Kızlar merak ediyorum normalde kapalı olupta sadece düğünde açanlar varmı yada siz öyle yaptınız mı?Yanlış anlamayın evlenecek olduğumdan felan değil sadece merak ediyorum bide ben kapanalı 1 sene oldu hep hayalimdi gelinlik olarak değilde saç olarak açık yaptırmak ama şimdi kapandım tabi ilerde o zaman ne yaparım bilmiyorum sizden böyle bi durumla karşılaşan içimde kalmasın diyip böyle yapanlar var mı??
Kızlar merak ediyorum normalde kapalı olupta sadece düğünde açanlar varmı yada siz öyle yaptınız mı?Yanlış anlamayın evlenecek olduğumdan felan değil sadece merak ediyorum bide ben kapanalı 1 sene oldu hep hayalimdi gelinlik olarak değilde saç olarak açık yaptırmak ama şimdi kapandım tabi ilerde o zaman ne yaparım bilmiyorum sizden böyle bi durumla karşılaşan içimde kalmasın diyip böyle yapanlar var mı??
bana mantıklı gelmiyor
ama soruna cevap vereyim
var öyleleri benim çevremde...
Hele bir akrabam var;
Tek kendi düğünü değil bütün düğünlerde kınalarda açık,bütün bayramlarda baştan ayağa tesettür.
Kendisini zaten sadece düğün ve bayramlarda gördüğüm için şaşırıyom genelde:)))
Ama bi de şey var,eski insanlardan hani öylesine geçirirler ya eşarbı,saçları falan da görülür de eşarp da vardır -yerini belli etmek için herhalde...Onlar yapsa ben çok da anormal karşılamam.Ya da üniversite okuduğu ya da devlet dairesinde çalıştığı için başını günün belli saatlerinde açmak zorunda olan kadınlarda da çok tuhaf karşılamam...
Ama diğer insanların ayıplamasını çok da umursama,hayat senin hayatın nasolsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?