• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Not bıraktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buzdolabi yorumumu konu icindeki cevaplari okumadan yazmistim.

Yerden max. 10 cm yuksekliginde olan robot supurgeyi nasil gordunuz yahu siz? O nasil bir yerlesim yeri herkes perdeler acik yasiyor, karsi komsular birbirinin robot süpürgesine kadar hakim oluyor, bu ne mahremiyetten yoksun konut yapılaşmasi?

Sovyet evlerinde falan misiniz? Ya da Cin'in koca mahalleyi icine alabilen devasa konut komplekslerinde?

Mustakil evdeyim, robot supurgem oldugunu bitisik komsum haric kimse bilmez, ki benim supurge bazen cosup bahceye cikiyor kerata ama komsular bilmez.

Mutfağımin onune baska komsularim arabalarini parkedebiliyor, bir daha asla buzdolabimi acmayacagim komsular park ettiginde.

Cok urkutucu bu kadar herseyine hakim olmak, o da sizin boyle herseyinize hakimse ben not birakmak yerine korkudan titrer derhal evimi degistirirdim. G geceninkralicesi
Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.
Siz balkon bitkisi misiniz? Adamin her hareketini takip ediyorsunuz
Wcye bile kosarak gidip geliyorsunuzdur birsey kacirmamak icin🫢
Aynen kanka bitkiyim ben, tek başıma takip ediyorum demek ki bir şeylerden cesaret alıp not yazmamışım kendi kendime öyle adamı sapık gibi takip ediyorum, yok balkona tuvalet yaptırdım kaçırmamak için oradan daha rahat dikizlemek. Rahatladı mı için

Bu kadar abartacak ne var, anlayamadım. Sitede oturuyorduk, adam perdelerini açıyor benim evim ondan 1 kat daha yüksekte olduğu için robot süpürgesini de gördüm yani. Zaten görmem için perdelerini açıyor. Ben evde yokken ya da çıkarken kapatıyor. Normal insan perdeleri site tarzı evlerde açık oturur mu? En azından tüllerini kapatır.

Aynen kanka bitkiyim ben, tek başıma takip ediyorum demek ki bir şeylerden cesaret alıp not yazmamışım kendi kendime öyle adamı sapık gibi takip ediyorum, yok balkona tuvalet yaptırdım kaçırmamak için oradan daha rahat dikizlemek. Rahatladı mı için
Kapisinin altina not birakmak yerine balkondan balkona not yazip ucak yapip atsaydin kanka daha cabuk gorurdu
Kapinin dibindeki notu nasil gorecek simdi
Supurgesi yuttuysa?

Bir üniversitenin akademik araştırmasını incelemişti. kadınlar ev işi yapan erkekleri çekici bulmuyor ve evliliklerde böyle erkekler zamanla erkeksi gelmemeye başlıyor. erkeğin eli vileda değil çekiç tutanı makbulmüş. yapılan araştırmalar bunu kanıtlamış. nasıl ki evde sürekli emir veren höt höt ve erkeksi kadınlar iticiyse, kadın gibi her işe karışan, sürekli ev işi yapan erkekler de itici. bir kere dediğim gibi bence de erkeksi değil. eşimin asla ev işi yapmasını istemem. asla ama asla. mutfağa da sadece yemek yemek için girebilir. işlerime burnunu sokamaz. mutfağıma karışamaz. ben de onun işlerine karışmam. musluk bozuldu mu pek ala ben tamir edebilirim ama asla elimi sürmem. o tamir edecek. bu onun görevi bence. ben geleneksel biriyim. böyle gelmiş böyle giderim zaten yaşlandık biz. gençler artık böyle düşünmüyor.
benimkinin babası aşçı adamın yanında da çıraklık yapmış küçüklükten
şok olup kaldığım bir olay da ilişkinin ilk zamanlarında ben 12 saat mesai yapıyorum, temizlik yapmaya enerjim kalmamasından ötürü canım sıkılıyor diye ben işteyken bana sürpriz şekilde evi temizleyip çıkıp gitmesiydi (beraber yaşamıyoruz)
benim babamın babası da aşçıymış, babam ve amcamlar da lokantada çıraklık yapmışlar
anneme pek çok yemeği babam öğretmiş (bundan hariç berbat evlilikleri vardı o ayrı 😄)
biz de anlaştık benim ona öğreteceğim bir konu karşılığı o da bana tamir öğretecek mesela bunun gibi pek çok konuyu bölüştük eksik olduğumuz noktalarla ilgili tamamlıyoruz birbirimizi bence böylesi de güzel yav
ben yine de mutfaktayken sürekli patron takılıyorum orası benim bölgemmiş gibi kodlarımıza yerleşmiş herhalde ama güzel yemek yapıyor hakkını yiyemem, babam da güzel yemek yapar 😄 annem de babam da tek başına yaşıyor, annem tamir işini, babam da temizliğini-yemeğini kendi yapar

yok dürtüsellik adına koçu yazmıştım ben de koç burcuyum 😅 ikizleri iletişim teması olduğundan teraziyi de venüsün romantik yanından dolayı yazdım, terazide dürtüsellik yok bence zaten terazi koçun karşıt arketipi ya onların eylemi kafaya bir şey takmaktan değil akışla beraber rahatça yaşayabilmekten geliyor bana kalırsa.
bu arada sevgilim venüs yay ama hayatımda yaşadığım en güven dolu ve sakin ilişkiyi yaşıyorum gerçi bende jüpiter etkisi de yoğun
bütün ezoterik ilimlerin özünde özgür irade var bence yani kaderimizi yazmaz gökyüzü aslında zaten sizin de dediğiniz gibi haritalar parmak izi gibi kişiye özel
ben de mitolojiyi ve sembolleri, arketipleri seviyorum sace 😇
edit: bu arada ayım oğlak ama duygusal rollercoaster bir tiptim şu yaşlarıma dek onu ve koçun dürtüselliğini dengeledim sağlıklı hissediyorum şimdilerde
Ya müsait olunca benim de böyle burcumdan azıcık ucundan birşeyler söyleseniz bana da. Çok merak ediyorum ama hiç kafam bakmıyor.

Ya hu evine kadın girip çıkmamasına kadar takip etmişsiniz de ya bu adam bir sapıksa ve ya eşcinselse? Evindeki robot süpürgeye kadar takip etmeniz sizin de hiç normal olmadığınızı gösteriyor. Ben karşı komşumun hakkında bu kadar bilgiye sahip değilim, kusura bakmayın ama insan yeri geliyor 20 yıllık kocasını tanıyamıyor, nasıl bu kadar kendinizden eminsiniz şaşılacak bir durum ve bu devirde iyi cesaret sizinki. Adam hırlı mı hırsız mı belli değil, neymiş camlarını maşrapa ile yıkıyormuş, tövbe yarabbim.

Adam hırlı mı hırsız mı belli değil, neymiş camlarını maşrapa ile yıkıyormuş, tövbe yarabbim.
Adamın camlarını maşrapa ile yıkaması da nasıl artı puan kazandırıyor anlamak mümkün değil.

Adam binanın bodrum kat dairesinde yaşamıyorsa; o suyun yola, kaldırıma, başka bir komşunun camına, üstüne vb gelme ihtimali varsa bu düpedüz saygısızlık.

Son düzenleme:
Yani adam buzdolabını açıp yukarıya bakıyor. Kahvesini alıp yukarıya bakıyor konu sahibi bir kat yüksekte ise. Konu sahibinin misafirleri camına balkonuna yanaşıp aşağı bakıyor. Maşallah ne göz varmış miyop olarak üzüldüm, ya da tvler çok büyük ne izlediğinizi bilecek kadar 🧿

Ya müsait olunca benim de böyle burcumdan azıcık ucundan birşeyler söyleseniz bana da. Çok merak ediyorum ama hiç kafam bakmıyor.
yani ben uzmanım diyemem ama özelden yazarsanız konuşabiliriz elbette sıkıntı yok 😊
bu arada gezegenlerin-burçların arketiplerini araştırırsanız aslında kendi kendine yorumlaması da eğlenceli

Gecenin duygussallığı ile dramtize mi ettin ne yaptın Sitcom evi gibi hayalinde mi yaşıyorsun. Anladığım kadarıyla tek yaşıyorsun ailen aynı şehir demi ? Söyedikleriniz bana hiç güvenli gelmedi. Birde nasıl bir ev orası Cam fanus mu her şeyi gözetlemişsiniz görebilmişsiniz.
Hayal falan yok, gayet dümdüz perdeleri tülleri açık yaşıyor direk bana kitleniyor diyorum ablacım, anlamıyor musunuz acaba? Adam bi bana bakıyo bi iş yapıyo bi bana bakıyo açtığım kanalı açıyo vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X