Erkek İnfertilitesi Normal morfoloji %2 :((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Deniznisan

Mutluluk ve huzur
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2007
1.202
228
323
42
Nazilli
kızlar ben geçen ay hamile kalmıştım ama 1 hafta sonra düşük oldu bu düşükten sonra eşimin spermiyogramına bakıldı ve normal morfoloji %2 çıktı ve tak taraflı varikosel teşisi kondu.doktor ameliyat dedi aşılamada deneyebilirsiniz dedi.sizce tekrar doğal yoldan hamile kalma şansım nedir ?

selam canım.umarım yazdıklarım sana umut olur.bizimde en son yaptırdığımız testte morfoloji %2 di.eşimde tek taraflı 1.aşamada varikosel vardı ama doktorlar diğer değerlerimiz yüksek olduğundan ameliyat önermedi.benim gittiğim doktorlarda aynı şeyi söylemişlerdi hatta morfolojiyi önemsemediler bile.biz 1,5 sene bekledik canım yavrumuzu en sonunda yüce rabbim ol dedi ve ben şu an doğal yoldan hamileyim 14 haftalık.ocak ayında bizde aşılama denemiştik olmadı herşey kısmet diye düşünüyorum ben.ozamanlar bana morfoloji düşük olunca aşılama şansı olmaz demişlerdi çünkü yıkamada sayı ve hareket yükseliyormuş ama morfolojiye birşey yapamıyrlarmış.dediğim gibi eşimin diğer değerleri normolin üzerindeydi morfoloji içinde en son doktor mone ve evicap400 vermişti düzenli olarak sadece onu kullandı eşim ve 2-2,5 ay sonra hamile kaldım ilaçların etkisi oldumu bilmiyorum.birde antioksidan şeyler tüketmeye çalışıyordu avakado falan nette araştırırsın.GNC lerde üzümçekirdeği ekstresi hapı var canım onuda tavsiye ederim.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.peki diğer değerleriniz nasıl canım.nekadar zamandır deniyosunuz?

Son düzenleme:
En azından normal yoldan hamile kalabileceğini görmüşsün,keşke düşmeseydi ama bununda bir hayrı var üzülmemeye çalış bu dert sadece sende yok inan bizdede morfoloji önce sıfırdı sonra 1'e yükseldi ama hamilelik yaşamadım aşılama düşünüyorum ama kararsızım Rabbim yardımcımız olsun

0 olmasından ıyıdır yuzde 2 de cok dusuk deıl
bak dogal yollanda hamıle kalmıssın
rabbım ınş hayırlı zamnda saglıklı bır bebk daha yollar
canını sıkma

inşallah tekrar hayırlısıyla hamile kalırım eşim ameliyat olmak istemiyor aşılama yada tüpbebek deneriz diyor bende doğal yoldan hamile kalmak istiyorum.
eşimin sayıda falan problem yok ama hareketlilik ve morfolojide sorun var.

canım ınsallah bu sefer sana sıkıca tutunur bebegın.bızdede morfolojı % 2 ama bız 5 aydır denıyoruz hıc hamıle kalamadım.bence esının morfolojı yada hareket o kadarda dusuk degıl.yoksa % 2 yle hamıle kalmak zor bence.yanı zaman alıyor en azından.testı tekrarlamanız ıyı olur derdım ama yıne hamılesın.saglıkla kucagına almak nasıp olur ınsallah.

1,5 yıldır istiyorduk eşimin doktoru aşılama deneyin demişti ama kadın doğum doktoru benim için bu değerler normal dedi ve kendiliğinden oldu işte.
ayrca bhcgyi tekrarladık zaten ilki 730 2 gün sonra 1530 çıktı.

masallah canım bebegını saglıkla kucagına al ınsallah.1.5 yıldan sonra hamıle kaldın demek.zaten bıkac yerde daha okuduguma gore % 2 morfolojı ıle 1.5 yıl sonra hamıle kalan oluyor.benım esım varıkosel amelıyatı oldu.ınsallah morf yukselır.bızde agustosta 5. denemeyı yaptık olmadı.

eşime ameliyat demişlerdi ramazandan sonra olacaktı
ama eşiniz ameliyat olmuş ameliyattan sonra morfoloji yükseliyor bildiğim kadarıyla hakkınızda hayırlısı olsun.

kızlar ben hamileyim hemde doğal yoldan Allahım vakti zamanı gelince isteyen herkese versin inşallah.
tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.şimdi kendine dikkat et bol bol dinlen bol su iç ve bebeğinin seni bırakmıyacağına yürekten inana.s.

senin adına çok sevindim canım
ya öyle üzülerek okuyordumki msjları
birden hamileyim diyince içim pırpır etti
inş.sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu:)

Back
X