- 10 Kasım 2018
- 29
- 1
- 1
Allah gönlünüze göre versin.
Erkek gibi maşaallah:)KIZLAR BANA DA YORUM YAPAR MISINIZ?
cinsiyeti ogrendim erkek dedi doktorumuzBence seninki erkek :) cinsiyeti öğrenirsen mutlaka yaz banada çok merak ettim
Hımmm sevindim adına. Gerçi kız erkek fark etmez evlat evlattır.cinsiyeti ogrendim erkek dedi doktorumuz
Kızlar bu yeni resim lütfeennn yoruummmm ,teşekkür ederim hepinize ☺Hımmm sevindim adına. Gerçi kız erkek fark etmez evlat evlattır.
Canm çok çözemedim ultrasonunu bas kısım yukarı taraf mı asagı taraf mı ona göre bakayım :)Kızlar bu yeni resim lütfeennn yoruummmm ,teşekkür ederim hepinize ☺
Baş kısmı yıkarı taraf sanırımCanm çok çözemedim ultrasonunu bas kısım yukarı taraf mı asagı taraf mı ona göre bakayım :)
Baş kısmı yıkarı taraf sanırım
Geçenki resimde kız gibi demiştiniz şimdi erkek çok merak ediyorum bende kısmet bakalım hayırlısı olsun inşaallah teşekkür ederim vaktinizi ayırdınızErkeğe benziyo canm :)
Valla açıkcası bunu çok çözemedim. Ama çözmeye calıstıgım kadarıyla öyle gördm. Yıne net olanı dr söyleyecek sonucda :)Geçenki resimde kız gibi demiştiniz şimdi erkek çok merak ediyorum bende kısmet bakalım hayırlısı olsun inşaallah teşekkür ederim vaktinizi ayırdınız
Canim bence kiz bu nubdan dolayi biraz anliyorsam kiz diyorum belli olmustur gercu artik ne dedi dr cinsiyetineKızlar bir yorum yapın ya meraklardayım msjlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2210323
Buda kiza benziyor belli oldumu cinsiyetinizMerhaba kizlar burda 11 haftaligiz bizede bakarmisinizzzz tahmn istyorumm
Coktannn erkekBuda kiza benziyor belli oldumu cinsiyetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?