normal mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Düşünün ki bir anneniz var;
Evlenirken eşinizi istemedi
Eşiniz hastayken türlü sorunlar çıkardı
Şimdi bi kaç hafta ihtiyacınız vardı ama onda da eşinize resmen hayatı zehir etti
Ortalık toz duman ve siz eşinize ailenizden hiçbir destek görmediğinizi onlardan umudunuz olmadığını vs vs anlattınız çok kızarak üzülerek

Ama yarım saat sonra annenize canımlı cicimli eskisinden de yakın davranır mısınız?
Eşinizle aranızın bozulmasına sebep olduktan sonra???
(Yukarıdaki anne eşime ait)

Eşimle annesi yüzünden ( zaten zor olan hayatımızı daha da zorlaştırdığı için) yıllardır etmediğimiz kadar şiddetli bi kavga ettik çıktık konuştuk hiçbir zaman destek görmediğini çok kızdığını söyledi
Eve gidince benden kusura bakma gerginim dememi istedi ama kendisi çok ama çok yakın davrandı
Biraz tavır yapıp yanlışını göstermesi gerekmezmiydi??

Bu arada eşim bana senden başka ailem yok da diyor onlardan fayda yok diyo bana söyledikleri lafta kalıyor sanki

Son düzenleme:
ya konuyu anlamadım
senin annenmi sorun çıkarıyor onun ki mi
kimse anlamamış olacak kı sana yorum gelmemiş..

annemin yaşına ve hastalıklarına baglı olarak tavrım degisirdi...

ayrıca onları hayatımda tutmakta kararlıysam ofkemi belli etmemek icin yapmacıklıgımdan oturu daha abartılı canım cicim ile hitap edebilirim... her zaman dengeyi tutturamayabilir insan : )

gonlunu aldıktan sonra da uygun bir zamanda annemle dogru duzgun konusur tavrımı koyarım,
ya da hic konusmaz bir sonraki hatasında belirtirim...

bu arada esimle tartısmama tanık olduysa, ona hepten cephe almasın diye de bana olan sevgisine karsılık vererek annemi sakinlestirmeyi de secebilirdim.

ancak bunları esim yapsa gıcık olurum... fakat zamana bırakmayı denerdim.
hangi zaman? onu bilmiyorum.

Hangi zaman??? Buna güldüm ama çok doğru hangi zaman???
Gerçekten böyle mi yapardın? Yoksa sakinleşmem için mi söylüyorsun

Eşim yaptı gıcık oldum

şahsen eşim asla ezdirmez benden çok tavır alır.....
bende aynı şekilde eşimin istenmediği ortama girmem bile...
evlilik biz kavramına kuruludur....
biz olamayan yürütemez....

ikizlerin bakımı için gelmişti değil mi kv.
bu konuda çok karışık anlatmışssın ,diğer konudan devam etseydin keşke.
açıkcası burada nedemek istediğini tam olarak ben de anlayamasam da genel fikrimi söyleyeyim.
kv ile bu derece uyum sorunu yaşıyorsan onunla irtibatını en aza indirgeyeceksin ve de bir yardım beklemeyeceksin.
bu haliyle yararından çok zararı var size.
başka çözümler bul ,kv ni mimkün mertebe çağırma eve.
o yaştaki kadın durduk yerde huyundan vazgeçmez,eşin de kolay kolay annesine bi laf diyemez.
o zaman kendi başının çaresine bakacaksın.
uyarmakla kv lerin düzeldiği nerede görülmüş.
kaldı ki yeri geliyor kendi ana babalarımızla bile dipdibeyken sorun yaşıyoruz.

Dimi anlatim bozukluğu var anladigim kadariyla kaynana vakasi
Ne olursa olsun annesi,ona tavir alamaz. Hele erkekler hic almaz hep ananalari hakli

Onu anladım canımda kimin kaynanası onu anlamadım
Kocalar fena anaları melek melek
Kanatlarını kırıyoz ya bize Aslan kesiliolar

Tatlım bu anne!!!ne yapsa ne dese ne etse anne!!! Hele erkek için daha farklı. Z daha dıygusal olabiliyoruz bazen kızınca hep hatırlıyoruz kin tutuyoruz ama erkk daha küt oluyor. Yasandı bitti onların kafası. Ama dediğim gibi yinede o ANNE...

Arkadaşım evlenene kadar kvsini taparcana seven evlendikten sonra kvsinden cinnet geçirecek biri olarak yazıorum
Bu kadınları başımızın tacı kocalarımızın anasını kafaya taktıkça sorun çıkartıyorlar
Nezaman ehh banane ya der düşünmezsin işte Ozaman sorun yok

Kocana gelince annesine niye tavır alsın ki ? Alır mı hiç korkak bunlar korkak pisi oluolar bize gelince Aslan

Bu sabah gitti başka çözümler bulduk
Daha sinir oldum resmen kıçı tavana vurdu giderken
Öyle gamsız öyle bencil ki daha çok sinir oluyorum
Kendi istediğini tüm dünyayı yakarak yapsa yine de çok mutlu oluyor

Suç bende bugüne kadar ne yapsa sustum kırgınlık çıkmasın diye
Dün en sonunda yerini değiştirdiği eşyalarım için tepkimi belli ettim
Yüz göz olmayayım diye, tatsızlık çıkmasın diye dişimi sıka sıka hem kötü oldum hem tepeme çıktı

gitmiş işte ne güzel ya.
napacaksın sen onun bencilliğini.
ondan gelecek yardım Allahtan gelsin diyeceksin.
boşver arkadaşım ya.
sorunlu bir kv ile uğraşacağına elin kahrını çek daha iyi.
minnet etme boşver
sana bi faydası da yok.
olmuyorsa olmuyordur.
sen ondan bir büyük gibi destek bekliyorsun ama her kv ve her anne yapamaz bunu.
kimileri çok şanslıdır kv veya anneleri torunlarına çiçek gibi bakar,eve bakar,yemek yapar vs.
kimisinin de Allah tan başka kimsesi yoktur kayıran.
muhtemelen kv böyle olsun bekledin az veya çok.ama kv bu yapıda bir insan değil ise zorlamanın da manası yok değil mi.

Başkası kırılmasın diye BEN kırılıyım ! Çok yanlış
Ya herkes ya hiç
Kırıldığını kızdığını belli etmek için bağırıp çağırmak gerekmiyor ki.
Değiştirdiği şeylerin yerini eski yerlerine koyup anne! şunların yerini yanlış hatırlamışsın sanırım ben düzelttim, bi daha olursa sor söylerim de
Olur biter

KİMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…