Norveç’e gelin gitmiş olan??

Biz de görüşmeyeli tam 1 sene oldu korona yüzünden artık nişan bile istemiyorum, nikahı yapar giderim artık

Biz de görüşmeyeli tam 1 sene oldu korona yüzünden artık nişan bile istemiyorum, nikahı yapar giderim artık
İsteme işini formaliteden yapacaksanız görüntülü konuşma üzerinden yapın .
Bence çok esprili ve unutulmaz dünyada da ilk olur

İsteme işini formaliteden yapacaksanız görüntülü konuşma üzerinden yapın .
Bence çok esprili ve unutulmaz dünyada da ilk olur
Evet çok tatlı olurduama babamla da tanışması lazım, annemle tanışmıştı dababam da bi’kanlı canlı görmek isterkorona belası def olmadığı sürece her şey tatsız ve belirsiz. Gerçekten bıktık artık

Benim de bi tane Danimarkalı erkek arkadasım vardı. İlk zamanlar buluşmalarımız çok eğlenceli oluyordu . Her ay hafta sonunu Danimarkada geçirirdim, yada o İsveç’e gelirdi . Çok eğlenceli biriydi, yemek yer akşamları onun arkadaşları falan takılırdık hep beraber. Sonra bu ilişkide eksik olan birseylerin olduğunu farkettim. Ben daha ciddi bir ilişki isterken o bu şekilde sürdürmek istedi , bende bu şekildeki ilişkiye daha fazla enerji ve zaman veremeyeceğimi anladım. Sonra ayrıldık ... bazen hala aklıma gelir geçirdiğimiz o güzel zamanlar ...

Ilginç olan birçok kişi hevesle gidiyor ve gittikten sonra hayal kırıklığına uğruyorlar. Özel değilse neye alışamadınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…