nub teorisi

Benim için de tahminde bulunabilir misiniz? :) 11+1 olması gerekiyordu 12+1 çıktı ultrasonda.

Eklentiler

• image.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 96
14 haftalığım doktorum soylemıyor 20 ye kadar kanama gecrdgm için kontrollelr dışında ultrasana girmem tehlikeli dedı nub dan anlayan anneler benımde bebişe bakarmısınız

Eklentiler

• IMG_9839.webp
    7 KB · Görüntüleme: 95
hayırlı olsun inşallah :) bende 15.haftada gittim öğrenemedim bişi görünmüyordu kız olabilir bu durumda dedi.
Doktorlar göremeyince hep kız diyor ablamın oglu 20.haftada gösterdi onada hep kız demişlerdi

Doktorlar göremeyince hep kız diyor ablamın oglu 20.haftada gösterdi onada hep kız demişlerdi
karın şeklim yuvarlak diye çocuğu olanlar falan bu kız karnı diyor erkek karnı sivri olurmuş.birde benim bebe sağda diyorlar sağına toplanmış belli oluyor diye :) ya napıyor orda acaba :)

Slm kizlar bize de bi tahmin yapabilir misiniz :)

Eklentiler

• 20161019_153246-1.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
karın şeklim yuvarlak diye çocuğu olanlar falan bu kız karnı diyor erkek karnı sivri olurmuş.birde benim bebe sağda diyorlar sağına toplanmış belli oluyor diye :) ya napıyor orda acaba :)
Benim karnımda sivri gören erkek mi diye soruyor bende kizima erkek demeyin diyorum benimkide hep sola toplanıyordu bi ara

Allahtan hayırlısı ama hiç farketmez ki cinsiyeti rabbim onu bana nasip etti ya :) inşallah sağlıklı olur Allahın izni ile tabi hepimizin bebesi :) kız olursa isim bile buldum esmaül hüsnadan "nur" tabi başına yada sonuna bişi eklerim diye düşünüyom :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…