bende yarın 35. haftamı dolduruyorum ama hiç nst ye girmedim.. 1 mayısta kontrolüm vardı arada karın ağrılarım kasık agrılarım oluyo dedım dr a olur bu aylarda artık dedi nst ye gönderir demiştim ama pek umursamadı zaten çok sık sık olmuyo ama karnım sertleşiyo bazen ben gaza yoruyorum yanlıs mı yapıyorum acaba.. zaten bebeğim de dönmedi hala aranızda bebeği dönmeyen var mı?
Canım ben 34 haftalıktan beri her hafta giriyorum.Daha önce kızım da ise 1 kere girmiştim.Doktordan doktora fark ediyor yada unutmuştur bir daha gittiğinde sen sor nst'ye girecekmiyim diye.İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama şu an ters ise 36 haftadan sonra dönmesi zor diye biliyorum onu da kafana takma büyük ihtimalle sezeryan olursun.
cumartesi gideceğim dr uma sorucam bakalım nst ye ne dicek? bebek hala ters kafasını hissettiriyo bana.. amaa cevremden o son anda bile döner diye bi baskı var gibi canımı sıkıyor buya ben beklerken ters olarak doğum kanalına girerse korkuyorum
Canım hiç kendini de bebeğini de sıkıntıya sokma sanırım sen normal doğum istiyorsun inşallah döner ama dönmezse kanala girerse de sezeryan olursun önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı bende yarın girecem nst'ye gerçi günümüz belli oldu 20 mayıs da sezeryan olacağım ama önden bir süpriz yapmasın diye nst'ye girecem birde suyuma bakacaklar inş. sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.........
amin canım inş.... ben aslında mantıksal olarak düşündüğümde normal istiyorum ama korkuyorumsanırım gönlüm sezaryen istiyo ama benim bazı ilaçlara alerjim var narkozda ne olur bilmiyorum ondan da korkuyorum yani ... sen neden sezeryan oluyorsun... mükerrer sezaryen mi yani ilk doğumun değilse ilki sezaryen miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?