Bu cevap banamıydı diğer arkadaşamı tam anlayamadımBu kesin"KIZ" !!! Bak lütfen cinsiyeti belli oldu mu yaz ne olur :)
Yani bu resimden de mi yorum yapamadın Canım
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin
Bu cevap banamıydı diğer arkadaşamı tam anlayamadım
Kızlar benimkinide yorumlarmisiniz. Benimki uyuyordu naptiysam göstermedi uyanmadi bizde göremedik cinsiyetini
Bİ de gösterse kendini doktor gostermedigi icin büyük ihtimal kız dedi bende kız istiyorum ama herkeste erkek diyor :)"Erkek" galiba bu yaaaa :)
Saatler kaldı 3.5 saat sonra Allahın izniyle bir aksilik çıkmazsa öğrenicem Rabbim seninde gönlüne göre versinSana yapmistim galiba, sende cinsiyetini bilmek isteyenlerdendin degil mi yanlis hatirlamiyorsam :)
İkimizede aynı yorum olunca dedim ben mi karıştırıyorumSana yapmistim galiba, sende cinsiyetini bilmek isteyenlerdendin degil mi yanlis hatirlamiyorsam :)
Canım gitdinmi bizede haber verİkimizede aynı yorum olunca dedim ben mi karıştırıyorum
1 saat sonra çıkacam inşallahCanım gitdinmi bizede haber ver
Yok, bir de nub belli degil ki burda. Ultrason cihazini kaydirmis, o anda cekmis
Yüzde seksen kız dediCanım gitdinmi bizede haber ver
@sibel_erbek %80 kız dedi canımSana yapmistim galiba, sende cinsiyetini bilmek isteyenlerdendin degil mi yanlis hatirlamiyorsam :)
Allah gönlüne göre vermiş canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin gözünaydınYüzde seksen kız dedi
Yüzde 80 kız dedi özür dilerim canım ya yeni gördüm baktı pipi yok bacak arasına bakmak için çok uğraştıMeinliebe kuzum bizi habersiz birakma ögrenince yaz mutlaka. Allah gönlüne göre versin insallah..
Yüzde 80 kız dedi özür dilerim canım ya yeni gördüm baktı pipi yok bacak arasına bakmak için çok uğraştı[/QUOTE
Ayyyy ne güzel kuzum yaa inan coook sevindim gözün aydin canim. bak iste ne dedim sana. Allahtan umut kesilmez Rabbim ol der ve olur.. senin hala bi umudun var bekle demistim..
benim olmadi ama böyle cok isteyipde istedigi olanlara kendimmis gibi cok seviniyorum inan :)
Amin amin cümlemizeAllah gönlüne göre vermiş canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?