Arkadaslar bizim fasulye icinde bi tahminde bulunrmusunuz 12 hafta tam bugun cekildi ultrasyon resmi
Eki Görüntüle 1845069
Doktor bir şey söylemedi mi?
Ben kıza benzettim..
Bana erkek gibi geldiArkadaslar bizim fasulye icinde bi tahminde bulunrmusunuz 12 hafta tam bugun cekildi ultrasyon resmi
Eki Görüntüle 1845069
Nub çizgisi dikArkadaslar bizim fasulye icinde bi tahminde bulunrmusunuz 12 hafta tam bugun cekildi ultrasyon resmi
Eki Görüntüle 1845069
Bana erkek gibi geldi
İlk bebeğin cinsiyeti ne.. İlkler bukadar heyecanlı olmuyor. Benim 3. Acayip heycanlıyım. Sırf belki kızım olur diye hamile kaldımHayirlisi tabide ilk hamileligimde hic merak yoktu ama bunda inanilmaz bir merak icersindeyim
Cok tesekkur ederim
İlk bebeğin cinsiyeti ne.. İlkler bukadar heyecanlı olmuyor. Benim 3. Acayip heycanlıyım. Sırf belki kızım olur diye hamile kaldım
Aminnnn inşallahAllah bagislasin benim kizim var 22 aylik gonlumden bide erkek cocugu gecmiyor degil simdi Allah kismet ederse tabiki.
Allah saglikla nasip etsin gonlumuzdekileri
Nub çizgisi dik
Eki Görüntüle 1845090
Havalianne__
Hayirli aksamlar acikcasi yorumlardan sonra seninde fikrini merak ettim bi tahminde buluna bilirmisin banada Eki Görüntüle 1845194
Erkek gibi
Allah bagislasin benim kizim var 22 aylik gonlumden bide erkek cocugu gecmiyor degil simdi Allah kismet ederse tabiki.
Allah saglikla nasip etsin gonlumuzdekileri[/uiQUOTE]
Annen benimde 3.hamileligim bende oglum olsun istiyorum ama hayırlısı Rabbi
Peki erkekmi canim kizmi :)) rabbim bir nefeste kurtarsin canim 35+ haftadasin saglikla gelsin bebisin7. Haftalik usg vajinal canim. 9 haftalik usg karindan
Benim gönlümdeki oldu. Kızım olucakAllah bagislasin benim kizim var 22 aylik gonlumden bide erkek cocugu gecmiyor degil simdi Allah kismet ederse tabiki.
Allah saglikla nasip etsin gonlumuzdekileri
Sana burda tahminde bulundularmi rabbim saglikla nasip etsin kiziniBenim gönlümdeki oldu. Kızım olucaksen öğrendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?