- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
15 haftanda ogrenirsin gonlundeki olsun insallah yazarsan sevinirim :))Cevaplarının için teşekkürler teyzesi ben hep kız gibi hissediyorum ama erkek mi istiyorum kız mı bilmiyorum zor hamile kaldım tekrar kalamayabirim Rabbim hayırlısını versin inşallah
Yazarım tabi iki hafta önce ki resmi bu bu resimden sonra karnımda bebeğimle acil ameliyata aldılar cok şükür iyiyiz 14+5 bugun gitsek belli olur belki de15 haftanda ogrenirsin gonlundeki olsun insallah yazarsan sevinirim :))
Rabbim saglik versin cok sukur iyisiniz probleminiz neydi canim ozel degilse .. rabbim sizi korusunYazarım tabi iki hafta önce ki resmi bu bu resimden sonra karnımda bebeğimle acil ameliyata aldılar cok şükür iyiyiz 14+5 bugun gitsek belli olur belki de
Over tarsiyonu diyorlar yumurtalık dönmesi tekrar eski haline döndürdülerRabbim saglik versin cok sukur iyisiniz probleminiz neydi canim ozel degilse .. rabbim sizi korusun
Kiz gibi canim rabbim gonlune gore nasip etsin insallahKızlar benim bebişime de bakarmsnz cok Merak ediyorum
Havalianne__ bana erkek demiştin canım, bu hafta doktor da büyük ihtimal erkek olduğunu söyledi :)
Banada yorum yaparmısınızz :)9+4 görüntümüz
Tamam canım.Cnm obur sayfama yazarsan sevinirim dr söylemeden Nub olana
MerhabaCnm obur sayfama yazarsan sevinirim dr söylemeden Nub olana
Cnm obur sayfama yazarsan sevinirim dr söylemeden Nub olana
Eki Görüntüle 1930098 Eki Görüntüle 1930099 Eki Görüntüle 1930100
Canım bunada bakabilirmisin merak ediyorum
Havalianne__ banada bakarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?