NTV'nin programına şikayet yağdı! Domuz sucuğu yapımı gösterildiği için

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
NTV ekranlarında yayınlanan yemek programında domuz etinden sucuk yapımının anlatılması ekran başındaki izleyicilerin tepkisini çekti.

NTV'de yayınlanan yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifinin gösterilmesi izleyenleri şoke etti.

ŞİKAYET TELEFONLARI YAĞDI

Cumartesi günü öğleden sonra yayınlanan yemek programında İspanya'nın "en ünlü sucuğu" diye tanıtılan sucuğun yapımında domuz etinin kullanılması ve bu konuda hassasiyeti olan bir ülkede çok rahatça anlatılması büyük tepkiyle karşılandı. Yayın sonrası kanala şikayet telefonları yağdı.

DOMUZ MAKETİ GÖSTERİLDİ

Programın sunucusu sucuk yapımında kulllanılan etin, hayvanın neresinden alındığını gösterirken domuz maketini gösterince izleyenleri hayrete düşürdü. Domuz etinin yenmesinin haram olduğu Müslüman toplumunda bu şekilde özensizce yayın yapılması vatandaştan tepki aldı.

milliyet

şikayet edecek bunu mu buldunuz tv de, tv de her şey çok güzel bi bu mu rahatsız edici ilginçsiniz valla
Italy Unpacked, diye çok sevdiğim bi gezi programı var, orda da geçen ballandıra ballandıra domuz pastırması yapımı anlattılar, hiç de canım çekmedi, o kısmı izledim diye yana yakına domuz pastırması aramayacağım yemeyeceğimde programı çok sevmeye de devam ediyorum

müslüman egemen toplum olabiliriz, bu başka dinlere ya da dinsizlere kapalı bi ülke olduğumuzu gösteriyor da ben mi göremiyorum acaba vallahi milletin işi yok!

bloombergde çok gezi programı çıkıyor, geçen de bi ingiliz fasta geziyodu, yemeklerini kültürünü tanıtıyodu falan, burda domuz bulunmaz ama kuzular çok lezzetlidir diye incik kemiğini emiyodu falan acaba program ingilterede gösterildiğinde hristiyanlar ama incindik biz diye şikayet etmişmidir

Bu ülkede gayrimüslim vatandaşlar da yaşamıyor mu onlar için verilmiş bir tariftir,

bu kadar büyütmeye ne gerek var kanal değiştirin olsun bitsin,

izleyenlerin ağzına zorla sokup yedirmiyorlar bu sucuğu.

mideleri bulanmıştır,canları niye çeksin.
ama bende d-smartın fastfood kanalı vardı onu izliyordum
adam sürekli domuz yapıyordu
şimdi izleyemiyorum 3 aylık hediye idi bitti
bak midem bulandı yine.

Son düzenleme:
mideleri bulanmıştır,canları niye çeksin.
ama bende d-smartın fastfood kanalı vardı onu izliyordum
adam sürekli domuz yapıyordu
bak midem bulandı yine.

ee canım o zaman kanalı değiştirsin, yani tv de şikayet edilecek onca şey varken adamlar oturup bunu şikayet etmiş, vakitleri bol herhalde
benim demek istediğim tv de domuz eti gördü diye kimse müslümanlıktan çıkıpta hristiyan olayım demez, korktukları bu herhalde diye öyle yorum yaptım

orası beni ilgilendirmez bilemicem,ben domuz var diye hiç şikayette bulunmadığım için : )
canları çeker kısmına takıldım,niye canı çeksin yahu.

geçen trt hd.de bi belgeselde adam çatır çutur örümcek yediydi hemde bacakları ağzından sarka sarka çok takılmamak lazım bunlara.

Ayy sen de mi izliyorsun trt hd'yi? Ben de izledim adam kizartip yedi ama hahaha. Bu kanali cok seviyorum ben

"""Domuz etinin yenmesinin haram olduğu Müslüman toplumunda bu şekilde özensizce yayın yapılması vatandaştan tepki aldı."""
ben gazeteye/ gazetenin metin yazarına takıldım.. kendi yorumunu sıkıştırmadan duramamış.. pes..

vampir filmlerinde vampir sarımsağı görünce korkuyordu hatırladığım kadarıyla:)bizimkilerde sucuğu görüncemi korktuki:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet edecek başka şeyler mevcutken bu mu şikayet edilmiş
O zaman geçenlerde İstanbul'un göbeğine inmek zorunda kalan yaban domuzu haberlerini de şikayet etselermiş, bir evin bahçesine sığınmıştı bak şimdi ne olacak

La havle Domuzu yemek başka görmek başka, heee ama ben diyeyim tvde görünce şikayet ediyorlar fakat çoğuna bayır danası bu deyip eti yediriliyor, yabani domuza hele de birilerine yedireceklerse domuz demezler bayır danası derler

Tv nin hayatımızdaki yeri....
Değişik bir milletiz biz. Yediğimizi içtiğimizi hiç sorgulamayız, ne domuzlar, ne atlar, ne eşekler yiyoruzda haberimiz yok. TV'de domuz maketi görmüşüz şikayet üstüne şikayet...