• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence madem ki sevgiline kaymayalım . ilişki böyle gitsin diyorsun . böyle götür . ama öpüşmeden de bi ilişki yürür mu . eğer nişan söz düğün 5-6 ayda olacaksa evet . gayet güzel.
ama yıllar var evlenmenize dersen . bence sen bilirsin. ama yani git beraber uyu da diyemeyeceğim kusura bakma.

öpüşme olabilir :KK5:

en azından birlikte uyumaktan iyidir. yani hani başına ne geleceğini bilemezsin. eğer kendini korumak istiyorsan .

ne zaman evlilik .

şu cocuk bi işe girsin hele :D 1 sene sonra tanısma merasim filan tabi bunun 2 gün sonrası geli p ayrıldık demek de var.. ama allah hayırlısını eylesin..

tabi ki sevdiğin insana karşı cinsel istek duyman gayet normal, normal olmayan duymaman olurdu,
bu arada yaşadığınız ya da yaşayacağınız yakınlaşmalardan sonra senden soğuyacağını düşünebildiğin biriyle nasıl evleneceksin? adam evlendikten sonra ilk gecenin sabahında alacağımı aldım diyip soğursa ne yapacaksın? ki burda her gün bir konu açılıyor nişanlıyken istekliydi evlendik ayda bir kere benim zorumla yapıyor diye...
yani soğuyacak adam evlenmeden önce de soğur sonra da, bitecekse evlenmeden bitmesi de daha hayırlı olur her zaman.

ben de sana sahih kitap öneririm filmler hayal dünyası canım :)

Senin cidden zihnin baya kapalı..
sana kötü bir şey mi dedim?
daha anlamıyorsun bile..
filmler gerçeği de anlatır hayal dünyası değildir..
film izlemeye karsılık ne alaka simdi kitap ..
bu film beni etkiledi size de önerdim begendiğim bişeyi
herşeyi ters anlamayı bıraksanız zihniniz rahatlayacak valla şaşırıyorum sizin gibilere neyse...

şu cocuk bi işe girsin hele :KK70: 1 sene sonra tanısma merasim filan tabi bunun 2 gün sonrası geli p ayrıldık demek de var.. ama allah hayırlısını eylesin..
işe mi girsin. 25 yaşında . bi işi yok mu. yeni mi işsiz kaldı. ne yapıyor şu an . evde mi .
olmadı şimdi . ne ile kapadokyaya gitmeyi planlıyordun . ah ah . gençlik .

Senin cidden zihnin baya kapalı..
sana kötü bir şey mi dedim?
daha anlamıyorsun bile..
filmler gerçeği de anlatır hayal dünyası değildir..
film izlemeye karsılık ne alaka simdi kitap ..
bu film beni etkiledi size de önerdim begendiğim bişeyi
herşeyi ters anlamayı bıraksanız zihniniz rahatlayacak valla şaşırıyorum sizin gibilere neyse...

ben de kötü bişey demedim canım niye alınganlık yapıyorsun :) valla şuan çok rahatım inanki

ocakta tanıstık..
of of.
aman diyim . daha bismillah.
kapadokya ya falan gitme.
işi yok
işe gircek.
ayrılma ihtimalı de var . ki hiç bir şey garanti değil .
hormonların coşmuş ama onları bi şekilde yenersin sen .

işe mi girsin. 25 yaşında . bi işi yok mu. yeni mi işsiz kaldı. ne yapıyor şu an . evde mi .
olmadı şimdi . ne ile kapadokyaya gitmeyi planlıyordun . ah ah . gençlik .

askerden kasımda gelmiş biz ocakta tanıstık hemen işe girmek istememiş biraz dinlenme filan şimdi de görüşmelere gidiyor basvurular yapıyor sık sık.. bekliyoruz kapadokya olayı hemen dğeil canım yazın temmuz ağustos filan..

ayrıca bütün bu konuşmaları geçtim.. birlikte bir yere gittiğinizde birşey olmasından neden korkuyorsun? günah olur diye mi? yoksa seninle işi biter seni bırakır diye mi.. samimi soruyorum.. yani ne yönde cvplar istiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X