mideleri bulanmıştır,canları niye çeksin.
ama bende d-smartın fastfood kanalı vardı onu izliyordum
adam sürekli domuz yapıyordu
bak midem bulandı yine.
ee canım o zaman kanalı değiştirsin, yani tv de şikayet edilecek onca şey varken adamlar oturup bunu şikayet etmiş, vakitleri bol herhalde
benim demek istediğim tv de domuz eti gördü diye kimse müslümanlıktan çıkıpta hristiyan olayım demez, korktukları bu herhalde diye öyle yorum yaptım
orası beni ilgilendirmez bilemicem,ben domuz var diye hiç şikayette bulunmadığım için : )
canları çeker kısmına takıldım,niye canı çeksin yahu.
valla sende doğru söylüyon
geçen trt hd.de bi belgeselde adam çatır çutur örümcek yediydi hemde bacakları ağzından sarka sarkaçok takılmamak lazım bunlara.
vampir filmlerinde vampir sarımsağı görünce korkuyordu hatırladığım kadarıyla:)bizimkilerde sucuğu görüncemi korktuki:)NTV ekranlarında yayınlanan yemek programında domuz etinden sucuk yapımının anlatılması ekran başındaki izleyicilerin tepkisini çekti.
Sitene Ekle
NTV'de yayınlanan yemek programında domuz etinden yapılan sucuğun tarifinin gösterilmesi izleyenleri şoke etti.
ŞİKAYET TELEFONLARI YAĞDI
Cumartesi günü öğleden sonra yayınlanan yemek programında İspanya'nın "en ünlü sucuğu" diye tanıtılan sucuğun yapımında domuz etinin kullanılması ve bu konuda hassasiyeti olan bir ülkede çok rahatça anlatılması büyük tepkiyle karşılandı. Yayın sonrası kanala şikayet telefonları yağdı.
DOMUZ MAKETİ GÖSTERİLDİ
Programın sunucusu sucuk yapımında kulllanılan etin, hayvanın neresinden alındığını gösterirken domuz maketini gösterince izleyenleri hayrete düşürdü. Domuz etinin yenmesinin haram olduğu Müslüman toplumunda bu şekilde özensizce yayın yapılması vatandaştan tepki aldı.
milliyet
Tv nin hayatımızdaki yeri....Şikayet edecek başka şeyler mevcutken bu mu şikayet edilmiş
O zaman geçenlerde İstanbul'un göbeğine inmek zorunda kalan yaban domuzu haberlerini de şikayet etselermiş, bir evin bahçesine sığınmıştı bak şimdi ne olacak
La havleDomuzu yemek başka görmek başka, heee ama ben diyeyim tvde görünce şikayet ediyorlar fakat çoğuna bayır danası bu deyip eti yediriliyor, yabani domuza hele de birilerine yedireceklerse domuz demezler bayır danası derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?