- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
-
öncelikle,insan insandır benim için...
sosyal statüsü ne olursa olsun,
yaşadığı yer neresi olursa olsun,
konumu,maddi durumu ne olursa olsun
benim o kişi hakkındaki düşüncemi etkilemesi mümkün değil...
karşımdaki insani sırf bu özelliklerinden dolayı
değerlendiremem,eğer böyle yaparsm,kendi kişiliğimde bir bozukluk olduğunuz düşünürüm...
bu dünyada herkes eşit haklara sahip,
kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok...
maddiyatsa o kişiyi bağlar,başkasını değil...
sevgiler...
haklısın canım..oncelıkle ınsan olmalı.karsımızdakı...
ama oyle durumlar oluyorkı...aynı şehirde yasayan ama farklı semtlerde oturan kişilerde bıle ayrım yapılıyor...yok varoş yada...zengın semtı dıye...
ınsanları oldugu gıbı kabul etmek ...gerekıyor...ayrım yapmadan
çevremdeki insanlar konusunda ayırım yapmam, herkesle oturur sohbet edebilirim, buradaki temizlik personeli en çok beni sever yüzüme de söylerler arkamdan da söylediklerini duydum çok kez...küçümsemek için söylemiyorum...sosyal statü anlamında...
ama işin boyutu samimiyet olunca işte orda seçiciyimdir...daha doğrusu ben seçmem ama onlar kendilerini bir şekilde elerler zaten....
kimiyle hayata bakışım farklıdır ama benzer ailelerde yetişmişizdir...kimiyle kültürlerimiz farklıdır ama benzer karakterdeyizdir vs...
zaten bahsedilen şey samimi olmaksa sizi buluşturan ortak noktalar olmalıdır bence...
üniversitee 3 yi arkadaştık bir süre...ikimiz aileler ve yetiştirilme tarzı olarak aynı karakter olarak farklıydık, üçüncü karakter olarak bana benzerdi...ben ikisiyle de samimiyetimi bulduğum ortak noktalarla sürdürdüm ama ikisinin samimiyeti çok sürmedi...çünkü ortak noktalarda buluşamadılar...ortak yaşanmışlıklarının taşıyabildiği yere kadar gidebildi arkadaşlıkları...okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?