- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.374
- 598
Ben saçımı sanırım 5. sınıftan beri boyuyorumo tarz uyarılar orta okul lisede vs olmuyor mu saçlar o yaşta mı boyanıyor artık kafam karıştı
Çizenler vardı ama ben yetenek fukarası olduğumdan manzaradan öteye geçemedimAa simdi düştü jeton, kiz siz resim kursunda cibil mi cizirdiyiz?
Lisede boyanıyor. Ben bir tutamını açıp mavi yaptım, tamamen kendi tercihi. 14 yaşında şuan, 2 ay sonra 15 olacak.
Ayy annemde Facebookta yapardı . Sonra gizli gizli kullandığım twitterimi bulup kontrol ederdi. Yanlış bir cümle yazma kimin ne anlayacağı belli olmaz diye :) bu yaşıma gelince anladım ki bende aynı uyarıyı yaparım sanırım çocuğuma.
Tesadüf olabilecek bi ortam düşününEvet ama telefonunu kurcaladığımı bilmemeli kesinlikle. Bu sefer bana sinirlenir hiçbir şeyini anlatmaz. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Uzak mesafe olunca yapacak bir şey yok. Skypeta karşılıklı yaptığımız da oldu, nudelardan albüm yaptığımız da. Ben 18’imden beri birden fazla kişiye nude attım hayatımda. Bunu bana karşı kullanmaya çalışan tek bir kişi bile olmadı. Flört aşamasında bile (yüzüm görünmeden) attığım oldu. Yüzümün göründüğü şekilde sadece 6 yıllık erkek arkadaşıma attım, bir süre güven oluştuktan sonra. O da sd kartında saklar, o kart sürekli telefonunda durmaz. Telefonu çalınsa vs kimsenin ulaşmasına imkan yok. Aynı şekilde telefonunu tadilata götürme durumunda da kartı çıkarıp verir ya da tanıdığımız güvendiğimiz, telefonu kurcalamayacak kişilere götürürüz.Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlar
İnternete yüklenen herşey orada kalır valla sonra o fotolar nerelere gider bilinmez. Erkek arkadaşı yayacak diye demiyorum. Ama lisedeyken kızın biri bir erkeğe öyle şeyler yollamışti. Erkeginde arkadaşları telefonu kurcalarken videoyu görmüşler birbirlerine atmışlar. Sonuçta video tüm okula yayıldı. Ortalık karıştı
Bizim de benzer bir olay olmuştu. Okuldan bir kiz vardi sevgilisiyle yillardir birliktelerdi ve bir ara bunlar ayrildi. Ayrilinca kizin ciplak fotosu tum okula yayilmasa da bize kadar geldi.
O kiza gecenlerde instagramda denk geldim. O fotosunu yayan cocukla evlenmiş cocuklari bile olmuş.
Onunla evlenmesine şaşırdım bıraktımBizim de benzer bir olay olmuştu. Okuldan bir kiz vardi sevgilisiyle yillardir birliktelerdi ve bir ara bunlar ayrildi. Ayrilinca kizin ciplak fotosu tum okula yayilmasa da bize kadar geldi.
O kiza gecenlerde instagramda denk geldim. O fotosunu yayan cocukla evlenmiş cocuklari bile olmuş.
kocama bile atmamHerkese iyi geceler. Benim merak ettiğim konu daha önceki ilişkilerinizde sevgililerinize nude atıp atmadığınız. Benim düşüncem karşıdaki sevgiliye tam anlamıyla güvenilse bile dijital çağda gizlilik diye bir şey olduğunu düşünmüyorum ve atmamayı tercih ediyorum. 17 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadaşkna attığını fark ettim ancak onu uyarma girişiminde hiç bulunmadım. Şüphelendiğim için telefonuna bakmak durumunda kaldım. (Yaptıüımın yanlış olduğunun farkındayım ama ilerde yaşayabileceği olumsuz bir durum olmasını engellemek için.) Sizce onu uyarayım mı? Çok kararsızım. Yoksa kendi hayatı kendi tercihi diyip hiç karışmasam mı. Aklımı çok kurcalıyor.
Katiline aşık olmanın bir tık altı bu muymuş ki
Ne kafayla evlendi bilmem. Belki fotograf yayilinca korktu. Bize kadar yayildiysa ileride tanisacagi erkege de yayilacakti o fotograflar. O yuzden evlenmis bile olabilir.
Onunla evlenmesine şaşırdım bıraktım. Ya şimdi çok detay vermeyeyim de bende de erkek arkadaşımın yayılırsa canını çok sıkacak fotoğrafları var . Benim dantelli geceliğimi giymiş, “bende unutmuşsun geceliğini” diye yollamıştı mesela. Geyiğine tamamen. Ya da ne bileyim eski sevgilimin şeyi çok çok küçüktü . Benim çıplak fotoğrafımı yayabilecek insanların hep daha kötü şeyleri benim elimdeydi. Açıkçası ben bu yüzden pek umursamadım, yayarsa diye korkmadım. Ben de onunkileri yayarım, o da rezil olur diye düşündüm hep .
O konuya neden yazmadın
Sorduk kardeşinin hanile kalacağına ilişkin endişenin kaynağı ne dedik bir arkadaşım dedin
Sevgilisine foto ayıyor şimdi foto atan seneye daha fazlasını yapar diye korkuyorum demedin
Doktor randevunuza acil gidin bir şeyleri kuruyorsunuz ya da KK deneyi yapıyorsunuz, orada karışma dediler burada uyar dediler vs olacaktı
Ahaha aynı durumOff ben atmadim ama bi sevgilim penisini atmişti ve minnacikti. Neyse ki ayrilinca yaymadim.O goruntu geldi aklima Kendi kocaman boylu poslu biseydi valla fotodan ayri komik gorunce ayri komikti tobe yarabbim.
Evet evet, önceki konuda yorumlarda atmamış ama atar diye korktum demiş. Kardeşi atmamış herhalde, burada haklı görünmek için öyle yazmış gibi duruyor.++++++
Onu diyecektim ben de.Diğer konusunda ''fotoğraf atar mı'' diye de bir endişesi varmış şimdi tekrar baktım,bu konuda diyor ki yok geçen sefer bakmıştım zaten,o zaman gördüm.Ee niye bize atar mı diye endişeleniyorum dedin o zaman konu sahibi ?
Erkeklerle de sexting yapmaya hiç gelmiyor ya. Kadınlar güzel açı falan bulup ayarlıyorlar, erkekler pat diye ilk çektiği fotoğrafı gönderiyorAhaha aynı durum. 1.90 üstüydü o çocuk da. Elite dizisini biliyor musunuz bilmiyorum, oradaki Guzman’a benziyor aynı . Baya komik bir görüntüydü. O benim fotoğraflarımı yaymakla tehdit etseydi ben de onunkileri yayardım . Benim fiziğim düzgündü o zaman, gayet seksiydim utanılacak bir şey yoktu ama onunki
Biz sanatsal uğraşıyoruz o kadarErkeklerle de sexting yapmaya hiç gelmiyor ya. Kadınlar güzel açı falan bulup ayarlıyorlar, erkekler pat diye ilk çektiği fotoğrafı gönderiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?