Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Kendi hayatı kendi tercihi tabi ki ama söz konusu benim kız kardeşim olsa bilmiyorum ne yapardım. Ama sonuçta atmış daha da yapılabilecek birşey var mı🤔🤔 sanırım yok..

Bu arada 10 yıldır ilişkimin 3 yılını evli olduğum eşime flört ederken bile böyle birşey atmadım.. Ona güvenmediğimden değil de o seviyede bir ilişkimiz yoktu.. Ama olsaydı da atmazdım çünkü telefonu bozulur birşey olur tamirciye gider kanı bozuk biri olur belli olmaz yani.. ne bileyim boş yere stres işte..

Şuan evliyiz mesela evliyken bir iki birşeylerimiz oldu benim eski telefonda🙈.. Onu bile yanlış buluyorum ama yaptık bir kere.. Eski telefonumu satmadık bile evde duruyor.. Gerçekten güven olmaz böyle sanal şeylere..

Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlar
Ataş vurunca başa oluyor böyle şeyler. Mastürbasyonlara malzeme lazım. 🤷🏻‍♀️

Ataş vurunca başa oluyor böyle şeyler. Mastürbasyonlara malzeme lazım.

Kendi hayatı kendi tercihi tabi ki ama söz konusu benim kız kardeşim olsa bilmiyorum ne yapardım. Ama sonuçta atmış daha da yapılabilecek birşey var mı🤔🤔 sanırım yok..

Bu arada 10 yıldır ilişkimin 3 yılını evli olduğum eşime flört ederken bile böyle birşey atmadım.. Ona güvenmediğimden değil de o seviyede bir ilişkimiz yoktu.. Ama olsaydı da atmazdım çünkü telefonu bozulur birşey olur tamirciye gider kanı bozuk biri olur belli olmaz yani.. ne bileyim boş yere stres işte..

Şuan evliyiz mesela evliyken bir iki birşeylerimiz oldu benim eski telefonda🙈.. Onu bile yanlış buluyorum ama yaptık bir kere.. Eski telefonumu satmadık bile evde duruyor.. Gerçekten güven olmaz böyle sanal şeylere..
Bence de iş işten geçti laf arasında çaktırmadan onu uyaraağım artık elimden başka bir şey gelmez

Burada avukat arkadaşlar elbet yasal düzenlemeyi çok daha bilir ama kardeşiniz rızası dahilinde bile olsa reşit olmadığı için, bu fotoğrafların başka biri tarafından bulundurulması suçtur.

Durduk yere değil ama bir gazete haberinden faydalanarak ‘bakar mısın olaya’ vs tarzı gerçekten bu sebeple davaya konu olmuş bir içerik aratın ve okuyun.
Dijital çağ çok tehlikeli, başkasıyla paylaşmak bir kenara kendi telefonunda bulundurması bile sakıncalı.
Malum kadının nefes almasının ‘tahrik’ unsuru sayıldığı bir ülkede yaşıyoruz, haklarımızı korumaktan ziyade korumak adına bir çabaya girişmekten mümkün mertebe kaçıyoruz.

Bu arada konuya gelecek olursak şu an ki sevdiğime attığım doğru. Ama ona güveniyorum ne yazık ki çocukken o yaşlarda bende birine atmıştım beni tehdit etti istediğini yapmadım diye tüm sülaleme o resmî attı annem kanıt olsun diye beni bekaret testine götürdü... umarım başına bunlar gelmez

Bu arada konuya gelecek olursak şu an ki sevdiğime attığım doğru. Ama ona güveniyorum ne yazık ki çocukken o yaşlarda bende birine atmıştım beni tehdit etti istediğini yapmadım diye tüm sülaleme o resmî attı annem kanıt olsun diye beni bekaret testine götürdü... umarım başına bunlar gelmez
Bekaret testini kanıt için mi aldı anneniz? Ne büyük travma...

Bekaret testini kanıt için mi aldı anneniz? Ne büyük travma...
Evet sülalesine kızım resim atmış sadece demek için... 16 yaşındaydım. Hala bu konu açılınca bir şey olursa arkanda durmak için yaptım desede kanıtlama çabasıydı :)

16 yaşındayken biz de sevgilimle fotoğraflaşırdık çok güvendiğim biriydi yayma durumu, tehdit falan asla olmadı ama onun gibi biri nadir denk gelir tavsiyem atmamanız, şu an olsa atmam. İlle de atacaksanız yüzünüzü gösterme gafletinde bulunmayın sakın, arka planda fotoğraftaki kişinin %100 siz olduğunu gösterecek eşyalar da bulundurmayın.

Kardeşiniz için çok bir yorum yapamayacağım fotoğrafın içeriğine bağlı, açıkça uyarmanız iyi olabilir çünkü reşit değil. Utandırarak uyarmayın normal konuşun.

herkesin kendi tercihi. ben hiç atmadım atmamda. sanal muhabbetleri sevmiyorum. yanyana dizdize değilsek aksiyona gerek yok.

Yahu siz onun ablasisiniz! Tabiki uyarıp yol göstereceksiniz .Ona siz yol gostermezseniz illaki bir yol gosterenler olacaktır. Tabiki onlar bir abla kadar kardeşini düşünen kimseler değil farklı gayesi olan kimseler olacaktır. Güzel bir dille uyarın . Yaptığı şeyin neticelerini bir bir koyun önüne. Bu yaptığına ileride çok pişman olacağını, çıplak resimlerini karşı tarafın gelecekteki eşine bile atma ihtimali olduğunu bir bir anlatın . Ablalık böyle zamanda gerek . Ama sakın kırıcı olmayın

Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Tabi ki onu uyarın ama dolaylı yoldan. Bir arkadaşın vs başına gelmiş gibi ama yayan kişinin sevgilisi olduğunu söylemeyin , bu sefer ben sevgiline güveniyorum benimki yapmaz moduna girer etkili olmaz. Sanki tamire verilmiş tamirci yaymış gibi anlatın, kaydedilen internet üzerinden yollanan hiç bir şey asla yok olmuyormuş vs diyin, en azından yollasa bile kendini ifşa etmeyecek şekilde yollasın

Geçmişte yaşadığınız bir travma mı var?
Benim var, bu yüzden aşırı korumacı anne rolüne giriyorum çoğunlukla. Psikoloğum bunun yanlış olduğunu söyledi, herkes kendi rollerinde kalmalıymış, ablaya abla anneyse anne.
Kardeşinizi uyarabilirsiniz ben saçını boyarken bile bol bol muhabbet ediyorum onunla, bu nasihat verme havasında değil de sohbet havasında geçiyor. Kendim de böyle şeyleri doğru bulmadığım için onun fikrini alıyorum, ileride yapar mı yapmaz mı fikir yürütebiliyorum. Yapacak gibi durmuyor, kendisi de doğru bulmuyor. Bence sizde böyle yapın, takıntı haline getirdiyseniz mutlaka destek alın tabii.

Yapmak istiyorsa engelleyemezsiniz ki zaten. Bazı konularda bilinçli olması gerekiyor sadece.

Benim pandemi başında erkek arkadaşım vardı ve bir araya gelemediğimiz için fotoğraflaşırdık. Yani şu an kendisinden hiç haz etmem ama bunu yapacak bir insan olduğunu düşünmedim ve güveniyordum bu konuda kendisine. Yine de insanların gerçek yüzü kavgalarda belli olur, özellikle reşit değilse bazı konularda güvene alması gerekir kendini. Ben direkt çıplak olarak hiç fotoğraf göndermedim, sütyenli oluyordu ve yüzüm gözükmüyordu. Instagram hesabımda da bikinili fotoğraflarım var yani o yüzden çok önemli değildi benim için. Yüzünün kesinlikle gözükmemesi gerektiği konusunda uyarın kardeşinizi.

Onun haricinde hayatına çok dahil olmayın. Kaç gündür açtığınız konular delirtti herkesi. Biraz da kendi hayatınızla ilgilenin kardeşiniz yerine.

Yapmak istiyorsa engelleyemezsiniz ki zaten. Bazı konularda bilinçli olması gerekiyor sadece.

Benim pandemi başında erkek arkadaşım vardı ve bir araya gelemediğimiz için fotoğraflaşırdık. Yani şu an kendisinden hiç haz etmem ama bunu yapacak bir insan olduğunu düşünmedim ve güveniyordum bu konuda kendisine. Yine de insanların gerçek yüzü kavgalarda belli olur, özellikle reşit değilse bazı konularda güvene alması gerekir kendini. Ben direkt çıplak olarak hiç fotoğraf göndermedim, sütyenli oluyordu ve yüzüm gözükmüyordu. Instagram hesabımda da bikinili fotoğraflarım var yani o yüzden çok önemli değildi benim için. Yüzünün kesinlikle gözükmemesi gerektiği konusunda uyarın kardeşinizi.

Onun haricinde hayatına çok dahil olmayın. Kaç gündür açtığınız konular delirtti herkesi. Biraz da kendi hayatınızla ilgilenin kardeşiniz yerine.
Bir tanıdığım yüzü görünmeden fotoğraflarını yollamıştı. Ayrıldılar kız başkasıyla nişanlandı. Adam fotoğrafları nisanlisina yolladı ve yollanan numarayı ayrıntılarıyla ekran görüntüsü alarakta uollamis. Yanı kızdan geldiği ortaya çıktı ayrıldılar. Yüzü görünmese de atılan no ortada ya büyük sıkıntı

Back
X