Normal yolla cocugu olup ikinci olmayanlar toplanalimmi çok yalnizim :(

İlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
İlk çocuk normal 5 yaşında, 1 buçuk senedir deniyoruz, 1 tane daha doğal oldu kalbi durdu, sonra 1 yıl olmadı, tüp bebeğe başladık, taze transfer oldu, tuttu ama sağlıklı ilerlemedi HCG yine kürtaj oldum. Şimdi de iki dondurulmuşum var, napsam diye düşünüyorum, ne yerdeyim ne gökte..

Ayy çok güzel bende ikiz isterim nasip olursa ilk denemede ne güzel olmuş benim de bu transferde cift konulacak yaşınız kaçtı acaba sizin
Yaşım 31 di transfer zamanı :) yıl olarak 32 oldum 2025 e girmeyle

Evraklarda 1 embrıyo transferi yazıldı kayda öyle gectı ama 2 tane yaptı doktorumuz riske atmayalım tutmazsa biri dedi elhamdülillah ikiside tuttu

Amin canım bn ilk defa oğlumla tanıştıcm gün kalbinin durduğunu öğrenmiştim belli olmaz koydur bakalım ikisini de Allahım yardımcımız olsun Tez zamanda sağlıklıca kavuşalım evlatlarımıza

Bence ilk inin tutması bile umut verici benim rahimde bisey var diye supheleniyolar 15 gün sonra ameliyat olcam insallah sonrasi güzel olur bence siz yine transfer yaptırın ikinciye de tutar insallah

Yaşım 31 di transfer zamanı :) yıl olarak 32 oldum 2025 e girmeyle

Evraklarda 1 embrıyo transferi yazıldı kayda öyle gectı ama 2 tane yaptı doktorumuz riske atmayalım tutmazsa biri dedi elhamdülillah ikiside tuttu
Çok güzel olmuş hamileliginiz nasıl geçiyor ikiz gebelik zor diyorlar birde embryo kaliteleriniz nasıldı son olarak nerede tedavi oldunuz

İlk çocuğum dogal yolla oldu 6 yasinda ikincisi olmuyor 2 tup bebek negatif benm gibi olanlar varmi desteğinize ihtiyacım var
Yalnız değilsiniz bende aynı durumdayım ilk çocuğum doğal yolla oldu ve 6 yaşında ikinciyi yapmaya karar verdiğimizde 2 yasında bile değildi ondan sonra 3 yıl denedik en sonunda doğal yolla yine gebe kaldım ama 6 haftalıkken kaybettim. Üzerine 1 buçuk yıl geçti ve hala olmuyor bir sürü ilaç iğne denedim ama nafile. Tüp bebekte maliyetli olduğu için yapmadık.

Bende 2 yıl ilaçsız denedim yok olmuyor tup bebek te olmadı şimdi ameliyat dediler umarım bu son olur

Çok güzel olmuş hamileliginiz nasıl geçiyor ikiz gebelik zor diyorlar birde embryo kaliteleriniz nasıldı son olarak nerede tedavi oldunuz
Konya Novafertil tüp bebek merkezi .
3.gun 8 hücreliydi ikisi de .
Benım ki çok tatlı geçti hiç aşerme bulantı tiksinme olmadı ,
20. Haftadan sonra bebekler tüylenince reflü oldu onuda rennie duo ile çözüme ulaştırdık rahattım genel anlamda ikizler zor mu bilmem de ben bi ikiz transferi daha olsa hayır demem

Ayy çok güzel benim içinde dua edin lütfen Rabbım bu hissi banada yaşatsın sizde sağlıkla kavusun insallah bana 3 tane transfer etseler bile hayır demem

Ayy çok güzel benim içinde dua edin lütfen Rabbım bu hissi banada yaşatsın sizde sağlıkla kavusun insallah bana 3 tane transfer etseler bile hayır demem
Rabbım gönlünüze göre versin . Dualarınızı tamamlayıcı ve temkinli edin 3 transfer de bölünse falan Allah esirgesin sıkıntılı . Yani burda okuduk kaç kişide 2 transfer edilmiş bölünmüş 3 olmuş kadın istemıyorum die yakınıyordu

Eşim Konyalı bana da orayı önerdilerdi ama Trabzon a yakınız diye orada yaptırdık. Novafertil nasıldı memnun muydunuz? Maşallah, siz yine de kendinize dikkat edin, ben burada kalp durması, 20. Haftada doğum ve ölüm, erken doğum, suyun azalması bilmem ne o kadar şey okudum ki yemin ediyorum psikolojim alt üst oldu. Böyle tüm hamileleri bir yatağa yatırıp hiç kaldırmadan bekletsinler istiyorum artık inşallah herkesinki güzel geçer, ben de bir sonrakinde muhtemelen çift olucam, bize de dua edin.

Aman okumayın öyle kötü şeyler onları kafaya takacak olursak yolda yürürken insan kesiyorlar die evden çıkmazdık

Ben çok memnundum kontrollerime de halen oraya devam ediyorum bırakmadım.

Rabbim size de nasip etsin inşallah stres yapmayın en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…