Meraba banada tahmin yapar misin canim .Erkek gibi cnm
Erkek gibi geldi banaMerhaba benim bebeğim de 10 haftalık sizce cinsiyet konusunda tahmin yapılabilir mi?
Eki Görüntüle 1843166
Erkek gibi geldi bana
Belli değil bende çarşamba sorucam doktoraTeşekkür ederim ilgine, önümüzdeki hafta 12 olacağız inşallah, doktora tahmini olup olmadığını soracağım. Sizin belli mi cinsiyet?
Belli değil bende çarşamba sorucam doktora
Erkek gibi geldi bana
Kesedeki konumuna göre de kız tahminiydi. Sanırım nuba görede kızbir de.siz yorum yapın dedim
Eki Görüntüle 1844583
12 haftada tam belli olur aşağı kayıp kaymiyacağıBu arada o görüntü bana paralele dönecek, aşağı uzayacak gibi geliyor ama hayırlısı..
12 haftada tam belli olur aşağı kayıp kaymiyacağıbende video var ordan kestim fotoyu ondan net değil.bebeğim kımıldadıkca paralel nub çizgisi görünüyor haftaya öğreniriz inşallah
O haftalarda pek sağlıklı olmuyor tahmin. İki oğlum var onları 13 haftalıkken öğrendim. Bazı doktorlar 15 haftaya kadar yanılabiliyor. Uzman doktor ise yanılma olmuyor. Bu sefer ki doktorum da işinde çok iyi bu hafta sormak istemedim. Çarşamba ikili tarama testim var. Doktorum söylemezse bile sorucamİnşallah canım, 10+5' te tahmin edebilen doktorlar var, hayret ediyorum o yüzden ya da tecrübeli bir doktor o nubun nereye gideceğini %70-80 anlayabiliyor ama bir tahmin olduğu için söylemiyor net gördüğü zaman söylüyor. Benim bebekte hiç bir şey görünmüyordu, yakınlaştırmaya başladıkça ortada bir çıkıntı görünmeye başladı. O kadar merak ediyorum ki inşallah bir tahmin de bulunur.
O haftalarda pek sağlıklı olmuyor tahmin. İki oğlum var onları 13 haftalıkken öğrendim. Bazı doktorlar 15 haftaya kadar yanılabiliyor. Uzman doktor ise yanılma olmuyor. Bu sefer ki doktorum da işinde çok iyi bu hafta sormak istemedim. Çarşamba ikili tarama testim var. Doktorum söylemezse bile sorucam
İlk bebek de heyecanlı oluyorsun evet ama kız erkek fark etmez diyorsun. İkinci de kızım olsa fena olmaz diyorsuniki hiperaktif oğlum var. Üçüncü için çıldırmış olmam lazım ama kızım olmasını çok çokk istiyorum ve bu son şansım. Bu doğumdan sonra tüplerimi bağlatıcam. Öncelikle sağlıklı olsun ama oğlum olursa ilk etapta piskolojim bozulabilir
Ultrason cihazıda çok önemli doktorum haftanın iki günü başka hastanede oluyor ve fiyatı daha uygun oranın ama gitmiyorum çünkü cihaz eskiAynen benim ilk, şuan sadece merak o yüzden, inşallah bir kızın olur. Ultrason cihazı kalitesi de önemliymiş. Ben haftaya 12 içinde olacağım, eltimin anlamıştı bakalım benim için ne diyecek, ilk bebek diye tahmin de bulunmaktan çekinmez belki de.
Ultrason cihazıda çok önemli doktorum haftanın iki günü başka hastanede oluyor ve fiyatı daha uygun oranın ama gitmiyorum çünkü cihaz eski
Devlet hastanesindekileri hiç sorma kaç yıllıktır.
Resmin boyutunu kes kücült o zaman yükleniyorMerhabalar sirf bunun icin uye oldum
Ama resim boyutu dolayisi ile yuklemeyi beceremedim yardimci olurmusunuz bana
Tesekkur ederimResmin boyutunu kes kücült o zaman yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?