- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
Aa sen parayla mi yaptin biraz bilgilenseydin keske sen benim uni onunden gecemezsinparayı basanın yüksek lisans diploması aldığı yerde çok da önemli ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa sen parayla mi yaptin biraz bilgilenseydin keske sen benim uni onunden gecemezsinparayı basanın yüksek lisans diploması aldığı yerde çok da önemli ya![]()
yazıları belli ki yanlış okumuşsun canım :) tekrar bak iyi anla..Beni destekleyen mi ben kimseden yana değilim abla zihnin açık değilmiş şuan bekle biraz sen![]()
bence madem ki sevgiline kaymayalım . ilişki böyle gitsin diyorsun . böyle götür . ama öpüşmeden de bi ilişki yürür mu . eğer nişan söz düğün 5-6 ayda olacaksa evet . gayet güzel.
ama yıllar var evlenmenize dersen . bence sen bilirsin. ama yani git beraber uyu da diyemeyeceğim kusura bakma.
Aa sen parayla mi yaptin biraz bilgilenseydin keske sen benim uni onunden gecemezsin![]()
konu sahibinin konusuna zeval gelmesin diye özelden yazın diyorum belki ben hatalıyımdır. ilgili ayeti söyleyin bakalım. zihnim şuan açık belki fikrimi değiştirirsiniz.
kaç aydır birlikteydinizöpüşme olabilir![]()
yazıları belli ki yanlış okumuşsun canım :) tekrar bak iyi anla..![]()
en azından birlikte uyumaktan iyidir. yani hani başına ne geleceğini bilemezsin. eğer kendini korumak istiyorsan .öpüşme olabilir![]()
Arkadas sagolsun baya dusurdu zorla cevap at diyor napiyim hakaret ederse bende cevap atmak zorundayimya sinemcim cidden kalite düştü artık cevap vermeyecktin hani..
ben de sana sahih kitap öneririm filmler hayal dünyası canım :)filmi izle![]()
en azından birlikte uyumaktan iyidir. yani hani başına ne geleceğini bilemezsin. eğer kendini korumak istiyorsan .
ne zaman evlilik .
kaç aydır birlikteydiniz
ben de sana sahih kitap öneririm filmler hayal dünyası canım :)
işe mi girsin. 25 yaşında . bi işi yok mu. yeni mi işsiz kaldı. ne yapıyor şu an . evde mi .şu cocuk bi işe girsin hele1 sene sonra tanısma merasim filan tabi bunun 2 gün sonrası geli p ayrıldık demek de var.. ama allah hayırlısını eylesin..
Senin cidden zihnin baya kapalı..
sana kötü bir şey mi dedim?
daha anlamıyorsun bile..
filmler gerçeği de anlatır hayal dünyası değildir..
film izlemeye karsılık ne alaka simdi kitap ..
bu film beni etkiledi size de önerdim begendiğim bişeyi
herşeyi ters anlamayı bıraksanız zihniniz rahatlayacak valla şaşırıyorum sizin gibilere neyse...
of of.ocakta tanıstık..
işe mi girsin. 25 yaşında . bi işi yok mu. yeni mi işsiz kaldı. ne yapıyor şu an . evde mi .
olmadı şimdi . ne ile kapadokyaya gitmeyi planlıyordun . ah ah . gençlik .