Doğuma Hazırlık nub teorisi anlayanlar baksın test edelim onaylayalım (:

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kizlar benim bebegimede bakarmisiniz. 12 haftalik

Eklentiler

• 20160602_160049-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 112
Kesedeki konumuna göre de kız tahminiydi. Sanırım nuba görede kız bir de.siz yorum yapın dedim

Bu arada o görüntü bana paralele dönecek, aşağı uzayacak gibi geliyor ama hayırlısı..
12 haftada tam belli olur aşağı kayıp kaymiyacağı bende video var ordan kestim fotoyu ondan net değil.bebeğim kımıldadıkca paralel nub çizgisi görünüyor haftaya öğreniriz inşallah

12 haftada tam belli olur aşağı kayıp kaymiyacağı bende video var ordan kestim fotoyu ondan net değil.bebeğim kımıldadıkca paralel nub çizgisi görünüyor haftaya öğreniriz inşallah

İnşallah canım, 10+5' te tahmin edebilen doktorlar var, hayret ediyorum o yüzden ya da tecrübeli bir doktor o nubun nereye gideceğini %70-80 anlayabiliyor ama bir tahmin olduğu için söylemiyor net gördüğü zaman söylüyor. Benim bebekte hiç bir şey görünmüyordu, yakınlaştırmaya başladıkça ortada bir çıkıntı görünmeye başladı. O kadar merak ediyorum ki inşallah bir tahmin de bulunur.

O haftalarda pek sağlıklı olmuyor tahmin. İki oğlum var onları 13 haftalıkken öğrendim. Bazı doktorlar 15 haftaya kadar yanılabiliyor. Uzman doktor ise yanılma olmuyor. Bu sefer ki doktorum da işinde çok iyi bu hafta sormak istemedim. Çarşamba ikili tarama testim var. Doktorum söylemezse bile sorucam
İlk bebek de heyecanlı oluyorsun evet ama kız erkek fark etmez diyorsun. İkinci de kızım olsa fena olmaz diyorsun iki hiperaktif oğlum var. Üçüncü için çıldırmış olmam lazım ama kızım olmasını çok çokk istiyorum ve bu son şansım. Bu doğumdan sonra tüplerimi bağlatıcam. Öncelikle sağlıklı olsun ama oğlum olursa ilk etapta piskolojim bozulabilir

Aynen benim ilk, şuan sadece merak o yüzden, inşallah bir kızın olur. Ultrason cihazı kalitesi de önemliymiş. Ben haftaya 12 içinde olacağım, eltimin anlamıştı bakalım benim için ne diyecek, ilk bebek diye tahmin de bulunmaktan çekinmez belki de.

Ultrason cihazıda çok önemli doktorum haftanın iki günü başka hastanede oluyor ve fiyatı daha uygun oranın ama gitmiyorum çünkü cihaz eski
Devlet hastanesindekileri hiç sorma kaç yıllıktır.

Ultrason cihazıda çok önemli doktorum haftanın iki günü başka hastanede oluyor ve fiyatı daha uygun oranın ama gitmiyorum çünkü cihaz eski
Devlet hastanesindekileri hiç sorma kaç yıllıktır.

Bende öyle bundan önceki doktorda bebek nokta gibi görünüyordu, hiç bir şeyi belli değildi. 1 gün sonra bu doktora gittim, 1 günde bacakları oluşacak değil ya, attığım resim her şeyi anlatıyor zaten..

Merhabalar sirf bunun icin uye oldum

Ama resim boyutu dolayisi ile yuklemeyi beceremedim yardimci olurmusunuz bana

Arkadaslar bizim fasulye icinde bi tahminde bulunrmusunuz 12 hafta tam bugun cekildi ultrasyon resmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…