nsan sevdii yerde mi mutludur ? yoksa sevildii yerde mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevdıgımyeri bırakıp geldim..izmirimi
sevdıgımın yanındayım..onla oldugum ıcın tabıkı mutluyumm..amaaaa
tum gun kapı calmayınca..bir sohbet edıp dısarı cıkacagın arkadasn olmayınca,tez duze bır hyat yasayp tum gunumu kocamı beklemkle gecrmek olunca bıraz karasız kalıyorum..

Canim tabii ki butun gun evde oturmakla zaman gecmez, bunalirsin, niye kendine bir hobi edinmiyorsun veya bir dil kursuna falan gitmiyorsun? Boylece bir suru yeni insanla tanisirsin, kaldi ki Izmirliler cok hos insanlardir..

her iki yerde de mutlu olamam her ikisi de ben değilim çünkü...
sevgi üç ayaklıdır... sevmek, sevilmek ve kendimizi sevmek...
kendini gerçekten seven insan da kendini arafta bırakmaz...
sever ve sevilir... sevmeyen insan zaten sevilmez...
sevdiğim ve sevildiğim bir hayatı sürerim o nedenle tercihim bu yönde...

İnsan hem sevip, hemde sevildiği yerde mutludur.
İkisinden biri eksik kaldımı tuzsuz aşa benzer bu durum.
Hep bir yanı eksik kalır.

Bence insan sevse bile karsisindaki insan sevmiyorsa o yerde kalmanin anlami yok,egerki seviliyorsa baska bir yerde zamanla sevilmenin verdigi bir sayginlikla sende mutlu olursun.insanlar aliskanliklara yatkindirlar onun icin sevilmeye alisir insan.Turkan Soray bir filminde der"askimi sadakatmi? ,sonra der sadakat isterim...

sevildiğim yerde kalırdım tabiki sevdimde noldu sanki elime ne geçti .....:1closedeyes:

sevmediğim yerde olsa sevdiğim insanlarla

bir yeri güzel yapan içinde yaşattığı insanlardır

seni mutlu eden insanlar varsa dört duvar cennet gelir

her ikiside..yani hem seveyim,hem de sevileyim:1closedeyes:işte o zaman o bulunduğum yerden daha güzel,daha huzurlu,daha mutlu olabileceğim bir yer daha olmaz benim için.

ben sevdigimle beraberim, mutluyum, esim de beni seviyordur herhalde :jeyyar: ama anneannemin bir lafi vardi: sevdiginle degil seni sevenle evleneceksin...dedemle kacip evlenmis ama sagolsun dedem cok aksi cikmis, kadini hep uzerdi o da hep bu lafi soylerdi...

sevildiğin yerde rahatsındır.. sevdiğin yerde ise mutlu olursun bence..

bnce insan sevildiği yerde mutlu olur
çünkü insan sevilmeyi seven bir varlıktır her varlıkta olduğu gibi

sevildiğin yerde mutlu olursun. ama çoğu zaman içinde hep keşke olur

sevildiği yerde sevmiyorsa mutlu değildir
sevdiği yerde sevilmiyorsa mutlu değildir
hem sevilip hem seviyorsa işte o zaman ondan mutlusu yoktur..zaman ve mekan hiç farketmez onun için
opuyorumnanaktan

tamamen katılıyorm sana sengözlerimebaksanab

Kimse sevilmediği yerde mutlu olmaz, kadın erkek ilişkileri için konuşuyorum. Dolayısıyla cevabım, sevildiği yer. O yer aynı zamanda sevdiği yer de olsa yeme de yanında yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…