Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

Bu kadar özenti olmayın nude atma nedir Türkçe konuşun ya bu kadar kendi diline memleketine saygısızlık olmaz.

İkincisi aslı Bekiroğlu olayını hatirlayin lütfen

arkadaşım iki sene önce falan bunla alakalı kötü bişey yaşamıştı fotoğrafları yayıldı sonra olayı yalanladı ama okul değiştirmek zorunda kaldı. ben karşımdakine güvensem telefonuma güvenmem gibi geliyor büyük konuşmayayım ama o riski almazdım. kardeşinizi bence de farklı bir yolla uyarın. belki yine karıştırdığınızı anlar, yine de açık açık telefonunu karıştırdım böyle yapma vs. demeyin kesinlikle; ablam bir ara mesajlarımı okuduğunu söylediğinde çok sinir olmuştum. ters teper daha fazla inat eder falan. asla kavga ortamı oluşturmayın, hatta daha yakın davranıp başka bir örnek üzerinden uyarın.

Bence uyarmalisiniz.Kesinlikle boyle bir durum genclik durumlarinda yapilabilcek yanlislardan.Artik herseyin bir kopyasi sohbet gecmisi vs var.Hem yasi zaten cok genc o adamla evleneceginin garantisi yok. Bu adam onu bununla tehtit bile edebilir ve genc oldugu icin dusunemez bile.Cok sukur boyle bisey yapmadim sevgilikte ama kesinlikle simdiki kizlarin boyle bi devirde dikkat etmesi gerekiyor.Ortam psikopat dolu. Gelecekte sorun yasamamasi icin bence uyarin

Hiç sosyal medyam yok. Onedioda bazı paylaşımlarda nude kavramını duymultum. Anlık tabir edilen fotoğraf olduğunu sanıyordum Sexting nedir? Telefonda sex yapmak gibi bir şey mi? Bu cahili bilgilendirin size zahmet

Bugüne kadar sayısız atmışlığım vardır. Ne şüphe ettiğim ne de tehdit eden biri oldu. Yüzümü belli etmedim tabii ki ama eskiden nude attığım biri çıkıp yeni sevgilime atsa sevgilim benden ayrılmaz. Bu sebepten beni en küçük bir şekilde suçlayacak birini zaten hayatıma almam. Ne var attıysam
Bu arada instagram dmden atınca hem galeri de kalmıyor hem de kayboluyor mesaj. Karşı taraf ekran görüntüsü alırsa da bildirim geliyor

Evet ama telefonunu kurcaladığımı bilmemeli kesinlikle. Bu sefer bana sinirlenir hiçbir şeyini anlatmaz. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Bir tanıdığınız atmışta başına birşeyler gelmiş gibi bir hikaye uydurup sohbet ederken anlatsanız belki anlar.

Hiç sosyal medyam yok. Onedioda bazı paylaşımlarda nude kavramını duymultum. Anlık tabir edilen fotoğraf olduğunu sanıyordum Sexting nedir? Telefonda sex yapmak gibi bir şey mi? Bu cahili bilgilendirin size zahmet
Sex ve texting kelimelerinin birlesiminden olusuyor. Cinsel icerikli mesajlasma :)

17 yaşındaki kişi daha çocuktur, kendi kararlarını tam olarak veremez, ileride bu yaptığından o kadar pişman olacak ki.. Onu sert bir şekilde tehdit edin, o çocuk o fotoğrafı yayarsa ne olur biliyor musunuz? ailenize söylemeyin sakın, ancak kardeşinize çeki düzen verin.

Uyar bence de yeri geliyor esimizden bile çekiniyoruz ki yabancı biri ve daha 17 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…