Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

o tarz uyarılar orta okul lisede vs olmuyor mu saçlar o yaşta mı boyanıyor artık kafam karıştı
Ben saçımı sanırım 5. sınıftan beri boyuyorum Tabii benim saçım bembeyaz olduğu için mecburiyetten o kadar erken başlamıştım ama o zamanlar bile saçını renkli yapanlar vardı.
 
Lisede boyanıyor. Ben bir tutamını açıp mavi yaptım, tamamen kendi tercihi. 14 yaşında şuan, 2 ay sonra 15 olacak.

ben saçını boyarken deyince hani kızlar annelerinin tüm saçını boyuyor ya öyle uzun bir süreç düşündüm

tüm saçını boyadığı fikri oluştu

o dediğiniz tabii ki olur, yaşı da bu konuşmalar için uygunmuş :)))
 

benimki daha fena

bizdeki mesleki deformasyon

kimlerin kaç yıl önceki nelerini gördüm

bu nedenle porno vs de bela

15 yıl önceki pornolarını dökmüşlerdi birinin vs

bir de sosyal medyada bir yazı oluyor, yahut gündemde bir olay sen bir yorum yapıyorsun, o tarih itibari ile olağan bir yorum ya da işte biraz daha uç görülüyor ama normal

5 yıl sonra ortaya döküldüğünde o söylemler çok marjinal olabiliyor

hatta 50 yıl önceki gazetelerdeki herhangi bir haber şimdi çok farklı değerlendirilir yahut 20 yıl önce olağan olan bir etkinlik şimdi asla yapılamaz vs vs

bu nedenle özellikle küçük yaşlarda sosyal medya kullanımın ileride önüne çıkma ihtimali yüksek, o nedenle anlatıp örneklendiriyorum

çocuklar genelde "aman nick zaten kimse bilmiyor ki" modunda ama istenince bilinebildiğini algılamaları gerekiyor
 
Evet ama telefonunu kurcaladığımı bilmemeli kesinlikle. Bu sefer bana sinirlenir hiçbir şeyini anlatmaz. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Tesadüf olabilecek bi ortam düşünün
Herhangi bir resmi sorun. Kardeşiniz telefonla ilgilenirken tesadüfi gelmiş gibi yapın ve sanki bisey gördüm deyin.
Boyle de yapmazsanız ilerde zarar görebilir. İlerde zarar göreceğine bırakın şimdi size darilsin küssün ama sonunda hak verecektir.
 
Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlar
Uzak mesafe olunca yapacak bir şey yok. Skypeta karşılıklı yaptığımız da oldu, nudelardan albüm yaptığımız da. Ben 18’imden beri birden fazla kişiye nude attım hayatımda. Bunu bana karşı kullanmaya çalışan tek bir kişi bile olmadı. Flört aşamasında bile (yüzüm görünmeden) attığım oldu. Yüzümün göründüğü şekilde sadece 6 yıllık erkek arkadaşıma attım, bir süre güven oluştuktan sonra. O da sd kartında saklar, o kart sürekli telefonunda durmaz. Telefonu çalınsa vs kimsenin ulaşmasına imkan yok. Aynı şekilde telefonunu tadilata götürme durumunda da kartı çıkarıp verir ya da tanıdığımız güvendiğimiz, telefonu kurcalamayacak kişilere götürürüz.

Nude konusunu aileme söylemekle tehdit edecek biri olsaydı da “çok da tın” der, tehditlerine boyun eğmezdim. Benim ailem ne yaparsam yapayım, her zaman arkamda, kime ne fotoğrafı atmışım umursamazlar. Ailem katı olsaydı da ya böyle şeyler yapmazdım ya da yapacaksam da ailemin katı olduğunu karşı tarafa belli etmezdim. Ailenin umursayacağını düşünmezlerse tehdit de edemiyorlar.

Dün akşam diğer konunuzu da okudum bu kadar kardeşinizin cinsel hayatına kafayı takmanız normal değil. Abladan daha çok namus bekçisi bir abi gibi geliyorsunuz kulağa. Öyleyseniz de değilseniz de lütfen en acilinden psikolojik destek alın. Önceki konuda alacağınızı söylemişsiniz ama belli ki almıyorsunuz. Kardeşinizin cinselliğine bu kadar kafayı takmak, hamile kalır hastalık bulaşır pişman olacağı bir şey yapar diye düşünüp her gün ağlamak normal değil.
 

Bizim de benzer bir olay olmuştu. Okuldan bir kiz vardi sevgilisiyle yillardir birliktelerdi ve bir ara bunlar ayrildi. Ayrilinca kizin ciplak fotosu tum okula yayilmasa da bize kadar geldi.
O kiza gecenlerde instagramda denk geldim. O fotosunu yayan cocukla evlenmiş cocuklari bile olmuş.
 
Hiç bir erkeğe güvenmedim ve atmadım. İyi iken iyide işler sarpa sarınca içlerinden şeref yoksunluğu çıkıyor.
Böyle bir haber bulun internette okuyun kardeşinize. Ne pislikler var böyle böyle yapmış bak kıza diye.Hiç konuşmuyor musunuz ülkede olan olaylar üzerinden. Sonuçta ülkemizde çok yaşanan bir olay da bu
 

Katiline aşık olmanın bir tık altı bu muymuş ki
 
Onunla evlenmesine şaşırdım bıraktım . Ya şimdi çok detay vermeyeyim de bende de erkek arkadaşımın yayılırsa canını çok sıkacak fotoğrafları var . Benim dantelli geceliğimi giymiş, “bende unutmuşsun geceliğini” diye yollamıştı mesela. Geyiğine tamamen. Ya da ne bileyim eski sevgilimin şeyi çok çok küçüktü . Benim çıplak fotoğrafımı yayabilecek insanların hep daha kötü şeyleri benim elimdeydi. Açıkçası ben bu yüzden pek umursamadım, yayarsa diye korkmadım. Ben de onunkileri yayarım, o da rezil olur diye düşündüm hep .
 
kocama bile atmam
 
Ne kafayla evlendi bilmem. Belki fotograf yayilinca korktu. Bize kadar yayildiysa ileride tanisacagi erkege de yayilacakti o fotograflar. O yuzden evlenmis bile olabilir.

Hayatını bir fotoğraf için yakacak kadar nasıl değersiz görüyorlar bu kadınlar kendilerini cidden anlam veremiyorum.
 

Off ben atmadim ama bi sevgilim penisini atmişti ve minnacikti. Neyse ki ayrilinca yaymadim. O goruntu geldi aklima Kendi kocaman boylu poslu biseydi valla fotodan ayri komik gorunce ayri komikti tobe yarabbim.
 

++++++
Onu diyecektim ben de.Diğer konusunda ''fotoğraf atar mı'' diye de bir endişesi varmış şimdi tekrar baktım,bu konuda diyor ki yok geçen sefer bakmıştım zaten,o zaman gördüm.Ee niye bize atar mı diye endişeleniyorum dedin o zaman konu sahibi ?
 
Off ben atmadim ama bi sevgilim penisini atmişti ve minnacikti. Neyse ki ayrilinca yaymadim. O goruntu geldi aklima Kendi kocaman boylu poslu biseydi valla fotodan ayri komik gorunce ayri komikti tobe yarabbim.
Ahaha aynı durum . 1.90 üstüydü o çocuk da. Elite dizisini biliyor musunuz bilmiyorum, oradaki Guzman’a benziyor aynı . Baya komik bir görüntüydü. O benim fotoğraflarımı yaymakla tehdit etseydi ben de onunkileri yayardım . Benim fiziğim düzgündü o zaman, gayet seksiydim utanılacak bir şey yoktu ama onunki
 
Evet evet, önceki konuda yorumlarda atmamış ama atar diye korktum demiş. Kardeşi atmamış herhalde, burada haklı görünmek için öyle yazmış gibi duruyor.
 
Erkeklerle de sexting yapmaya hiç gelmiyor ya. Kadınlar güzel açı falan bulup ayarlıyorlar, erkekler pat diye ilk çektiği fotoğrafı gönderiyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…