıma fırsatım oldu yoksa kızın adını her duyduğumda geriliyordum :52: acaba daha mı kötü etttim eşime pek belli etmedim zaten oda hiç umursamadı ama işte insan düşünmeden edemiyor :50:

acaba gerçekten saf mı yoksa aksine çok mu çakallar da, biz safız?

bence toplumda her türlüsü var

saf görünen çakallar
çakal görünen saflar
gerçekten saftirik olanlar
gerçekten arsız çakallar
var da var yani
Allah yolundan ayrılmayan birgün her yaptığımızın mutlaka bir bedelini ödeyeceğimiz o çetin günün varlığından haberdar olanlardan eylesin canım bizleri ve karşımıza çıkacakları :16:

canım eşim birara durmadan bu kızdan söz etti bende neyin nesi kimin fesi diye düşündüm bize yemeğe davet et dedim kızı tanımak için ama kız düşündüğümden fena çıktı yanımda bile samimi davrandı ama eşim hep aynıydı yani farklı biri gibi davranmadı asla işte buyüzden davet ettim canım hata mı ettim acaba :26:

hayır bence hata etmemişsin aksine şüphe ettiğin bir durumu gözlerinle görmek istemişsin bu çok normal
şimdi bundan sonraki atacağın adımları hesapla :34:

benim presnpilerim bu şekilde değişmaz ben bilirim kendimi.zaten eğer böle olmasaydım şimdi daha farklı yerlerde olurdum .
bana göre saptamaların doğru değil
karekterli adam aldatmak istemeyen adamı bri kaç cilveli dişi baştan çıkarır o kızlar ah okadınlar hep onlarda suç var mantığı bana göre değil
valla canım ne olucağı belli olmaz ben belki evli bir erkekle olacağım ama sende evli bir erkekle olabilrsin hayatım bunu unutma .hayatın ne getireceği belli olmaz .

bende zaten onu yazdım araya alide ayşede girebilir yazdım..hayatta hiç bişeyin garantisi yok..
evli hangi kadın yazmış bir bak bakalım aldatırsa kocan meyillidir diyee...herkez bir fikir veriyor.üstelersen aklına sokarsın diyorlar..bazen bu bile bir sebep oluyo...senin mantığın buysa bu kafayla devam et cnm..
ve diyorum kii evlenip aldatıp suçu kocasına atanlarda var...
görüşüne saygı duyuyorum sende saygı duy..ben eleştirmiyorum seni artık..sende artık bana yönelik değil konuya çözüm nitelikli yazarsan sevinirim..

hayır bence hata etmemişsin aksine şüphe ettiğin bir durumu gözlerinle görmek istemişsin bu çok normal
şimdi bundan sonraki atacağın adımları hesapla :34:

bundan sonra kızın tavırlarını merak ediyorum eşime aynı mı davranacak yoksa işi abartacak mı yoksa ben kuruntu mu yapıyorum onu görecem canım :26:

bence toplumda her türlüsü var

saf görünen çakallar
çakal görünen saflar
gerçekten saftirik olanlar
gerçekten arsız çakallar
var da var yani
Allah yolundan ayrılmayan birgün her yaptığımızın mutlaka bir bedelini ödeyeceğimiz o çetin günün varlığından haberdar olanlardan eylesin canım bizleri ve karşımıza çıkacakları :16:

ben gerçekten saftirik olanlardanım galiba :1: aldatıldım ama yine de inanıyorum hemencecik, konduramıyorum kötü bişeyi :55:

bende zaten onu yazdım araya alide ayşede girebilir yazdım..hayatta hiç bişeyin garantisi yok..
evli hangi kadın yazmış bir bak bakalım aldatırsa kocan meyillidir diyee...herkez bir fikir veriyor.üstelersen aklına sokarsın diyorlar..bazen bu bile bir sebep oluyo...senin mantığın buysa bu kafayla devam et cnm..
ve diyorum kii evlenip aldatıp suçu kocasına atanlarda var...
görüşüne saygı duyuyorum sende saygı duy..ben eleştirmiyorum seni artık..sende artık bana yönelik değil konuya çözüm nitelikli yazarsan sevinirim..

bana yorum yapıcak şekilde yazıyorsun cevabımı veriyorum .
burda yazmamış olabilirler ama benim gibi düşünen çok
aldatılırsan tabikide kocanda suç bulursun
kimde suç bulucan başka
şaka gibisin yaa..
yok bööle şey .

konuyu okudum sinir oldum benim eşimde öğretmen ve ortamlarında bazen bu tür arkadaşları arkadaşları oldunu söyledi dikkat et ama kıskandını da belli etme .. eşinin aklında yoksa da zorla sokmuş olursun? eşine güveniyorsanda önemse kendi kendine defol gider karşılık bulamayınca

konuyu okudum sinir oldum benim eşimde öğretmen ve ortamlarında bazen bu tür arkadaşları arkadaşları oldunu söyledi dikkat et ama kıskandını da belli etme .. eşinin aklında yoksa da zorla sokmuş olursun? eşine güveniyorsanda önemse kendi kendine defol gider karşılık bulamayınca

sinir olmamak elde değil ki canım :50: inşllh ben abartıyorumdur bu durumu :18:

gözlerini aç olaya hakim ol bende kayseri de oturuyorum ve eşimin okulda maalesef bu tür durumlar var.. eşini aldatan bir arkadaşı var ve biliyoruz yani.. eşinin tavırları belli eder ona göre tavrını koy ve adamı görsen hiç beklemezsin eşinden boşandı o kadınla evlendi..

eşinin durmadan o kızdan bahsetmesi bana normal gelmedi açıkçası...

gözlerini aç olaya hakim ol bende kayseri de oturuyorum ve eşimin okulda maalesef bu tür durumlar var.. eşini aldatan bir arkadaşı var ve biliyoruz yani.. eşinin tavırları belli eder ona göre tavrını koy ve adamı görsen hiç beklemezsin eşinden boşandı o kadınla evlendi..

Allahtan canım eşimde bir değişiklik göremedim sanırım değişiklik farketsem dahada tırsardım :18:

Back
X