Canim ilk bebeginse once saglik dile sonra da gonlundekini dile..Allahim sen benim gonlumdekini biliyorsun de...benim 2 kizim var once saglikli ve hayirlisi daha sinra da gonlumuzdekini nasip eder yarabbimBen erkek cok istiyodumya ilk once saglik tabi
Tabiki ilk hayirli evlat diliyorum her zaman icin ama gonlumden gecen erkek ama ilk once saglikli hayirli evlatCanim ilk bebeginse once saglik dile sonra da gonlundekini dile..Allahim sen benim gonlumdekini biliyorsun de...benim 2 kizim var once saglikli ve hayirlisi daha sinra da gonlumuzdekini nasip eder yarabbim
emin olmamakla birlikte kız diyorum amaEki Görüntüle 1808182 teyzeleri bizde yorum alabilirmiyiz
Bebegin sana bakiyo annesi yuzunu donmusEvet en iyisi beklemek..ultrason resmi hic net degil bebegin nasil bi pozisyonda durdugunu anlamadim
:)))))evet simdi anladım..bana bakiyo peki sence vücudu yan mi yani nub teorisi icin gerekli duruş mu☺Bebegin sana bakiyo annesi yuzunu donmus
Yok komple sana donmus merakli ulturasyonu hisedince donmus sirt ustu yatsaydi beli olurdu bide siyah beyaz ya pek anlasilmiyo sirt ustu uzansaydi anlasilirdi:)))))evet simdi anladım..bana bakiyo peki sence vücudu yan mi yani nub teorisi icin gerekli duruş mu☺
Amin cnmAnladim canim cok sağoll..tahmin yapamayiz ozaman..hayirlisi olsun hepimiz icin
Canim Allah gonlune gore versin ama yuzde 75 kiz diyorum.. Cunku cikinti yok goremedimBanada bakın bır oğlum var buda hayırlısı ıle kız olsun ıstıyorum
Ayyy cok sevındımCanim Allah gonlune gore versin ama yuzde 75 kiz diyorum.. Cunku cikinti yok goremedim
Allah gonlumuze gore versin...benim de 2 kizim var..3.ye hamileyim.insallah benimde oglum olur..hepimizim ki saglikla sihhatle hayirli evlatlar olsun insallahAyyy cok sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?