- 7 Mayıs 2016
- 98
- 83
- 3
- 37
Canim ruyanda kiz goruyorsan erkektir muhtemelen..bende 2. Kizimda hep erkek hordum ismi bile hazirdi ama kizim oldu..3. Ye hamileyim.saglikli olsun bosver 2 tane aslan parcan olur..benim gibi ucuncuyu denersinEki Görüntüle 1828594
Kızlar bana da yorum yapın lütfen doktor erkek dio ama ben rüyalarım da hep kız qörüyorum ve öle de hissediyorum 13. Haftadayım 1 tane oğlum var bu 2. Kız istiyorum bakalım
Ayrica orada pipi var bariz belli..darisi bana insallah Allah herkesin gonlune gore versinEki Görüntüle 1828594
Kızlar bana da yorum yapın lütfen doktor erkek dio ama ben rüyalarım da hep kız qörüyorum ve öle de hissediyorum 13. Haftadayım 1 tane oğlum var bu 2. Kız istiyorum bakalım
Aayyyy ne guzel insallah kizin olur o zaman..ben erkek goruyordum kizim oldu..belki de 2. Yi erkek istedigim icin odaklandim ondan dolayida olabilir.Amin cnm inşallah Allah herkesin qönlüne qöre versin.. Ama ben oğlumda da erkek qörüyordum öle oldu tabi kısmet ne hayırlıysa o olsun cnm.. Teşekkür ederim yorumun için
12 hafta 4 günlükken görüntümüz bu kızlardoktor erken dedi çok meraktayım. sizce cinsiyeti nedir ?
foto yanımda değilResim karanlık çıkmış cnm bidaha cekermisin
Havalianne__ en net böyle çıkıyo
Coook tesekkur ederim doktor da pek iyi cekmemis bu sefer sanirim bakalim heyecanla bekliyoruzCnm çıkıntı göremedim kız gibi
Kızlar bende 10+1 banada yorum atarmisiniz lütfen çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?