Kız SankiMerhaba kızlar benim bebeğime de tahminde bulunurmusunuz? 12+2 günlük ultrasonumuz .
maalesef cnm henüz öğrenemedikKız Sankiöğrendin mi acaba cinsiyetini 15 haftalık olmuşsunuz
maalesef cnm henüz öğrenemedikkontrolümüze daha 20 gün var merakla bekliyoruz Ama doktorumuz 12+2 de ikili test için gittiğimizde tahmini kıza benzetmişti kontrole gidince netleşecek inşallah
Evet. Ben kendimde tahmin etmiştim nubu paralel diSana burda tahminde bulundularmi rabbim saglikla nasip etsin kizini
Erkeğe benziyorEki Görüntüle 1858938 Eki Görüntüle 1858939 Merhaba benim bebeğim için de yorum yapar mısınız 12+4 olduk şimdiden teşekkürler
Kıza benziyorUzaktan olmuş onlar. Yenileyim hemen.
blueest bende kiza benzettim. sonraki paylasimda erkege benziyo
12+ haftada canimAy kizlar merabaabenm daha erken ama bilgi almak adina kac haftalik ultrason resimlerni paylasip tahmin ediyosnuzz bendee ozmaan fikir alirim allahin izninle
Erkek gibi rabbim gonlune gore nasip etsinKızlar benim minnoşuma da bakar misiniz
Cevaplarının için teşekkürler teyzesi ben hep kız gibi hissediyorum ama erkek mi istiyorum kız mı bilmiyorum zor hamile kaldım tekrar kalamayabirim Rabbim hayırlısını versin inşallahErkek gibi rabbim gonlune gore nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?