Benim de istedkten 3 ay sonra doğal olmstu 32 yaşındaykn şuan oğlum 6 yaşında ve oğlum 2 yaşında ve 5 yaşında iken boş kese oluştu sadece. Nasip diye beklyrm genetik test yaptırıp araştırma Hastanesi'nde. Folatimin, B12 ve cinkomun da aşırı düşük oldgnu öğrendim takviye alyrm. Spor yapıp yüzüyorum.İlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Tup bebek tedavisi gordunuzmu peki benim sezaryen yerimde sorun var denildi laparoskopi önerdiler korkuyorumBenim de istedkten 3 ay sonra doğal olmstu 32 yaşındaykn şuan oğlum 6 yaşında ve oğlum 2 yaşında ve 5 yaşında iken boş kese oluştu sadece. Nasip diye beklyrm genetik test yaptırıp araştırma Hastanesi'nde. Folatimin, B12 ve cinkomun da aşırı düşük oldgnu öğrendim takviye alyrm. Spor yapıp yüzüyorum.
Rabbim iyi ki oğlumu vermiş diye hep dua edyrm
Hayır görmedik her şey normal dedi doktor amh 1 sadece o da olacaksa olur tüpe gerek yok dedi doktrm.Tup bebek tedavisi gordunuzmu peki benim sezaryen yerimde sorun var denildi laparoskopi önerdiler korkuyorum
Hayır içeriden tam iyilesmemis rahime kan akiyormus 2 yılın sonunda bu teşhisi aldım en azından şuan belki sorun bulunmuştur diye seviniyorum aslında ameliyattan biraz korkuyorum başarılı gecer insallahHayır görmedik her şey normal dedi doktor amh 1 sadece o da olacaksa olur tüpe gerek yok dedi doktrm.
Nasıl sorun var ki acıyor mu
Canım merhaba yalnız değilsin normal yolla bir evladım var benim de ikinciyi istedik 2yıla yakındır olmuyor tüp bebek tedavisi gördüm bir defa 9haftalıkken kalbi durduİlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Acil şifalar dilerim inşallah şifa olur opersynHayır içeriden tam iyilesmemis rahime kan akiyormus 2 yılın sonunda bu teşhisi aldım en azından şuan belki sorun bulunmuştur diye seviniyorum aslında ameliyattan biraz korkuyorum başarılı gecer insallah
Merhabalar bende doğal yolla gebe kaldım düşük yaptım sonra olmadı şimdi tüp bebek yapıyoruzİlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Sizin yine tutmuş benim 2 defa hiç tutmadi genetikmi önerdiler peki kaç yumurta toplanmıştı tutan embryo kaliteniz neydiCanım merhaba yalnız değilsin normal yolla bir evladım var benim de ikinciyi istedik 2yıla yakındır olmuyor tüp bebek tedavisi gördüm bir defa 9haftalıkken kalbi durduşimdi tekrardan deniycm işte ben de
4Aa ydı tuttu ama maalesef sonu gelmedi canım 12yumurta toplandı 2tanesi 5.güne gitti şuan kalan tek embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdik sağlıklı geldi çok şükür de transfer olcm adeti bekliyorum bn de senin gibi tüp bebek olunca hemen olur filan diye düşünüyordum durum hiç öyle değilmiş senin embriyolar genetikli miydi ?Sizin yine tutmuş benim 2 defa hiç tutmadi genetikmi önerdiler peki kaç yumurta toplanmıştı tutan embryo kaliteniz neydi
Yalnız değilsin 12 sene önce normal yolla doğum yaptım ve bi daha olmadı o zamandan beri çok şükür bu ay oldu allahım darısı isteyen herkeseİlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Ayy hayırlı olsun darısı sağlıkla bize olsunYalnız değilsin 12 sene önce normal yolla doğum yaptım ve bi daha olmadı o zamandan beri çok şükür bu ay oldu allahım darısı isteyen herkese
Amin inşallah allahım kimseye arattirmasin uğraştırmasın sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinAyy hayırlı olsun darısı sağlıkla bize olsun
Yok genetikli değildi çözüp yapsak kalitesi duser dediler 4ab 3ab kaldı ilk iki 4aa ydi tutmadı bu defa 2 tane transfer olcak ama öncesinde laparoskopi yapacaklar iste o kadar çok istiyorum ki oğlum bugün ağladı bende onla ağladım Rabbım kimseye çaresizlik yaşatmasın çok zormuş4Aa ydı tuttu ama maalesef sonu gelmedi canım 12yumurta toplandı 2tanesi 5.güne gitti şuan kalan tek embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdik sağlıklı geldi çok şükür de transfer olcm adeti bekliyorum bn de senin gibi tüp bebek olunca hemen olur filan diye düşünüyordum durum hiç öyle değilmiş senin embriyolar genetikli miydi ?
Ayy böyle duyunca nasil umut oluyor bana kacinci denemede oldu sağlıkla kavusun insallah embryo kaliteniz neydi bin tane soru sorabilirimİlki doğal oldu ikinciyi tüp bebekle bulduk inşallah
Sizin tedaviyle mi oldu 12 sene çok uzun neler yaptınız sağlıkla kavusun insallah çok güzel yaYalnız değilsin 12 sene önce normal yolla doğum yaptım ve bi daha olmadı o zamandan beri çok şükür bu ay oldu allahım darısı isteyen herkese
Aslında hiç bişey yapmadım pskolojim çok bozulmuştu ilk zamanlar hiç istemedim o bebeğim öldükten sonra bi ara istedim denedik olmadı bu ilk eşimleydi sonra anlasamadik ayrildik şimdiki eşimle evlendim 4 senedir cabaliyodk yine olmadı hastaneye gittim hiç bir sorun yokmuş artık ümidimi kestiğim bi zamanda oldu çok şükür çok teşekkür ederim umarım tüm isteyenlere nasip olur ☺Sizin tedaviyle mi oldu 12 sene çok uzun neler yaptınız sağlıkla kavusun insallah çok güzel ya
Aminn insallah genelde umudunu kesince oluyor diyorlar ama ben kesemiyorum insallah nasip olur bizlerde sağlıklı kavusun sizdeAslında hiç bişey yapmadım pskolojim çok bozulmuştu ilk zamanlar hiç istemedim o bebeğim öldükten sonra bi ara istedim denedik olmadı bu ilk eşimleydi sonra anlasamadik ayrildik şimdiki eşimle evlendim 4 senedir cabaliyodk yine olmadı hastaneye gittim hiç bir sorun yokmuş artık ümidimi kestiğim bi zamanda oldu çok şükür çok teşekkür ederim umarım tüm isteyenlere nasip olur ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?