E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
yazının başıyla sonu arasında pek bağlantı kuramadım ama
yumruk yemeken çok evlilikte masaya yumruğu vurmak önemli anladığım kadarıyla..
yani en baştan sınırlarını koymak gerek..
kız özöz o koyduğun sınırlar eşinkiyle çakışırsa napcaz:)
ozman bitane de koçişe çakcazzzhihoyyythihoyyyt
ozman bitane de koçişe çakcazzzhihoyyythihoyyyt
yazının başıyla sonu arasında pek bağlantı kuramadım ama
yumruk yemeken çok evlilikte masaya yumruğu vurmak önemli anladığım kadarıyla..
yani en baştan sınırlarını koymak gerek..
demek istediğim elinizi masaya vurun değil,evliliklerde, sadece evlilikte değil hayatta ufak şeyleri dert edip kendinizi yıpratmayın inanın daha büyük dertleri sıkıntıları olan insanlar var onların halini görüp kendi halinize şükredin ,şükredelim dedim,msjımın sonundada hayatımızı ufak tefek şeyleri dert ederek geçirmeyelim hayat kısa allahın bize verdiklerine şükredelim ve tadını çıkaralım dedim.bunu eşi ehliyet kursunda kızlarla 1 ay ders görecek diye bunalıma giren evliliğinden soğuyan hayattan nefret eden bir arkadaşa ithaf ettim...
konuyu geyiğe çevirmesek.....
çok doğru yazmışsın canım..geçenler 35 yaşlarında ir bayanla aynı ortamda bulundum.ayyy çok kilo aldım ayy bu yaz bikini giyemiycem gibilerinden ağlanıyordu ve dayanamadım tek derdiniz bu olsun insanlar ne dertlerle uğraşıyorlar dedim tabii bozuldu bu bayan biraz ama sinir oluyorum böyle yok kiloymuş yok bilmem neymiş konularını dert eden insnalra insanlar elsiz kolsuz anasız babasız hayatı devam ettirmeye çalışıyor işte bu yüzden Allah a her zaman şükredelim ve elimizde olanlardan mahrum etmemesi için dua edelim.yok 1 ay kızlarla aynı ortamda olcakmış sanki onun niyetine giren insan kızlarla aynı ortamda olmasa bile yapamıcak...
Arkadaşlar,özellikle yeni evli arkadaşlar insan başkasının yumruğunun yemeden kendi yumruğunu balyoz sanarmış,yiyince aklı başına gelirmiş.Ufak tefek şeyleri kendinize dert etmeyin evinizin yuvanızın huzurunu kaçırmayın unutmayınki her evden kaçan huzur,kendi kredimizden yer,evliliğimizin kalitesini düşürür.Elbette ufak tefek tartışmalar kırgınlıklar olacak onlar evliliğin tuzu biberidir,evliliğe çoğu zaman katkısı bile olur,her soğukluğun ardından karı kocanın birbirine sarılması daha kuvvetli olur,tabi bu kastettiğim,kavga, dövüş ,küfür ve hakaret asla değil.Eşinizle aranız bozulduğunda internetteki haberleri okuyun,tvde ki haberleri seyredin dışardaki insanların yaşadığı dertleri problemleri dinleyin izleyin ve kendi dert saydığınız olayla kıyaslayın göreceksinizki içinize su serpilecek,şükredeceksiniz,eşinize bakışınız değişecek,eviniz gözünüze saray gibi gözükecek :)) ufak şeyleri dert edip hayatı kendinize,eşinize ve çocuklarınıza zehir etmeyin hayat çok kısa ben daha dün 18e ne zaman gircem ya diye dert ederdim şim 29 oldum göz açıp kapayasıya,hayatın her anının tadını çıkarın arkadaşlar,dünyaya birdaha gelemiyeceğiz hepinize mutluluklar diliyorum.opuyorumnanaktan
demek istediğim elinizi masaya vurun değil,evliliklerde, sadece evlilikte değil hayatta ufak şeyleri dert edip kendinizi yıpratmayın inanın daha büyük dertleri sıkıntıları olan insanlar var onların halini görüp kendi halinize şükredin ,şükredelim dedim,msjımın sonundada hayatımızı ufak tefek şeyleri dert ederek geçirmeyelim hayat kısa allahın bize verdiklerine şükredelim ve tadını çıkaralım dedim.bunu eşi ehliyet kursunda kızlarla 1 ay ders görecek diye bunalıma giren evliliğinden soğuyan hayattan nefret eden bir arkadaşa ithaf ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?