• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi ?

hanımlar umarım abartıyorumdur çünkü eşimin şimdiye kadar kimseye yan gözle baktığını dahi görmedim sadec bu kzıın sırnaşıklığı beni tedirgin etti eşime daha önce erkekler neden aldatır k dediğimde karaktersiz ve henüz kişilikleri yerine oturmamış insanlar aldatır demişti inşllh kızın sadec patavatsızlığıdır :37:

inşallah sadece kızın kendi kendine gelin güvey olmasıdır.

yıllar yıllar önceydi. eşime dedimki bak bu kız sana değişik davranıyor, dikkatli ol.

oda bana demiştiki saçmalama ne alakası var.küçücük kız,olurmu öyle birşey, aman sende ne fenasın, senin için kötü.

bende ya ne bileyim, belki senden etkilenir,cahilya hayallenir falan....

o bana anasının babasının emaneti, böyle bir şey aklından bile geçirme dedi..( kız yanında çalışan elemandı )

sonra :27:

sonrası benim herif meğerse bunu metres tutmuş.(hemide nikahlı):18:

hanımlar umarım abartıyorumdur çünkü eşimin şimdiye kadar kimseye yan gözle baktığını dahi görmedim sadec bu kzıın sırnaşıklığı beni tedirgin etti eşime daha önce erkekler neden aldatır k dediğimde karaktersiz ve henüz kişilikleri yerine oturmamış insanlar aldatır demişti inşllh kızın sadec patavatsızlığıdır :37:

konuyu çok fazla abartıp allayıp pullamadan. sadece çok basit bi cümle söylesen nasıl olur. ... nın aşırı rahat tavırlarından rahatsızlık duyuyorum. sen gereğini yaparsın eminim canım falan desen nasıl olur? kendine güvenli bi şekilde ama, endişeli gözükmeden...

kız benden 4 yaş falan küçük nerdeyse ama ilgisini çekse belli ederdi ama öyle birşey hissetmedim sadece kız nasıl davranması gerektiğini bilmiyorda olabilir mesela ben varken eşimin yanında yürümesi gibi:27:

e sürekli kızdan niye bahsetti o zaman canım ilgisini çektiği için kızı durmadan sana anlatmış daha ne yapabilir ki ?bundan ötesi aldatmak için işe koyulmaktır bence..moralini bozmak istemem ama azıcık uyanık olsana...durup dururken kocam elalemin kızını anlatacak bana ve ben ilgisini çektiğini belli eden bir davranışı olmadı birşey yapmadı dıyemem yani...

o da kızdan hoşlanıyor bence...üzgünüm ama...

hani hep eşinin iyi niyetli olduğunu varsayarak kıza yüklendik ama bence eşin o kadar da saf masum temiz değil gibi geldi bana..

anlamıyorlar ki .hemen kadın suçlu diyorlar .nedenleri olabilirmiş erkeğin kendince .bende erkek olsam aldatıırım ya ne güzel rahatlık .

erkek yüz vermesin , hemen neden kadınIar sucIu oIuyor bende anIamıyorum ya, neymis erkekIer zaafIarına yeniIirmis yeniImiycek, esinden nasıI davranmasını bekIiyorsa oda öyIe davranıcak sanki evIi kadınIara erkekIer asıImıyomu ama kadın kesinIikIe tavrını koyarsa , sert oIursa kimse kimseye zorIa bisey yapamaz
erkekIer icinde gecerIi bu durum erkekte kadına karsı mesafesini koyarsa kadın zorIa yapısıcak degiI

erkek yüz vermesin , hemen neden kadınIar sucIu oIuyor bende anIamıyorum ya, neymis erkekIer zaafIarına yeniIirmis yeniImiycek, esinden nasıI davranmasını bekIiyorsa oda öyIe davranıcak sanki evIi kadınIara erkekIer asıImıyomu ama kadın kesinIikIe tavrını koyarsa , sert oIursa kimse kimseye zorIa bisey yapamaz
erkekIer icinde gecerIi bu durum erkekte kadına karsı mesafesini koyarsa kadın zorIa yapısıcak degiI

evli erkekler daha çekiciymiş nedense bana hep itici geliyor .çoğu evlendikten sonra göbeği salıyor .

siz ne yaptınız peki? boşandınız mı? Allah cezasını versin

yok canım benim haberim olduğunda çoktan ayrılmışlardı.

kız küçük adam büyük, tabiki kızcağız sıkılmış, aldatmış.

ama benimkinin hala unuttuğunu sanmıyorum.neyse konu sahibine ayıp olmasın,sadece fezla saf olmayalım diye yazdım..

yok canım benim haberim olduğunda çoktan ayrılmışlardı.

kız küçük adam büyük, tabiki kızcağız sıkılmış, aldatmış.

ama benimkinin hala unuttuğunu sanmıyorum.neyse konu sahibine ayıp olmasın,sadece fezla saf olmayalım diye yazdım..

siz o adamı ne yaptınız?

evli erkekler daha çekiciymiş nedense bana hep itici geliyor .çoğu evlendikten sonra göbeği salıyor .

saImayanda var bebeğüm öyIe deme benimki saImadı daha :D yani bu is kiside bitiyo burda bekar kızIarı yargıIamak cok sacma aynen dedigin gibi evIi kocaIara bekar kızIar daha cazip geIebiIir neden sadece tam tersini düsünüyonuzki
evIi erkekIerin kendini bekar gibi tanıtıp kızIarIa sevgiIi oIdukIarını az duyup okumadık

Back
X