Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

Bi tanidik. Eski sevgilisi beraber olan fotolari kizin fotolarını nisanlisina atmıştı ve iliski rezalet bir sekilde bitti. Bu devirde kendi telefonunda bile foto barindiramazken boyle seyler cok tehlileki..
Geçenlerde bizim de komşunun oğlunun sevgilisi yaşamış bu durumu
Eski erkek arkadaşı bu çocuğa fotoğrafları atmış.kiz şikayetçi oldu eski sevgili bı kaç hafta tutuklandı sonra serbest kalmış falan ama suanki ilişkileri bitti.

Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Çok küçük. 17 yaşımı hatırlıyorum da çok hatalar yaptım bende bence uyarmalısın. Kendi hayatı diyeceğin bir yaşta değil

Geçenlerde bizim de komşunun oğlunun sevgilisi yaşamış bu durumu
Eski erkek arkadaşı bu çocuğa fotoğrafları atmış.kiz şikayetçi oldu eski sevgili bı kaç hafta tutuklandı sonra serbest kalmış falan ama suanki ilişkileri bitti.
İlişkiyi gec nete dusse fena iste

Ay ben seni hatırladım geçen kardeş konusun
Ay ben seni hatırladım geçen kardeş konusundan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksın

dan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksı

Ay ben seni hatırladım geçen kardeş konusundan....Atacağını atmış yani geri nasıl alacaksın
Soru bayağı bir iz bırakmış 🤦🏻‍♀️ Napsam bilemedim. Karışmasam mı

Çok küçük. 17 yaşımı hatırlıyorum da çok hatalar yaptım bende bence uyarmalısın. Kendi hayatı diyeceğin bir yaşta değil
Haklısın ama nasıl denir ki böyle bir şey. Ben senin telefonunu karıştırdım fotoğraf gördüm vs de denmez ki. Bu arada tamamen çıplak değil iç çamaşırlı ve suratının gözükmediği fotoğraflar atmış. Yani benim görebildiklerim bunlar dahası var mı bilmiyorum.

Haklısın ama nasıl denir ki böyle bir şey. Ben senin telefonunu karıştırdım fotoğraf gördüm vs de denmez ki. Bu arada tamamen çıplak değil iç çamaşırlı ve suratının gözükmediği fotoğraflar atmış. Yani benim görebildiklerim bunlar dahası var mı bilmiyorum.
terapiye gidecektiniz

Sen bence gecen konudan dolayı kardeşine mudahele etmek icin konu uyduruyorsun :KK66:
Hayırrrrr. Gerçekten değil. O konuyu tamamen salmış haldeyim. Telefonunu da yeni kaıştırmadım geçen seferki olay. Bu kpnuda uyarsam mı en azından diye kararsız kaldım. 🥺

Back
X