Nst sonucuma acil bakar mısınız

bendenizzz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
27
6
1
30
35.Haftadayım doktor 1 büyük sancın çıkmış araştırma hastanesine yönlendirdi ciğer geliştirici iğne veya yatış yapabilirler dedi alttan muayene etti açıklık yok ama yinede gitmemi söyledi sizce ne yapmalıyım
IMG_5425.webp

35.Haftadayım doktor 1 büyük sancın çıkmış araştırma hastanesine yönlendirdi ciğer geliştirici iğne veya yatış yapabilirler dedi alttan muayene etti açıklık yok ama yinede gitmemi söyledi sizce ne yapmalıyımEki Görüntüle 3607450
Doğumun habericisi olan sancı düzenli olması gerekiyor yani belirli aralıklarla o büyük sancının çıkması gerekiyor sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tedbiren gidip göstermekte fayda olur

35.Haftadayım doktor 1 büyük sancın çıkmış araştırma hastanesine yönlendirdi ciğer geliştirici iğne veya yatış yapabilirler dedi alttan muayene etti açıklık yok ama yinede gitmemi söyledi sizce ne yapmalıyımEki Görüntüle 3607450
Bence buradaki kimse doktordan daha iyi bilemez. Tabi ki doktorun dediğini yapmalısınız.

Benim 34. Haftada sancım çıkmıştı ama düzenli değildi ve bir parmak açıklığım vardı devlet hastanesi hemen yatış öneriyor ama kendi özel doktorum sorun değil dinlen demişti açıklığım olmasına rağmen 37. Haftadayım hala doğurmadım 😂

Back
X