• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gitmiş işte ne güzel ya.
napacaksın sen onun bencilliğini.
ondan gelecek yardım Allahtan gelsin diyeceksin.
boşver arkadaşım ya.
sorunlu bir kv ile uğraşacağına elin kahrını çek daha iyi.
minnet etme boşver
sana bi faydası da yok.
olmuyorsa olmuyordur.
sen ondan bir büyük gibi destek bekliyorsun ama her kv ve her anne yapamaz bunu.
kimileri çok şanslıdır kv veya anneleri torunlarına çiçek gibi bakar,eve bakar,yemek yapar vs.
kimisinin de Allah tan başka kimsesi yoktur kayıran.
muhtemelen kv böyle olsun bekledin az veya çok.ama kv bu yapıda bir insan değil ise zorlamanın da manası yok değil mi.
Aynen öyle bu güne kadar yorulup kırıldığımla kaldım
Gitti çok şükür Rabbim bi daha muhtaç etmesin

Başkası kırılmasın diye BEN kırılıyım ! Çok yanlış
Ya herkes ya hiç
Kırıldığını kızdığını belli etmek için bağırıp çağırmak gerekmiyor ki.
Değiştirdiği şeylerin yerini eski yerlerine koyup anne! şunların yerini yanlış hatırlamışsın sanırım ben düzelttim, bi daha olursa sor söylerim de
Olur biter

Öyle biri ki asla anlamaz daha çok uzatır sorun haline getirir inadına daha çok yapar

Kv söz vermiş tutmamış çocuklara bakacakmış
Yetmemiş eşyaların yerlerini değiştirmiş
Gelin dayanamamış eşyalar için konuşmuş
Kocası kızımızı haklı bulmuş ama annesine tavır yapmamış yüzüne gülmüş
Sorun bu
Hmm haklı bulmuş eşini konu sahibini ama annesini uyarmamışş..
Hmmm hangi erkek savunuyor peki..
Şu KK da ben bunun örneğini göremedim.
Siz gördünüz mü?

Bu arada açıklama için teşekkürler bebeğim :cool:

Hmm haklı bulmuş eşini konu sahibini ama annesini uyarmamışş..
Hmmm hangi erkek savunuyor peki..
Şu KK da ben bunun örneğini göremedim.
Siz gördünüz mü?

Bu arada açıklama için teşekkürler bebeğim :cool:

Rica tatlım :)
Öyle erkek dünyaya gelmediki
Halbuki Bikere seslerini çıkarsalar sen benim karımı neden üzüosun bidaha karımı üzgün görmiycem !!! Deseler
Ömürboyu kimse kaynana çekmez

Düşünün ki bir anneniz var;
Evlenirken eşinizi istemedi
Eşiniz hastayken türlü sorunlar çıkardı
Şimdi bi kaç hafta ihtiyacınız vardı ama onda da eşinize resmen hayatı zehir etti
Ortalık toz duman ve siz eşinize ailenizden hiçbir destek görmediğinizi onlardan umudunuz olmadığını vs vs anlattınız çok kızarak üzülerek

Ama yarım saat sonra annenize canımlı cicimli eskisinden de yakın davranır mısınız?
Eşinizle aranızın bozulmasına sebep olduktan sonra???
(Yukarıdaki anne eşime ait)

Eşimle annesi yüzünden ( zaten zor olan hayatımızı daha da zorlaştırdığı için) yıllardır etmediğimiz kadar şiddetli bi kavga ettik çıktık konuştuk hiçbir zaman destek görmediğini çok kızdığını söyledi
Eve gidince benden kusura bakma gerginim dememi istedi ama kendisi çok ama çok yakın davrandı
Biraz tavır yapıp yanlışını göstermesi gerekmezmiydi??

Bu arada eşim bana senden başka ailem yok da diyor onlardan fayda yok diyo bana söyledikleri lafta kalıyor sanki

(Yukarıdaki anne eşime ait) kısmını okuduktan sonra...amaaan tipik kaynana vakası diyenlerdenim...
topu böyle bunların...

Hangi zaman??? Buna güldüm ama çok doğru hangi zaman???
Gerçekten böyle mi yapardın? Yoksa sakinleşmem için mi söylüyorsun

Eşim yaptı gıcık oldum
yo aynen boyle davranırdım,
ve kendimle ilgili yasadıgım sıkıntılarda da aynen boyle yapıyorum,

esinin yasadıgı sıkıntının da kendisini de rahatsız eden bir yanı var sonucta, oyle de dusunebilirsin ki senden oturu yasadıysa alınma ama cok daha rahat davranması BENCE normal...

ayrıca sakinlestirmek gibi bir cabam olsa "yaslı kadındır hosgor " derdim :KK45:

yo aynen boyle davranırdım,
ve kendimle ilgili yasadıgım sıkıntılarda da aynen boyle yapıyorum,

esinin yasadıgı sıkıntının da kendisini de rahatsız eden bir yanı var sonucta, oyle de dusunebilirsin ki senden oturu yasadıysa alınma ama cok daha rahat davranması BENCE normal...

ayrıca sakinlestirmek gibi bir cabam olsa "yaslı kadındır hosgor " derdim :KK45:
Sanırım eşimle aynı mantıkla düşünüyorsunuz
Bu yüzden konularımda düşüncelerin eşimi açıklar nitelikte

Sanırım eşimle aynı mantıkla düşünüyorsunuz
Bu yüzden konularımda düşüncelerin eşimi açıklar nitelikte
Uzulmeli miyim bu duruma bilemedim... ama umarim bir faydasi dokunur...
Bu arada esiniz bencw cogu erkek gibi dusunuyor,
Genelde benim de benzer oldugmu dusunurler zaten

Yoo üzülme kendi hayatında uygularsan çok mutlu olabilirsin

Bence sizin rahatlamaniz lazim bir sekilde. Cok fazla gerilmissiniz, ve aslinda can sIkIci ama cok ta ciddi olmayan bi seyde artik patlamissiniz. Haklisinizda yanlis anlamayin.

Bence kayinvalidenizi birdaha evinize cagirmayin, ne yaparsaniz yapip. Ve esinizin isini deyistirmek istemeyisinin bir sebebi de belki eve gelmek istemiyordur, devamli gergin bir ortamda bulunmaktan kaciyordur, ve bunun kendisi bile farkinda olmayabilir.

Tam olarak sIkinti ne bilemiyorum gercekten de cunku konularinizda bile tam olarak belli deyil. Ama tahminim su. Kafanizda belirli bir aile yapisi var, ve bu olmadigi icin cok ama cok mutsuzsunuz. Bunda haklisiniz kesinlikle. Ama emin olunki siz boyle devamli gergin oldukca hic birsey cozulmez. Biraz oluruna birakin isleri. Esinizden beklentileriniz giderilince mutlu olucaginiza inancinizi deyistirin. Sizi mutlu edicek sey kendiniz. Kendinize esiniz yokmus gibi duzen kurun. Ve sizdeki huzuru ve mutlulugu gorunce eminim ki size daha fazla yakinlasmak isteyecektir. Ve eviniz, hayatiniz duzene girecektir.

Bence sizin rahatlamaniz lazim bir sekilde. Cok fazla gerilmissiniz, ve aslinda can sIkIci ama cok ta ciddi olmayan bi seyde artik patlamissiniz. Haklisinizda yanlis anlamayin.

Bence kayinvalidenizi birdaha evinize cagirmayin, ne yaparsaniz yapip. Ve esinizin isini deyistirmek istemeyisinin bir sebebi de belki eve gelmek istemiyordur, devamli gergin bir ortamda bulunmaktan kaciyordur, ve bunun kendisi bile farkinda olmayabilir.

Tam olarak sIkinti ne bilemiyorum gercekten de cunku konularinizda bile tam olarak belli deyil. Ama tahminim su. Kafanizda belirli bir aile yapisi var, ve bu olmadigi icin cok ama cok mutsuzsunuz. Bunda haklisiniz kesinlikle. Ama emin olunki siz boyle devamli gergin oldukca hic birsey cozulmez. Biraz oluruna birakin isleri. Esinizden beklentileriniz giderilince mutlu olucaginiza inancinizi deyistirin. Sizi mutlu edicek sey kendiniz. Kendinize esiniz yokmus gibi duzen kurun. Ve sizdeki huzuru ve mutlulugu gorunce eminim ki size daha fazla yakinlasmak isteyecektir. Ve eviniz, hayatiniz duzene girecektir.

Çok teşekkür ederim kv eşim istediği için kabul ettim geçen yıldan sonra ondan yardım talep etmedim
Rabbim muhtaç edip ettirmesin de

Eşime hem işi böyle rahat geliyor hem de maddi kazancımız var
Ben onsuz bir hayat kurmaya sorun çıkarmamaya çalıştığımda eşimi gözden çıkardığımı farkettim
Evet artık evdeki ortam çok ama çok gergin
Ama ben huzurlu bi yaşam sürdüğümde o bu durumdan rahatsız olmuyor hayatını kaldığı yerden devam ediyor

Back
X