- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Dolaylı yoldan uyar,yapcak bişey yokSoru bayağı bir iz bırakmışNapsam bilemedim. Karışmasam mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dolaylı yoldan uyar,yapcak bişey yokSoru bayağı bir iz bırakmışNapsam bilemedim. Karışmasam mı
YoncaKiz sen ne diyon, icq vardi breh breh, bi gözüm topraga bakiyo galiba benim, sinirim kalkti
uyarı sart tabı ama asla tam anlamıyla engelleyemezsın erkeklerın aşk modu nude at nude at a dönmüş ellaaam:) bızım zamanımızda cam aç cam aççHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Bir arkadaşın başına gelmiş vs vs diye konuşayım bence daha fazlasına karışamam zaten akıllandımDolaylı yoldan uyar,yapcak bişey yok
Sen bihter ziyagilsin kendine gelyaşım bayağı eski ama o icq u heç duymadım![]()
kızmadan bağırmadan uyarın tabi ki.ama çok üstüne giderseniz tam tersini yapar.nasıl konuşacağınızı bir psikologtan öğrenin.k.k var psikologlar fikir verirler size konunuzu görürlerseHahaahahah yaaa o kadar mı kötü izlenim bıraktım yahu. Terapiye gideceğim. Tek merak ettiğim bu konuda güzel bir dille uyarayım mı
Ya uyarını yap tabi simdilerde bu tarz şeyler daha tehlikeli eskiden kimse bu kadar bilgili değildi bu konuda en kotü arkadaslarina gösterebilirdi benceHahaahahah yaaa o kadar mı kötü izlenim bıraktım yahu. Terapiye gideceğim. Tek merak ettiğim bu konuda güzel bir dille uyarayım mı
Evet bu çok doğru. Elime geçen 2. El telefonda bende de apaçık her şey ortadaydı. Hayır yapacaksa da pişman olmaycağı şekilde yapsın suratını göstermesin kendini belli etmesin vs. Bencede engelleyemeyeceğim çünküuyarı sart tabı ama asla tam anlamıyla engelleyemezsın erkeklerın aşk modu nude at nude at a dönmüş ellaaam:) bızım zamanımızda cam aç cam aççolay ılerlemıs baksana
bak şimdi bırıne attıgı fotograf ınsan gorunumlu pıslık bırının elıne gecmıs olursa yayılabılır dagıtılabılır. baska bı sey ıcın ornegın aılene gosterırımlerle tehdıt için kullanılabılır. hıc bısı olmaya da bılır. ama söyle bısey var 2. el bı telefonda bı program yardımıyla fotoları gerı getırdıydım (eskı bı sevgılıyle barısınca sıldıklerım gerı gelsın dıye) kendımınkıler de dahıl ılk sahıbının varını yogunu gormuslugum var. tabı doga hayvan falan fotosuydu onlar da baska bısı de cıkabılırdı sonucta. yanı sanırım tam anlamıyla silinmiyor. formatlandıgında bılemem.
Bu bahsi kapatalim lütfenyaşım bayağı eski ama o icq u heç duymadım![]()
Telefon karıştırma meselesi yeni değil. Önceki olayın aynısı. Ve bu fotoğrafları uyarsam da atmaya devam edeceğini düşünüyorum ne yazık ki..Geçen konunuzdan hatırladım.Kardeşiniz tam bir baş belası her seferinde çıtayı yükseltiyor ama sizde sınırlarınızı bilmiyorsunuz. Cep telefonu karıştırmak nedir? O kadar yazdık kendinize ait hayatınız yok mu niye bu kadar kardeşinizle kafayı bozdunuz diye yine kardeş konusu.
Bu zihniyetle başı zaten belaya girer, yakındır. Tv görüyoruz ayrılınca şantaj yapıyorlar. Hadi diyelim böyle bir şey olmadı. Hiç mi telefonu bozulmayacak. Tamircinin eline geçse ne malum internete düşmeyeceği.
bence sizin yapabileceğiniz çok bir şey yok. 17 yaşında erkek arkadaşına çıplak fotosunu atan kız zaten laf dinleyecek potansiyeli çoktan geçmiştir.
Şey yapıyoduk chate erkek ismiyle girip ya da abidik gubidik bi isimle girip biraz konuşunca şey aslında ben kızım diyip msnye geçmeler.Benim 23 ümden sonrasina denk geldi tabi![]()
Başka bir arkadaşın başına gelmiş vs desem mi sohbet arasında. Gerçi atacağını atmıştır çoktan iş işten geçti..Ah ah vaktiyle yedigim hurmalar, şimdi boğazımı tırmalar dedirttirme kardeşine ve güzellikle uyar..
Bence de buna attı neyse ayrılırsa başkalarına atmaz belki.Başka bir arkadaşın başına gelmiş vs desem mi sohbet arasında. Gerçi atacağını atmıştır çoktan iş işten geçti..
Telefonunu karıştırdım diyemem. Bana olan güveni artık tamamen sarsılır. Laf arasında başkasının başına gelmiş gibi bahsedeceğim. Ki zaten atacağını da atmıştır. Artık atmasa ne değişecek.kızmadan bağırmadan uyarın tabi ki.ama çok üstüne giderseniz tam tersini yapar.nasıl konuşacağınızı bir psikologtan öğrenin.k.k var psikologlar fikir verirler size konunuzu görürlerse
ZushajabahshhsÇok atmışlıgım var ah gençlik bu günlere nasıl sağsalim geldim p.rno sitelerine düsmedim bilmiyorum![]()
Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlarBence de buna attı neyse ayrılırsa başkalarına atmaz belki.