nsan sevdii yerde mi mutludur ? yoksa sevildii yerde mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kesinlikle Sevildiğim yerde mutlu olabilirim.
Beni Sevsin,ilgi göstersin,iyi davransın havalara uçarım hihoyyythihoyyyt​

hem seviceksin hemde fazlasıyla sevileceksin yoksa mutlu olmak cok zor

sevıldıgım yerde daha mutlu olurum tabe..

zengin bir erkek arkadaşım la tartıştık bu konuyu..çok güzel olsun uzun olsun akıllı olsun şöle böle dedi durdu...peki dedim bunları istiyosunda aynaya baktınmı ?bana verdiği cevap şu oldu...ben zenginim,akıllyım,çalışkanım,dürüstüm,iyiyim,vs...onun her istediğini alabilirim yapabilirim ona aşık olurum sadık kalırım o da sadece istediğim gibi olsun çokmu şey istiyorum dedi :))))
ama dedim kadınlarda farklı düşünüyor...ben güzelim eşimde güzel olsun....ben hala karar veremedim açıkçası,çok sevdiğim ne kadar yakışıklı da olsa kalp kırabiliyor,ama beni seven çirkinde olsa her istediğimi yapmaya hazırğzımın içine bakıyor!!!olay ne ne yapmalıyız çaresizim :) allah seçim yapmak zorunda bırakmasın bizleri,hem sevelim hem sevilelim.....ama bu gidişle galiba sevildiğim yerde olmayı tercih edicem ( yarım mutluluğu göze alarak

sevilip sevilmeliyimm..tek başına ikisininde bir anlamı olmuyor....ben çok seven ama hiç sevemediğim birisi....nasıl bir paradokstur buu...yada tam tersi...o yüzden sevelim sevilelimm:lepi:

Ewet bayanlarr cok zor bı durumda kalsanızz hangısını secerdınızz??ınsann sevdıgı yerde sewmedıgı ınsanlarlar mı yoksa; sewmedıgı onu sewen ınsanlarla mutludur??tercıhınızz ne??

Secdiğim yerde tabiki,önce benim duygularım gelir:)

sevdiğim yerde galiba
şuan yaşadığım yerdede beni sevenler var ama
ben burda çok mutlu değilim
sevdiğim yerde sevdiğim insanlarla olmak isterdim.

ortamı ortam yapan insanlardır
o yüzden sevildiğim yerde, beni sevip sayan
insanların yanında mutlu olabilirimŞeniz

ben sevdim sevilmedim canım cok yandı.. sevildim sevmedim saygım vardı elbette ama aşkım yoktu sevgim yoktu bağlılığım yoktu oyle mutlu oldumki.. baskasını üzmedimde beni üzenler gibi.. alnım ak içim rahattı huzurluydum.. ama sevilmediğim konumda olmak illaki beni sevsinler isteğine itiyor beni unutulmaz olmak isteği var öfke var.. kötü bi durum.. sevil ama sevme ..

sevilde sevme, ağlama ağlat

yoksa zehir olur bu tatlı hayat....

gökseeeeeelllll:lepi:

Türkiye'den zaman zaman uzak kalabiliyorum ilk büyüdügünüz yer en güzeli diye dusunuyorum diğerleri gurbet oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…