- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.043
- 1.123
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi hayatı kendi tercihi tabi ki ama söz konusu benim kız kardeşim olsa bilmiyorum ne yapardım. Ama sonuçta atmış daha da yapılabilecek birşey var mıHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Ataş vurunca başa oluyor böyle şeyler. Mastürbasyonlara malzeme lazım.Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlar
Benim gençlikte yoktu çok şükür öyle şeyler, göz görecek mantığındaydıkHiç uslu değildim hiç
![]()
Ataş vurunca başa oluyor böyle şeyler. Mastürbasyonlara malzeme lazım.
Bence de iş işten geçti laf arasında çaktırmadan onu uyaraağım artık elimden başka bir şey gelmezKendi hayatı kendi tercihi tabi ki ama söz konusu benim kız kardeşim olsa bilmiyorum ne yapardım. Ama sonuçta atmış daha da yapılabilecek birşey var mısanırım yok..
Bu arada 10 yıldır ilişkimin 3 yılını evli olduğum eşime flört ederken bile böyle birşey atmadım.. Ona güvenmediğimden değil de o seviyede bir ilişkimiz yoktu.. Ama olsaydı da atmazdım çünkü telefonu bozulur birşey olur tamirciye gider kanı bozuk biri olur belli olmaz yani.. ne bileyim boş yere stres işte..
Şuan evliyiz mesela evliyken bir iki birşeylerimiz oldu benim eski telefonda.. Onu bile yanlış buluyorum ama yaptık bir kere.. Eski telefonumu satmadık bile evde duruyor.. Gerçekten güven olmaz böyle sanal şeylere..
Oje rengiUyar tabii, 17 yas ne ki, cocuk daha, ilerde uzulecegi seyler gelebilir basina, tehdit santaj burda bir suru konu var bunlanilgili
Bekaret testini kanıt için mi aldı anneniz? Ne büyük travma...Bu arada konuya gelecek olursak şu an ki sevdiğime attığım doğru. Ama ona güveniyorum ne yazık ki çocukken o yaşlarda bende birine atmıştım beni tehdit etti istediğini yapmadım diye tüm sülaleme o resmî attı annem kanıt olsun diye beni bekaret testine götürdü... umarım başına bunlar gelmez
Evet sülalesine kızım resim atmış sadece demek için... 16 yaşındaydım. Hala bu konu açılınca bir şey olursa arkanda durmak için yaptım desede kanıtlama çabasıydı :)Bekaret testini kanıt için mi aldı anneniz? Ne büyük travma...
Aa simdi düştü jeton, kiz siz resim kursunda cibil mi cizirdiyiz?yaşım bayağı eski ama o icq u heç duymadım![]()
Tabi ki onu uyarın ama dolaylı yoldan. Bir arkadaşın vs başına gelmiş gibi ama yayan kişinin sevgilisi olduğunu söylemeyin , bu sefer ben sevgiline güveniyorum benimki yapmaz moduna girer etkili olmaz. Sanki tamire verilmiş tamirci yaymış gibi anlatın, kaydedilen internet üzerinden yollanan hiç bir şey asla yok olmuyormuş vs diyin, en azından yollasa bile kendini ifşa etmeyecek şekilde yollasınHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Bir tanıdığım yüzü görünmeden fotoğraflarını yollamıştı. Ayrıldılar kız başkasıyla nişanlandı. Adam fotoğrafları nisanlisina yolladı ve yollanan numarayı ayrıntılarıyla ekran görüntüsü alarakta uollamis. Yanı kızdan geldiği ortaya çıktı ayrıldılar. Yüzü görünmese de atılan no ortada ya büyük sıkıntıYapmak istiyorsa engelleyemezsiniz ki zaten. Bazı konularda bilinçli olması gerekiyor sadece.
Benim pandemi başında erkek arkadaşım vardı ve bir araya gelemediğimiz için fotoğraflaşırdık. Yani şu an kendisinden hiç haz etmem ama bunu yapacak bir insan olduğunu düşünmedim ve güveniyordum bu konuda kendisine. Yine de insanların gerçek yüzü kavgalarda belli olur, özellikle reşit değilse bazı konularda güvene alması gerekir kendini. Ben direkt çıplak olarak hiç fotoğraf göndermedim, sütyenli oluyordu ve yüzüm gözükmüyordu. Instagram hesabımda da bikinili fotoğraflarım var yani o yüzden çok önemli değildi benim için. Yüzünün kesinlikle gözükmemesi gerektiği konusunda uyarın kardeşinizi.
Onun haricinde hayatına çok dahil olmayın. Kaç gündür açtığınız konular delirtti herkesi. Biraz da kendi hayatınızla ilgilenin kardeşiniz yerine.