Bana kız gibi geldi :)merhabalar benim bebeğim de 12+3 günlük. geçen haftaki ultrason resmini eklesem bana da cinsiyet yorumu yapar mısınız doktorlardan biri erkek diğeri kız dedi:)
Bence kız sızınkıKızlar bende 9 haftadayım belli oluyor mu sizce
Bence kız sızınkı
tahmini olan var mı kızlar
Kızlar yorum bekliyoruum lütfen yardımcı olunEki Görüntüle 2204800 Banada yorummm lütfen
Bu teoriye gore sizinki erkege benziyor sanki ama Allah gonlunuze gore versin insaallah
kızlar nub teorisi kaçıncı haftadan itibaren geçerli oluyor. Ben şuan 8+5 im. Uştrason fotosunu ekliyorum ama bizimki hep önden, yandan çekmiyor doktor
11 haftalık ama tek resim var şuan elimde uzaktan alınan bir görüntü,çıkıntı görünüyor gibi ama bilemedimKac haftalık bebeginiz
Sağolun hepimizin gönlüne göre versin sağlıkla gelsinler inşallahBu teoriye gore sizinki erkege benziyor sanki ama Allah gonlunuze gore versin insaallah
Sağlıklı sihatli olsun hepsi inşaallah 2 oğlum var kız istiyorum Allah nasip ederseBu resım 11 haftalık bebege aitse kız gibi.
Ben erkeğe benzettim nub dedikleri çıkıntı yıkarı doğru bakıyor sanki ama sadece tahmini tabiki Allah sağlık versin hepsine inşaallah.KIZLAR BANA DA YORUM YAPAR MISINIZ?
Allah gönlünüze göre versin.Bence kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?