- Konu Sahibi kirmiziojeler
-
Evlilik ha deyince olucak bir şey değil bence...
Evlenmek istemek ve evlenmek çok güzel bir şeydir büyük ihtimalle sevdiğin insanla aynı evi aynı yatağı aynı eşyaları paylaşmak güne birlikte uyanıp birlike uyumak kadar güzel bir şey yoktur bence düşününce..
Fakat evliliğinde zamanı vardır..
Bi ilişki tam rayına oturmadan evlenmek bana göre yanlıştır.. Evliliğe kendini hazır hissetmek lazım ve sonra herkesden duyduğum laf evlilik çok sorumluluk isteyen bir şey ve herkes bunu taşıyamaz..
Özellikle erkekler bu büyük sorumluluğun altından kalkamıcaklarını düşündükleri için biraz uzak dururlar evlilikten gözleri korkar çünkü bu zamana kadar herşey ayaklarına gelmiştir paşa gibi yaşamışlardır aldıkları sorumluluk tırnaklarının ucu kadardır.. Ama evlendiklerinde büyük bi sorumluluk onları beklemektedir.. Yani erteleme sebebi bunlar olabilir..
Bide şöyle bişey var 7 yıldır beraberiz biz , askerliğini yapmadı ...
Nisanda evlenelim diyorum tamam diyor onunda aklına yatıyor sonra görümcemler bir toplanıyorlar çocuk diyor ki zor evlenmemiz :) Bense bir yuva istiyorum ...
Düş* o konuda çok haklısın bişeylerin yerine oturması lazım ben korkuyorum kaynanam evde ne yiyorsun temizliğe geleyim diye arar bizimkini oda dayanamaz gider anasının yanına diye ama
Bide işin feci kötü tarafı var ki sormayın nişanlım ailem istedi diye benle nişanlanmış :) yoksa ona göre zamanı varmış ablasına oda katılıyormuş nişanda çok çirkin olmuşum :) evlilikten kaçıyor aklınca az kaldı pes ederim bende :)
Lapinu sorun kesin onda ama ben çok yıpranıyorum
er_ca bunu söylemekte geç kaldın çünkü ben kapırdım bile kendimi çeyiz meyiz ooff offf
Bide şöyle bişey var 7 yıldır beraberiz biz , askerliğini yapmadı ...
Nisanda evlenelim diyorum tamam diyor onunda aklına yatıyor sonra görümcemler bir toplanıyorlar çocuk diyor ki zor evlenmemiz :) Bense bir yuva istiyorum ...
Düş* o konuda çok haklısın bişeylerin yerine oturması lazım ben korkuyorum kaynanam evde ne yiyorsun temizliğe geleyim diye arar bizimkini oda dayanamaz gider anasının yanına diye ama
Bide işin feci kötü tarafı var ki sormayın nişanlım ailem istedi diye benle nişanlanmış :) yoksa ona göre zamanı varmış ablasına oda katılıyormuş nişanda çok çirkin olmuşum :) evlilikten kaçıyor aklınca az kaldı pes ederim bende :)
Lapinu sorun kesin onda ama ben çok yıpranıyorum
er_ca bunu söylemekte geç kaldın çünkü ben kapırdım bile kendimi çeyiz meyiz ooff offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?