Doğuma Hazırlık nub teorisi anlayanlar baksın test edelim onaylayalım (:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yorum yapıcak kimse yok mu arkadaşlar.. Bütün anne ve anne adaylarının anneler qünü kutlu olsun bu arada.. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..

Eki Görüntüle 1828594
Kızlar bana da yorum yapın lütfen doktor erkek dio ama ben rüyalarım da hep kız qörüyorum ve öle de hissediyorum 13. Haftadayım 1 tane oğlum var bu 2. Kız istiyorum bakalım
Canim ruyanda kiz goruyorsan erkektir muhtemelen..bende 2. Kizimda hep erkek hordum ismi bile hazirdi ama kizim oldu..3. Ye hamileyim.saglikli olsun bosver 2 tane aslan parcan olur..benim gibi ucuncuyu denersin

Amin cnm inşallah Allah herkesin qönlüne qöre versin.. Ama ben oğlumda da erkek qörüyordum öle oldu tabi kısmet ne hayırlıysa o olsun cnm.. Teşekkür ederim yorumun için

Amin cnm inşallah Allah herkesin qönlüne qöre versin.. Ama ben oğlumda da erkek qörüyordum öle oldu tabi kısmet ne hayırlıysa o olsun cnm.. Teşekkür ederim yorumun için
Aayyyy ne guzel insallah kizin olur o zaman..ben erkek goruyordum kizim oldu..belki de 2. Yi erkek istedigim icin odaklandim ondan dolayida olabilir.

Olabilir cnm ama doktor erkek dedikten sonra benim ümidim kalmadı %5 bi umudum var belki kızdır diorum bu nub teorisini qörünce de kıza daha çok benzettim ama hayırlısı artık. Yeter ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olsun önemli olan o

12 hafta 4 günlükken görüntümüz bu kızlar doktor erken dedi çok meraktayım. sizce cinsiyeti nedir ?

Eklentiler

• 20160509_204401.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 102
12 hafta 4 günlükken görüntümüz bu kızlar doktor erken dedi çok meraktayım. sizce cinsiyeti nedir ?

kızlarrr yardımm edinnn bebeğiin cinsiyetini çok merak ediyorumm 11 + 4 günlük

Eklentiler

• denızzz.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 196
Benimkini de yorumlarmısınız lütfeeeennnnnnn:)

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 136
Herkese merhaba yeni uye oldun uzuun suren takipten sonra en sonunda yazmak istedim ve bu site sayesinde cok kisa surede hamile kaldim :) buda benim 8+5 gunluk bebegim daha cok var cinsiyetine ama insan merak ediyor haliyle anlayan arkadaslardan bende yorum almak istiyorum simdide. Tesekuler :)

Eklentiler

• 20160530_181300.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar benim bebegimede bakarmisiniz 12 haftalik burda

Eklentiler

• 20160603_230454.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 115
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…