Amiin canım benim sende oğluşunu kucağına al sağlıkla sıhhatle totişinden öperim onuBana erkek gibi geldi kuzum.
Sağlıkla kucağına al inşallah
canımmBuyumus annesi bebisin masallaahh..
12 hafta resminde kiz gorunuyor valla kisss senin oglan vardi demi?
Sana ne gibi geliyorr bakalim ben tutturabilecek miyimcanımmevet büyüdük teyzesi haftaya gidicem doktorum 16dan önce söylemiyo ama sıkıştırıcam öğrenmeye çalışıcam :)
evet oğluşum var
bana yine pipili gibi geliyoSana ne gibi geliyorr bakalim ben tutturabilecek miyim
Saglikla gelsin de canim.bana yine pipili gibi geliyo
Aynen tek temennim o canımSaglikla gelsin de canim.
Hayırlı olsun inşallah.ogrendigim kadarıyla Erkek bebek. Tabi en doğrusunu Allah bilirben az çok anlıyorum ama merak işte biraz da eğlence :)
ilk 2 resim 10 haftaya ait en son olan düne
Bakalım yorumları çok merak ediyorum
eğlence işte canım yoksa tabiki önemli olan sağlık :)15 haftamda erkek dediler şimdi kız diyorlar bence biraz büyümeli bebişler ama en sonki haftana göre erkek duruyor acele etme derim yeterki sağlıkla büyüsünler :)
maşallah herkes erkek diyo :) allahım hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun inşallah.ogrendigim kadarıyla Erkek bebek. Tabi en doğrusunu Allah bilir
Aynen Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tüm gebelerin.maşallah herkes erkek diyo :) allahım hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım inşallahAynen Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah tüm gebelerin.
canımmevet büyüdük teyzesi haftaya gidicem doktorum 16dan önce söylemiyo ama sıkıştırıcam öğrenmeye çalışıcam :)
evet oğluşum var
erkek gibi sanki :)inşallah ögrenirsin canim gönlünden gecen cinsiyet ne benim bastan beri icime kızım olucakmış gibi doguyor bende haziran annesiyim bi oglum var benimde birde kizim olsa cok sevinirim
sence benim minigimin cinsiyeti ne
erkek gibi sanki :)
bende erkek hissediyorum ama daha doktor bişey demedi 16 haftadan önce söylemem diyo 3 haftam var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?