nub teorisi

kızlar benimde bebegimin cinsiyeti hala belli olmadı. Bu bikac ay önceki fotoğrafi. Bi yorum yapabilir misiniz Rica etsem. En son gittiğimde erkege benziyor demişti. Ama kesin değil dedi. Kordonda olabilir gordugun dedi.

Bende dün ikili test yaptirdim,bir tane oglusum bitane daha gelio dedigimde nedense ben kiz gibi göruyorum dedi dr ama kendiside emin olamiyo cok hopluo ziplio gostermiokiz moduna girdim umarim kizdir sizlerinde fikri nedir hamisler

Eklentiler

• IMG-20161003-WA0013.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 83
Söyle mutlaka ama tamam mi ??? :) Bende merak ettim simdi :)
Meinliebe @sibel_erbek dün kontrolümüz vardı kızlar, doktor cinsiyeti net göremedim, ya kız ya pipisi çok küçük dedi bi dahaki gelişine kesin söylerim dedi. bu da ultrason fotomuz ama sanırım sırttan çekilmiş

Eklentiler

• 20161003_093414.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 84
Bende dün ikili test yaptirdim,bir tane oglusum bitane daha gelio dedigimde nedense ben kiz gibi göruyorum dedi dr ama kendiside emin olamiyo cok hopluo ziplio gostermiokiz moduna girdim umarim kizdir sizlerinde fikri nedir hamisler
Enem sende bendensin banada %80 kız dedi inşallah kızdır bebişlerimiz yaaaa bana 21+3 te dedi inşallah ya çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…