Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrı eve çıkın, kayınvalidenin evinde oturmak gibi bir hata yapmayın ve kira istemesi normal evetKaynanam kocamla evlenmeden önce eğer onun evinde oturrursak ona kira vermemiz gerektiğini dile getirdi üvey evlat sanki benim kocam sizce normalmi bu
Evi boş olsa bile bir şey değişmiyor bence. Kadın istemiyor demek ki oğluna hibe etmeyi. İşte bu yüzden evlenecek olan insanların güvencesi olması gerektiğini düşünüyorum ki bu şekilde kv-kpden gelme mallara muhtaç kalmasınlar.Kaynananın boş bir evi mi var? Yoksa beraber yaşarken mi kira istiyor?
Kaynanamın kendi ayrı bi evi var arkadaşlarKaynanam kocamla evlenmeden önce eğer onun evinde oturrursak ona kira vermemiz gerektiğini dile getirdi üvey evlat sanki benim kocam sizce normalmi bu
başka boş evi var onu diyomSizde saçma sapan iş yapıp onunla yaşamayın, kiralık başka ev mi yok
Bu demek oluyor ki, kocanız üvey değilBoş ev
evet.Kaynanam kocamla evlenmeden önce eğer onun evinde oturrursak ona kira vermemiz gerektiğini dile getirdi üvey evlat sanki benim kocam sizce normalmi bu
Kira isteyebilir. Sonuçta başkasına kiraya verse kadına gelir olur. Size belki daha cüzzi bir miktara kiraya verir o ayrı. Ben olsam oturmam, kira bile ödeseniz “benim evim” diye düşünüp girip çıkma ihtimali var kafasına göre. Hibe etmek zorunda değil ama çok var böyle oğluna/kızına kira almadan evinde oturtturan. Benim annemin 1+1 evi var. “Sığarız, otururuz derseniz oturun sizden kira alacak değilim” demişti. Cidden de almazdı ama hem biz sığamazdık eve, sığsak bile kira verirdik zorla da olsa mutlaka. Sonuçta kadının evi, neden gelir kapısı kapansın. Kira istese de kızmazdım.Boş ev
Tamam ev boş diye size hibe etmek zorunda mı? 22 yaşında evlenmeye cesaretiniz varsa bunu başkalarına değil kendinize güvenerek yapmış olmanız lazım zaten. 2 İnsan evlilik kararı alacak olgunluğa geldiyse kimse onlara zoraki yardımcı olmak zorunda değildir bunu bi anlayın artık.Kaynanamın kendi ayrı bi evi var arkadaşlar
başka boş evi var onu diyom
Bir şey değişir mi diye sormadım. Kadının niyetini anlamaya çalıştım. Eğer farklı boş bir ev ise kira isteyebilir ama aynı evde yaşanacaksa ve o evde kv nin eviyse saçma olurdu kira istemesi. Atıyorum faturaları ödeyin, mutfak masrafını yapın diyebilirdi. Orayada kira ödeyene kadar kv ile yaşarken gidip yalnız yaşayın derdim. Ki zaten boş ev için istiyormuş kirayı.Evi boş olsa bile bir şey değişmiyor bence. Kadın istemiyor demek ki oğluna hibe etmeyi. İşte bu yüzden evlenecek olan insanların güvencesi olması gerektiğini düşünüyorum ki bu şekilde kv-kpden gelme mallara muhtaç kalmasınlar.
Ee hibe mi edecek, başkasına verse geliri olacak, siz neden bedava oturasinizKaynanamın kendi ayrı bi evi var arkadaşlar
başka boş evi var onu diyom