Bende öyleydim oğluşlarımdaBenim Hiç öyle ayrımım yok . Önüme ne gelse yiyorum et, sebze, meyve :) Benim ilk çocuk çok merak ediyorum ..
Yazım canım kesinn kusura bakma eğer ogün seninde kalbini kırdıysamSiz cinsiyeti öğrenir öğrenmez yazın
Yok ya olurmu kalp kırmak kötü birşey yazmadın kiYazım canım kesinn kusura bakma eğer ogün seninde kalbini kırdıysam
Özelse söyler devletse şansı deneYarın Doktora gidiceğim acaba sorsam cinsiyetini söyler mi ? 13+5 hafta olucam
Şimdi Doktordan çıktım. Özel olduğu halde erken 1 ay sonra belli olur dedi söylemediÖzelse söyler devletse şansı dene
Hadi ya yalnış cevap vermek istememiştir oğlumda 13 haftalıkken söylemiştiŞimdi Doktordan çıktım. Özel olduğu halde erken 1 ay sonra belli olur dedi söylemedi
Kaç haftalıkKizlarrrr
Bi şimdiki hali değil. Ozaman 12 haftalikti. Yeni halini atayimmiKaç haftalık
At bakalımBi şimdiki hali değil. Ozaman 12 haftalikti. Yeni halini atayimmi
Yeni resim attın mıKaç haftalık
Yeni resim attın mı
Çok belli değilEki Görüntüle 1892648 bu yeni resmi canim
Söyle mutlaka ama tamam mi ??? :) Bende merak ettim simdi :)
Enem sende bendensin banada %80 kız dedi inşallah kızdır bebişlerimiz yaaaa bana 21+3 te dedi inşallah ya çok istiyorumBende dün ikili test yaptirdim,bir tane oglusum bitane daha gelio dedigimde nedense ben kiz gibi göruyorum dedi dr ama kendiside emin olamiyo cok hopluo ziplio gostermiokiz moduna girdim umarim kizdir sizlerinde fikri nedir hamisler
Evet ya kız ya pipiMeinliebe @sibel_erbek dün kontrolümüz vardı kızlar, doktor cinsiyeti net göremedim, ya kız ya pipisi çok küçük dedi bi dahaki gelişine kesin söylerim dedi. bu da ultrason fotomuz ama sanırım sırttan çekilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?