Benim erkek arkadaşım Rus idi.
Sonra Türkiye'den Norveçe gidince ben dört beş ayda soğudum bekleyemedim.
Zor oluyor benim için görüşmeden
Ne kadar uyumlu olsakta iki yıldır çıksak da terk etmiştim .
O yüzden çok merak ettim nasıl görüşebildiniz surdurebildiniz diye
Tebrik ederim
Ben eşim askere gidince de cildirmistim zaten 18 gün bedelli dayanamamistim
Evet çok tatlı olurduama babamla da tanışması lazım, annemle tanışmıştı dababam da bi’kanlı canlı görmek isterkorona belası def olmadığı sürece her şey tatsız ve belirsiz. Gerçekten bıktık artık
Teşekkür ederim. Allah size de gönlünüzdekileri nasip eder umarım. Ben de gideceğim zaten, başka yolu yok :/
Yurtdışında bir seminerde tanıştım))) ilk aşkım bile Rus bir çocuktu küçükken, zaten gönlüm hep yabancılara meyletti)) İnternet ortamında tanışan bir arkadaşım da evlenecek yakında. Alın yazısında varsa eğer, vesile internet bile olsa bir şekilde oluyor
Benim de bi tane Danimarkalı erkek arkadasım vardı. İlk zamanlar buluşmalarımız çok eğlenceli oluyordu . Her ay hafta sonunu Danimarkada geçirirdim, yada o İsveç’e gelirdi . Çok eğlenceli biriydi, yemek yer akşamları onun arkadaşları falan takılırdık hep beraber. Sonra bu ilişkide eksik olan birseylerin olduğunu farkettim. Ben daha ciddi bir ilişki isterken o bu şekilde sürdürmek istedi , bende bu şekildeki ilişkiye daha fazla enerji ve zaman veremeyeceğimi anladım. Sonra ayrıldık ... bazen hala aklıma gelir geçirdiğimiz o güzel zamanlar ...
Almanyadayım ,zaten çoğu gurbetçi yüksek maaş ,rahat koşullar diye yola çıkıyor .Ancak diğer dezavantajları da düşünün .Çünkü gittiğiniz ülkenin dilini öğrenmek ,kültürüne ,havasına alışmak .Bunlar sabır gerektiren konular .Her şeyi göz önünde bulundurun derim .Hatta ben evlenmeden niye gidip yaşantısını ,yaşadığı yeri görmedim diye kendimi suçladım .Misafir olarak veya bir şekilde sizi kısa süreliğine davet edebilir .Şu an Almanya’ya geleli kısa bir süre oldu .Açıkçası Avrupa’da yaşamak bana göre değilmiş .Şimdide eşimle bu yüzden anlaşmazlıklar yaşıyoruz .