Merhaba kizlar neredeyse ayni kaderri paylastigim bi komsum var kayinvalidesi ogluyla kizi iki kere ayirmis iki ay ayri kalmislar kiza yapmadigi kalmiyo bende goruyorum gittigimde oglunun yaninda mukemmel bi kayinvalide amao gidince kiza etmedigi laf kalmiyo kizda disli bi kiz oda konusuyo ama nolursa olsun ruhen cokmus kayinvalidesi bi kiz bulmus ogluna kizida ayartmis ben onlari ayirip seni alicam benim gelinim sensin diye o kizla yaptigi herseyi arkadasimin gozune gozune sokuyo eside anneci biri yani kavgalarda asla karisini tutmaz hep annesi hakli annem sana kotu bisey yapmaz sen kotu niyetlisin diyip duruyomus onlari gormedikleri zaman gullik gulistanlik bi evlilikleri var cok asik olarak evlendiler cocuk temiz biri disarda gozu asla yok karisi olmadan disari adim atmaz deger verir ama konu anne olunca isler degisiyo kadinda saman altindan su goturup cocugunun aklina girmeye calisiyo diceksinizki baska bi kiz buldugunu bu adam gormuyomu annesinin arkadasinin kizi ogluna asla yansitmadan yapiyo bu isi kiz soyleyincede yalanci konumuna dusuyo bunca seyden sonra artik esini cinsel anlamdada sevmemeye istememeye baslamis her dk beynimin icinde dolaniyo bu olanlar diyo kendini asla adapte edemiyomus icimde hic cinsel istek kalmadi esime karsi diyo sizce bu pskolojik biseymi normalmi ?