Bu kadar özenti olmayın nude atma nedir Türkçe konuşun ya bu kadar kendi diline memleketine saygısızlık olmaz.Herkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Bence uyarmalisiniz.Kesinlikle boyle bir durum genclik durumlarinda yapilabilcek yanlislardan.Artik herseyin bir kopyasi sohbet gecmisi vs var.Hem yasi zaten cok genc o adamla evleneceginin garantisi yok. Bu adam onu bununla tehtit bile edebilir ve genc oldugu icin dusunemez bile.Cok sukur boyle bisey yapmadim sevgilikte ama kesinlikle simdiki kizlarin boyle bi devirde dikkat etmesi gerekiyor.Ortam psikopat dolu. Gelecekte sorun yasamamasi icin bence uyarinHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Hiç sosyal medyam yok. Onedioda bazı paylaşımlarda nude kavramını duymultum. Anlık tabir edilen fotoğraf olduğunu sanıyordumHic yapmadim.ama cook kiyisindan dondumergenken bile temkinli bir tiptim. Dekolteli fotolar atmis olabilirim ama onlar da sosyal medyada paylasmaktan cekinmeyecegim seylerdi. Temel felsefem buydu zaten. Paylasamayacagin seyi yollama sexting cok yapardim ama. Hey gidi
Güvercinle yollamışBibi nudeleri blututla mı yolladın zamanında?
Bir tanıdığınız atmışta başına birşeyler gelmiş gibi bir hikaye uydurup sohbet ederken anlatsanız belki anlar.Evet ama telefonunu kurcaladığımı bilmemeli kesinlikle. Bu sefer bana sinirlenir hiçbir şeyini anlatmaz. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Sex ve texting kelimelerinin birlesiminden olusuyor. Cinsel icerikli mesajlasma :)Hiç sosyal medyam yok. Onedioda bazı paylaşımlarda nude kavramını duymultum. Anlık tabir edilen fotoğraf olduğunu sanıyordumSexting nedir? Telefonda sex yapmak gibi bir şey mi? Bu cahili bilgilendirin size zahmet
Uyar bence de yeri geliyor esimizden bile çekiniyoruz ki yabancı biri ve daha 17 yaşındaHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?