Kolay gelsin.Umarım istediğin hedefe ulaşırsın.
malesef kilo derdi birçok bayanın derdi.bana göre senin sorunun sürekli diyet ve zayıflama fikri beynini okadar dolduruyorki sürekli yemekle ilgili şeyler düşünüyorsun.biraz kafanı başka şeylerede vermelisin.aç kalma korkusu falan değil seninkisi.sürekli nasıl zayıflarım beyninde dönüyo ve sen cvp hemen yemekle veriyosun.yediklerinle tabi kilo alırsın ama sadece yediklerinle kilo veremezsin.dediğin gibi spor yap aerobik kursuna katıl ordaki insanlarla motive olursun ve kafanı başka şeylere ver.yemek fikrinden uzaklaştır beynini.bol bol bitki çayları iç iştahını kapatsın.ve çantanda sürekli meyve,diyetbisküvi,galeta tarzı şeyler bulundur.ara öğün yap sürekli ki ana öğünde az ye.ben 12 kg zayıfladım 1 yıl önce ama bu sene 6 kg geri verdim.neden? diyet değil sağlıklı yaşam için hayat tarzımı değiştirmedim .
kolay gelsin, umarım hedeflediğin kiloya ulaşırsın.
yeşil çayı eksik etme hayatında, kaynamış çaydanlığın üstüne 1 tatlı kaşığı kadar at, dinlendir. çok acı olmayacak şekilde demlersen 4-5 bardak içebilirsin.
birde 1 tatlı kaşığı keten tohumu+1 bardak su acıktığında 1-2 saat tok tutar seni. bunları aktardan temin etmen çok önemli. hazır yeşilçay malesef olmuyor.
birde ben akşamları dizi izlerken tv karşısında, olduğum yerde yürüyomuşum gibi yapardım. fırsat buldukça 10-15 dk bilie olsa yapmaya çalış.
şu ana hamile olduğumdan bunları yapamıyorum ama her hafta 1 kilo alıyorum. yakında kilolarımız ortada buluşur, bende doğumumu yapmış olurum, birlikte zayıflarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?