Normalmi bu sizce

serfhkor

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
87
-6
6
22
Kaynanam kocamla evlenmeden önce eğer onun evinde oturrursak ona kira vermemiz gerektiğini dile getirdi üvey evlat sanki benim kocam sizce normalmi bu

Sizin onla oturmaniz normal değil .Tabiki eşiniz koca adam çocuk değil annesi onuda onun karisinida eve almak zorunda değil
Evlenen insan evinin kirasını ödeyecek kadar para kazanır .Annesinin dediği normal.Ayni evde siz iki kadın yapamazsınız o yaşadığı sürece o ev onun.Sizde yarın kaynana olunca gelinle damatla yaşamak ne kadar zor anlarsiniz Kocanız 3 yaşında degilki hala evlat üvey falan gidin sizin annenizle oturun para vermeden madem olmuyormu öyle

Kaynanam kocamla evlenmeden önce eğer onun evinde oturrursak ona kira vermemiz gerektiğini dile getirdi üvey evlat sanki benim kocam sizce normalmi bu
Ayrı eve çıkın, kayınvalidenin evinde oturmak gibi bir hata yapmayın ve kira istemesi normal evet

Kaynananın boş bir evi mi var? Yoksa beraber yaşarken mi kira istiyor?
Evi boş olsa bile bir şey değişmiyor bence. Kadın istemiyor demek ki oğluna hibe etmeyi. İşte bu yüzden evlenecek olan insanların güvencesi olması gerektiğini düşünüyorum ki bu şekilde kv-kpden gelme mallara muhtaç kalmasınlar.

Ayrı ev kurulmayacaksa analarla yadayacaksak niye evleniyoruz ki .Dışarda buluş sonra gitsin herkes evine .Olmuyor öyle evlilik .Alistirmayin kocaları bu rahatlığa sonra annesi ile birbirinize girince yürümez o evlilik .Bir evde bir kadın olur onun düzeni olur .O zaman otururum annemle ne gerek var böyle evliliğe Kendim sigicam birde çocuk sigdiracağim.

Sitede yazdığına göre sanırım 22 yaşındasınız. Ev derdini bu kadar umursuyorsanız bi süre evliliği erteleyecektiniz madem. Kadın vermek zorunda değil ki. Bi tarafınıza güvenip evlenmeniz gerekirdi. Senin ailen ne yaptı ?

Bozuk para gibi harcayıp kendini yilkar sonra kaynanadan bunu çektim düğün yapılmadı bana o bu takılmadı bilmemne diye ağlıyor sonra kadınlar size demiyorum böyle oluyor ama yaş alınca .

Eşin tek çocuk değilse diğer çocukların hakkını yedirmek istemiyordur

Ya da paraya ihtiyaçları vardır

Sonuçta onun evi ne diyebilirsin

Kira isteyebilir. Sonuçta başkasına kiraya verse kadına gelir olur. Size belki daha cüzzi bir miktara kiraya verir o ayrı. Ben olsam oturmam, kira bile ödeseniz “benim evim” diye düşünüp girip çıkma ihtimali var kafasına göre. Hibe etmek zorunda değil ama çok var böyle oğluna/kızına kira almadan evinde oturtturan. Benim annemin 1+1 evi var. “Sığarız, otururuz derseniz oturun sizden kira alacak değilim” demişti. Cidden de almazdı ama hem biz sığamazdık eve, sığsak bile kira verirdik zorla da olsa mutlaka. Sonuçta kadının evi, neden gelir kapısı kapansın. Kira istese de kızmazdım.
Siz en iyisi kendiniz başka bir eve kiraya çıkın, hiç bu işlere girmeyin.

Kaynanamın kendi ayrı bi evi var arkadaşlar

başka boş evi var onu diyom
Tamam ev boş diye size hibe etmek zorunda mı? 22 yaşında evlenmeye cesaretiniz varsa bunu başkalarına değil kendinize güvenerek yapmış olmanız lazım zaten. 2 İnsan evlilik kararı alacak olgunluğa geldiyse kimse onlara zoraki yardımcı olmak zorunda değildir bunu bi anlayın artık.

Başka boş evi varsada istemezse vermez kira para demek ihtiyacı yok diyemem para paradır .Tapu onun üstüne hem o evde oturursaniz size karışır iki de bir çıkarmakla tehdit edebilir zırt pırt gelebilir arkadaş akraba toplayabilir anahtarı bile yedek yaptırır ben istemezdim sanırım en sonunda cildiririm yani

Benim cevremdede var defolun çıkın evimden diye rezillik çıkaran gelinle kavga edince falan

Bir şey değişir mi diye sormadım. Kadının niyetini anlamaya çalıştım. Eğer farklı boş bir ev ise kira isteyebilir ama aynı evde yaşanacaksa ve o evde kv nin eviyse saçma olurdu kira istemesi. Atıyorum faturaları ödeyin, mutfak masrafını yapın diyebilirdi. Orayada kira ödeyene kadar kv ile yaşarken gidip yalnız yaşayın derdim. Ki zaten boş ev için istiyormuş kirayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…