Gözün aydınErkek canım bugün öğrendim :)
Kız canım 16.haftada öğrendimbebişin erkek mi acaba
hayırlı olsun inşallah :) bende 15.haftada gittim öğrenemedim bişi görünmüyordu kız olabilir bu durumda dedi.Kız canım 16.haftada öğrendim
Sen cinsiyetini öğrendin mi?Bu kesin"KIZ" !!! Bak lütfen cinsiyeti belli oldu mu yaz ne olur :)
Doktorlar göremeyince hep kız diyor ablamın oglu 20.haftada gösterdi onada hep kız demişlerdihayırlı olsun inşallah :) bende 15.haftada gittim öğrenemedim bişi görünmüyordu kız olabilir bu durumda dedi.
Ben emin olamışım senin bebişin cinsiyetinde baktımda eski sayfalaraKız demiştiniz canımMeinliebe
karın şeklim yuvarlak diye çocuğu olanlar falan bu kız karnı diyor erkek karnı sivri olurmuş.birde benim bebe sağda diyorlar sağına toplanmış belli oluyor diye :) ya napıyor orda acaba :)Doktorlar göremeyince hep kız diyor ablamın oglu 20.haftada gösterdi onada hep kız demişlerdi
Sen cinsiyetini öğrendin mi?
Benim deeBenim de "KIZIM" olacak inşallah :) Minnoşum benim...
Benim karnımda sivri gören erkek mi diye soruyor bende kizima erkek demeyin diyorumkarın şeklim yuvarlak diye çocuğu olanlar falan bu kız karnı diyor erkek karnı sivri olurmuş.birde benim bebe sağda diyorlar sağına toplanmış belli oluyor diye :) ya napıyor orda acaba :)
Çokkkkkkk sevindim. İnşallah benimde kızım olurrrrBenim de "KIZIM" olacak inşallah :) Minnoşum benim...
Çokkkk sevindim yaaaaa darısı başımaBenim deehayırlı olsun süper ya
Amin inşallah sende yazarsınÇokkkk sevindim yaaaaa darısı başıma
Tahminde mi edemiyorValla daha bu hafta gittim en son yine bacaklar kilitli
Allahtan hayırlısı ama hiç farketmez ki cinsiyeti rabbim onu bana nasip etti ya :) inşallah sağlıklı olur Allahın izni ile tabi hepimizin bebesi :) kız olursa isim bile buldum esmaül hüsnadan "nur" tabi başına yada sonuna bişi eklerim diye düşünüyom :)Doktorlar göremeyince hep kız diyor ablamın oglu 20.haftada gösterdi onada hep kız demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?