Kız bence canımKızlar banada tahmin yapar mısınız
Kız bence canım
Evet paralel ama dik benim bebeğiminde böle ama benim doktorumda kıza benziyor dedi hayırlısı artık :)Teşekkür ederim Ben öyle hissediyordum dün doktorum erkek gibi ama net deil daha erken dedi bakalım ne olacak önümğzdeki ay net öğrenirim herhalde
Kız gibiKızlar banada tahmin yapar mısınız
Doğrudur değilmi
Meinliebe @sibel_erbek dün kontrolümüz vardı kızlar, doktor cinsiyeti net göremedim, ya kız ya pipisi çok küçük dedi bi dahaki gelişine kesin söylerim dedi. bu da ultrason fotomuz ama sanırım sırttan çekilmiş
Canım hiçbişey belli değilki senin usg görüntüsündenKızlar nasıl anlıyorsunuz cinsiyetini. Ben resim attım buraya ama bise demediniz bana.
En net 11 12 haftaarkadaslar benim anlayamadigim bisey var nub teorisinde kacinci haftada cekilen goruntu uzerinden tabmin yurutuluyor
Erkek gibiAnlayan arkadaşlar bizim fotomuza da bakabilir mii :)
Erkek gibi
11 12.haftadaarkadaslar benim anlayamadigim bisey var nub teorisinde kacinci haftada cekilen goruntu uzerinden tabmin yurutuluyor
bebişin erkek mi acabaBanada bakarmisiniz
Öğrendinmi cinsiyetiniBu dizin düsünceniz. Kanitlayin bana kac tane topic acmisim. Siz beni tamamen kendinizle karistirmissiniz. Benim de Kadin Doktorum sizin doktorunuz gibi olsa bisey demicem. Eyvallah, ama o doktora giden herkes memnuniyetsiz. Eeee haliyle kimse memnun olmayinca insanin icinde bi süphe olusabiliyor. Ayrica kendinize güldürmeyin bence, herkes sizin gibi rahat, sorumsuz, umursamaz ve ilgisiz olamaz. Ben" kizim" oolmasini cooookk istiyorum, doktor 7. aya kadar herkese "kiz" diyip, ondan sonra 7.5 aylik olunca "erkek" diyor, kac kisinin bu yanilmalarina ben sahit oldum. Üstüne üstelik, yazdigim mesajdan böyle sacma sapan teoriler kurani da ilk defa görüyorum. Buna basari mi desem, basarisizlik mi desem... Kusura bakmayin bilemedim. Haaa, bi de sunu anladim. Kavgaya kendinizi iyi endekslemissiniz, sizin gibi insanlarla nasil iletisim kurulup, nasil arkadas olunur, gercekten inanamiyorum. Olaylara biraz daha "OLUMLU" bakmanizi tavsiye ederim, Cok negatif düsünüyorsunuz, biraz daha Pozitif olmanizi diliyorum. Haa söylemeden de gecemicem, kimin "ZEYTINYAGI" oldugu da belli sanirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?