NST sonuçlarımız nasıl?

elifdem

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2008
1.628
8
358
Ankara
kızlar bugün kan sayımı ve idrar testi için devlet hastanesine gittim. nst ye yattırdılar ve hafif ama düzenli sancılarım oldugunu söylediler. acile git dediler, ama ilkınden deneyimli olunca gitmedim.evet sertleşme hissediyorum ara ara 10 gündür ama başka bir sey hissetmiyorum. kızımda da 37 den sonra hissetmiştim bunları. neyse kendi doktorumu aradım vve durumu anlattım. o da o grafik sende hep o şekilde çıkıyor, önemli değil, dikkate alma, normal randevunda gel dedi.
ikisi de farklı konuştu yani, acile gitmicem ama içim de hiç rahat değil. sizin nst ler nasıl?

nst'ye giriyorum ama ben birşey anlamıyorum doktora gösteriyorum oda herşey yolunda diyor.

sabırsızca bekliorum nstyi banada doktor henüz nst fln demedi aksine mayıs ayının sonuna gel dedi sıkıntı yok die herhalde son 1 ayda alıolar nstye sancı veya kasılma şikayeti varsa erkende alabiliyolar

tatlım ben 2 hafta öncesi erken doğum riski yaşadım düzenli olarak 50 üstü çıkmıştı bunun için 1 gece hastanede yattım
geçen hafta ise nst de düzensiz kasılmalarım oldu 20 ila 94 arası çıkıp düştü artık haftamız geçtiği için doktorumuz müdahale etmicem artık dinleniceksin dedi
çok şükür dünkü kontrolümüzde daha rahattık
nst yede girmedim artık küçük kasılmaların bende normal olucağını söyledi, pekte rahatsız etmiyor zaten

bende girdim sancı yok kalp atışı 140 civarı ama yerinde durmuyordu maaşallah bayan tuturamadı kemeri sonra ebe çagırdılar o yerini bilir diye cidden kadın buldu taktı aman 35 dk ugrastirdı bizi yaramaz oglum :)

Saolun kizlar. Dun gitmedim hastaneye. Simdi de iyiyim cok sukur. Daha 35+4teyiz. Vakit var henuz. Kasilmalar duzenli olunca korktuk ama Bekliyoruz bakalim. Ayni kasilmalar buyuk kizimda 38 haftada baslamis ve ben 40 ta suni sansiyla dogum yapmistim. Onunla kiyasliyorum bir de Kanama baska bisey yOk cok sukur. Cumaya tekrar nst ye giricem. Bakalim ne cikacak

Kizlar tekrar girdim nst ye sonuc ayni, minik ama duzenli sancilarim var. Ogleden sonra tekrar giricem. İnsallah her sey yolunda gider. Yarin 36 haftamiz bitiyor. Bi 2 hafta daha dayansak, insallah saglikla gelir bebegim

ben işk 29 haftalıkken girmiştim minik minik sancıların başlamış demişti doktor
gecen haftalarda tekrar girdim minik sancıların var ama hissetmezsin demişti
çarsamba günü kontrolüm var bakalım ne diyecek ama agrılarımı hisediyorum artık

Sibelcim artik agrilar hissedilirmis. Seninde vikar herald nst dende hu agrilar. Bizim ogleden sonraki nst miz iyiydi sukur. Ama az az sancilar var yine 30-40 arasi. Ben son bir haftadir hissediuorum artik Artarsa gel dediler. Hepimiz icin kolay dogumlar olur insallah..

bende yarın 35. haftamı dolduruyorum ama hiç nst ye girmedim.. 1 mayısta kontrolüm vardı arada karın ağrılarım kasık agrılarım oluyo dedım dr a olur bu aylarda artık dedi nst ye gönderir demiştim ama pek umursamadı zaten çok sık sık olmuyo ama karnım sertleşiyo bazen ben gaza yoruyorum yanlıs mı yapıyorum acaba.. zaten bebeğim de dönmedi hala aranızda bebeği dönmeyen var mı?

Canım ben 34 haftalıktan beri her hafta giriyorum.Daha önce kızım da ise 1 kere girmiştim.Doktordan doktora fark ediyor yada unutmuştur bir daha gittiğinde sen sor nst'ye girecekmiyim diye.İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama şu an ters ise 36 haftadan sonra dönmesi zor diye biliyorum onu da kafana takma büyük ihtimalle sezeryan olursun.

38 e kadar bekleriz donmezse demisti doktor. Ama 32 de donduk biz. Donmrzse de cani saolsun kafana takma. Millet sirf keyfinden sezeryan oluyo valla. Ters duran bebek elbet sezeyan olacak. Benim kasilmalar 2. Dogum old icin erken basladi ve daha siddetli sanirim . Bu da benim yorumum:))

28. haftamda temizlik yaparken kendimi çok zorladım galiba 2 gün aralıksız sancım oldu. Ntsye o zaman bağladım ama sancı falan çıkmadı çok şükür. sonra geçti zaten ama şu sıralar yine değişik ağrılar yaşıyorum hayırlısı...

bugün girdik nstye vee 20 dakkada 3 kez 60larda onun dışında 30 45 arası sancılarım vardı bu bizim en sancısız halimiz yalnız gün içindeee

cumartesi gideceğim dr uma sorucam bakalım nst ye ne dicek? bebek hala ters kafasını hissettiriyo bana.. amaa cevremden o son anda bile döner diye bi baskı var gibi canımı sıkıyor bu ya ben beklerken ters olarak doğum kanalına girerse korkuyorum

Canım hiç kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma sanırım sen normal doğum istiyorsun inşallah döner ama dönmezse kanala girerse de sezeryan olursun önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı bende yarın girecem nst'ye gerçi günümüz belli oldu 20 mayıs da sezeryan olacağım ama önden bir süpriz yapmasın diye nst'ye girecem birde suyuma bakacaklar inş. sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.........

amin canım inş.... ben aslında mantıksal olarak düşündüğümde normal istiyorum ama korkuyorum sanırım gönlüm sezaryen istiyo ama benim bazı ilaçlara alerjim var narkozda ne olur bilmiyorum ondan da korkuyorum yani... sen neden sezeryan oluyorsun... mükerrer sezaryen mi yani ilk doğumun değilse ilki sezaryen miydi?

Ben ilk hamile kaldığımda bebeğim 8 haftalıktı karnımda öldü.Kürtaja girerkende çok korktuğum için genel anestezi istedim iyiki de istemişim rahim ağzı ters olduğu için kürtaj yapılamadı hatta doktorum zorlamış ve rahimde yırtık olmuş 2 dikiş atmış kürtajı da yapamadı sonra ilaçlarla düşük yaptırdılar ben bunları yaşadıktan sonra normal doğumdan çok korktum ve sezeryan istedim çok da memnun kaldım.Öğle 12 de sezeryana girdim saat 3 de kendime geldim akşam 8 de ayağa kalktım yani çok rahat geçti benim ki şimdi yine sezeryan olacağım inş. bu sefer de rahat geçer.geçen hastanede ekg çekildi nst'ye girdim. 5 tüp kan aldılar.Sonuçlarla beraber anestezi uzmanıyla görüştüm orada herşeyi soruyorlar hastalığın yada alerjin var mı diye rapor yazdı ve doktoruma gösterdim.Sende doktoruna gidince konuş bebeğim dönmezse sezeryan olursam neye alerjin varsa söyle seni bu konuda aydınlatır hiç kafana takma hakkında hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip etsin.Sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz inş.senin ilk mi?cinsiyeti ne ve bebişine isim koymudun mu?

ne güzel konuştuklarınız...o kadar özeniyorum ki. benm bebeğim 12 hftalıkken kalbi durdu 12 gün oldu kürtaj olalı çok acı bişey hala kendimi toparlayamadım Allahım en kısa zamanda bana da sizin gibi doğumum yaklaşıp bunları konuşmayı nasip eder inşallah...Hepinizi ve bebeklerinizi Allah tüm kötülüklerden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…