Doğuma Hazırlık NST sonucum anlayan yorumlayabilir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hanımlar,
üyeler site kurallarına ve TC yasalarına uygun olduğu müddetçe soru ve sorunları için konu açabilir.
Açılan bazı konular size mantıklı gelmeyebilir ama özellikle sağlık konularında zaten yorumlarken doktora başvurulması gerektiği belirtilmekle birlikte insanlar bir panikle buraya da danışmak isteyebiliyor, lütfen rica ederim birbirinizi kırmayınız, üsluplara dikkat ediniz ve polemiğe girmeyiniz.

kadına sarmadık arkadaşım ben desemki sancın yok otur evinde desem dogru olurmu lütfen saygıya devet ediyorm sizi biz ne anlarız doktoru zaten demiştir ona geregini degilmi
Bende sizi görmeye davet ediyorum.3 kişi cevaplamış hepsi de aynı şeyi söylemiş.sen bilmiyosun onu anladım da,bilenlere bir yol versen diyorum.

Sustum

Bende sizi görmeye davet ediyorum.3 kişi cevaplamış hepsi de aynı şeyi söylemiş.sen bilmiyosun onu anladım da,bilenlere bir yol versen diyorum.
tamam arkadaşım sen dogrusunu biliyorsun arkadaşı yönlendir doktoru bilememiş sen söyle senin söyledigini yapsın arkadaş inşallah sag aglim hayırlısıyla kucagına alır kötülügünü istemedik asla da istemem o bir anne ve karnında dünyada çok kıymetli bebişini taşıyor allah hakkında hayırlısını versin güzelini versin
ben kötü bişeymi söyledim yada kırıcı bi kelime kullanmadım asla kullanmam da kötülügünüde istemem burda yanlış yorum yapılıp ta yanlış bi fikire kapılabilir sizde yorum yaparken
sana cvp yapma demedim konu sahibine cvp yazdım burda yapılan yorumlara bakarak yanlış bi fike kapılır uyarmak istedim siz galiba sinirlisiniz kavga etmek istiyorsunuz ben etmek istemiyorum cvp ta vermicem size artık konu sahibine tekrardan söylüyorum doktor ne dediyse öyle yapsın burda yanlış fikre kapılma arkadaşım sancın var telaşlısın korkuyorsun belki ama doktorunun sözünden çıkma allah yardımcın olsun sag saglım kucagına bebişini alırsın inş

Merhaba 35+3 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim, ilk bebeğimi 37+4 gün doğdu. Sizce doğum yakinmi daha doğrusu sancı var dimi bilen lütfen cevap yazabilirmi.Eki Görüntüle 2551777
sancıların 100'lerde gözüküyor kuzum, aralıklı sancıların var doğumun uzak sayılmaz.
şunu da söylemeden es gecmeyeyim.Konu sahibine durduk yere böyle saldırı yapmalarına anlam veremedim.biz bu formlarda ne konular açtık hamilelik vs üzerine biri de çıksın desinki niye actin konuma yazdığına pişman ederim.bu saldırıyı çok ama çok saçma ve gereksiz gordum sadece konuşmak için konusulmus

Yaa iyi misiz hanımlar?bu ne şiddet bu celal?
Kadın soru sormuş size ne konu açıp açmamasindan? Bilmiyorsanız negatifliginizi saçmak için yorum yapmayın.bu forumda bu işten anlayanlar elbette ki var.
Bende sizin gibi çok sinirlendim. Kadına demediklerini bırakmamışlar. bende zamanında nst kagidimi çoğu arkadaşlarıma siteye atmıştım.

Çocuk heyecanı bu bişey benzemez dövmeden yazalım bencede

Bu konuları zamanında çok araştırdım ve bilgimw kesinlikle güveniyorum ben benim gibiler cvplayabilir.bilginiz olmayan bi konuya da gelip yazmayın madem bilginiz yok.

Bu konuları zamanında çok araştırdım ve bilgimw kesinlikle güveniyorum ben benim gibiler cvplayabilir.bilginiz olmayan bi konuya da gelip yazmayın madem bilginiz yok.
sen daha ordamı kaldın o konuyu kapattık bile canım geçmiş olsun yaz istedigini yazma demedim zaten ama unutmayın her insanın bünyesi farklı ona göre konuşun çok biliyorsunuz siz bide hamile kalmanın kolay yolunu söyleyin de bizi kara kara düşünmekten kurtarın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…