eşinin durmadan o kızdan bahsetmesi bana normal gelmedi açıkçası...
malesef canım birara durmadan gündemimizde o kız vardı yeni gelmişti acaba ondan mı diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşinin durmadan o kızdan bahsetmesi bana normal gelmedi açıkçası...
Allahtan canım eşimde bir değişiklik göremedim sanırım değişiklik farketsem dahada tırsardım :18:
kıyamam canım ya
kim aldattı eşin mi erkek arkadaşın mı ?
okuyorum yazdıklarınızı bir taraftan
sadece Allah korusun dua vaktine gelmesin diye dedim canlar![]()
nasıl bir değişiklik görmelisin ki tırsmalısın sence ?????
malesef canım birara durmadan gündemimizde o kız vardı yeni gelmişti acaba ondan mı diyorum![]()
arkadaşlar tşk ederim cevaplarınız için ama benim tuhafıma giden kızın erkek arkadaşı var ve adını bile anmadığı çocuğun bikez andı onda da sanki tiksintiyle söyledi sonrada eşime sardı biz senin eşinle şunu yaparız iş ortamımızda öğretmenizya falandır pişmandır sonrasında yanında yürümesi beni delirtti eşim yol gösteriyor kız hoop eşimin yanında deli oldum deliNapayım kızlar nasıl yapayım eşimin üzerinede gitmek istemiyorum zaten bişey demeye kalmıyor iyi kız diyor
![]()
mesela canım bir yalanını yakalamadım normal aynı kendi gibi davrandı onların yanında farklı davrnamadı kızın yılışıklığına karşılık gayet ciddi konuştu sonrasında onlardan bahsetmedi bile yani farklı bir durum sezemedim kendisinde kız bizden küçük acaba nasıl davranacağını bilmiyorum anlamadımki![]()
okuyorum yazdıklarınızı bir taraftan
sadece Allah korusun dua vaktine gelmesin diye dedim canlar![]()
yıllar yıllar önceydi. eşime dedimki bak bu kız sana değişik davranıyor, dikkatli ol.
oda bana demiştiki saçmalama ne alakası var.küçücük kız,olurmu öyle birşey, aman sende ne fenasın, senin için kötü.
bende ya ne bileyim, belki senden etkilenir,cahilya hayallenir falan....
o bana anasının babasının emaneti, böyle bir şey aklından bile geçirme dedi..( kız yanında çalışan elemandı )
sonra![]()
kızlar konuyla alakasız olacak kusuruma bakmayın ama bu topikte ben de aklıma takılan birşeyi paylaştım ev alma konusunda değerli fikirlerinizi esirgemezseniz sevinirim.
yorgun konunun içerisinde yazdığım için özür dilerim canım
oynak vs dyemezsin kimseye burdan .bilemeiyiz aralarnda ne var ne yok .madem konu sahibinin eşi rahatsız eşide uyarsın o kızı .adam anlamıyor mu sanki yani eşinin sinir olduğunu.bir bakışından anlar ki aralarında bu konuşmaz geçmiş.o zaman desin kızım bak ben evliyim neden böyle rahat davranma bana .yanlış anlaşılır .neden demiyor ?ya lütfen bırakın bu işleri.kimse kimsenin kocasını baştan çıkaramaz .o erkek niyetinde değilse .
bence eşininde ilgisini çekmiş...kız onun için bence bu kadar rahat...senden genç mi kız?
amcama sonuna kadar katılıyorum bu konudaesının kişiliğini bıleedıgımız ıcın tam anlamıyla yorum yapamıyoruz. Ama eger akına gırdıyse kızla kavgada etsen ,dovuşte etsen bısey lmaz daha ck ıkısını bırbırıne ıtersın. Tek yapıcan dua etmek ama esınde cok yumusak davranmış kadın erkek ılışkilerınde samımıyete cok kızıyorum .helede evlıyse o ne ya kankamı olmaya calışıyo ayartmayamı bellı degıl babam hep der kızla erkek arkadas olmaz dıye( cokkk ıstısnalar hariç)
kızı uyarmak lazımm ama nasıl??
eşin sert bir şekilde resmi davranmasını bu tarz haraketlerden hoşlanmadığını söyleyebilir..bende evime davet ettim bekar arkdaşlarını gayet akıllılar bi tanesi yılışıktı çok şükür tayini çıktı gitti..ve diğer kızlarla çok samimiyiz..seviyeli kızlar tıp bayramı balosu var alışverişe çıkıcaz birazdan.. gelişmeleri gelince takip ederim artık..umarım büyümeden hallolur
evet sana katılıyorum.Bir bayan nasıl davranırsa davransın olay erkekte bitiyor.Ayrıca burda kızın bir sucu yok,eğer rahat davranıyorsa bu suc tamamen evli olan sizin kendi kocanızın.