Nude atma konusu hakkıda düşünceleriniz neler?

190 ustu degil de 190 vardi cidden goruntu komikti ya insan o cüsseden oyle bir tirtilcik beklemiyor da hoff

Evet evet, önceki konuda yorumlarda atmamış ama atar diye korktum demiş. Kardeşi atmamış herhalde, burada haklı görünmek için öyle yazmış gibi duruyor.

Her türlü kibledim.Belki trollüyor,belki gerçek ama madem karıştırıyorsun tekrar,dürüstçe söyle.
Ha ayrıca artık herkes birbirine atıyor zaten.O ''inanamıyorum eski sevgiline nude atmışsın'' diye ayrılan erkeklerin birçoğu da ''bana atmadı'' diye ayrılıyor.Eğer aynı fotoğraflar kendilerine de atılsa büyük çoğu iki gün surat asar ( çünkü malum ülkemizde kadınların sevişmeye meraklı gibi görünmesi büyük suç ) üçüncü gün barışırlar.O yüzden şu sebeple ayrılan erkekleri hiçbir kadın takmamalı.

Vallahi hiç anlamıyorum ben. Niye böyle şeyler yaparlar ki. Gidin öpüşün sarılın aşkınızı yaşayın. Nasıl güvenip de atabiliyorlar
Bunu sen mi diyorsun? Geceleri 'ya kardeşimi ellerlerse' diye uykusu bölünüp 'tum erkekler serefsizdir, Nuri Alço'dur,aman seni kandirirlar önce karnina çocuğu sonr k.čina tekmeyi koyarlar' diye Öğüt veren sen yani,geçen konuda
Şu şarkı eşliğinde düşüncemi yazayım bari
Nudenin de adabı var ya, yüzünü falan atmaması lazım, tam çıplaklık bence hoş değil ama erotik içerikli fotolara bir şey diyemem)) mesela karanlıkta mum isgiyla hayal meyal bir foto gönderse hem daha estetik olur hem de düz Organ atmaktan iyidir bence ya... Şahsen düz - çıplak haliyle kadın ya da erkek bedeni beni tahrik etmiyor. Yine de tabii kişinin kendi tercihi.
ama 17 yaşındaki bir kız için tehlikeli sular bunlar. Yine de ne kadar uyarsanız da boş. O yaşta bir kız sizi suya götürür susuz goturur. Ne deseniz, kendinizi de yirtsaniz boş

Asiri dogru dumduz direkt penis ya da ciplak vucut gormektense omuz ve kollarin gorundugu, loş isikta sirtinin gorundugu (erkek sirtina bayilirim ama killi ve et bağlamiş olmayani) fotolar kesinlikle asirii iyi oluyor.

ATMAYIN, ATTIRMAYIN.
günümüzde (iddialara göre) çocuk p...su ne yazık ki almış başını gitmiş. Buna rağmen hala bu nude foto atmayı "normalleştiren" kadınlara da şaşıyorum. Erkeklerin bu tür isteklerini normalleştirip sonra burada ağlıyorsunuz.

Sadece erkeklerin istediğini nereden çıkardınız? Ben sevgilimi taciz ediyorum, bana nude at diye. Özlüyorum, görmek istiyorum. Canım sıkıldığında, cinsellik konuşmak istediğimde bir nude atıp onu moda sokuyorum. Cinsellik, cinsellik konuşmak sadece erkeklere zevk veren şeyler değil sonuçta.

haklısınız cinsellik tek taraflı yasanmaz, zaten konu bu değil.
konu nude atmak ve sonuçları :)

Ben 20 yaşımda eşimle tanıştım atmisligim oldu evlendikte herangi bir tehtide maruz kalmadım. Ama bu zamanda asla öyle bişey yapmazdım güven açısından. Ayrıca kardesinizi uyarın ben 20 yaşımda yaptığımı yanlış buluyorum 17de çocuk yani.

Defalarca nude attım da, aldım da.

Ama asayiş berkemal çok şükür. Neden mi içim rahat? Birincisi yüz asla açık olmaz. İkincisi evdeki spesifik bir eşya vb. de fotoğrafa çıkmamalı, düz arkaplan olmalı.

Bunları da iq'su en az 100 olan biri düşünebilmeli yahu.

Whatsapp yerine telegram'dan atılıp gönderilen numaranın öğrenilmesinin de önüne geçebilir. Üstelik normal atmak yerine 30 saniyede kaybolmak üzere foto atma özelliği filan var telegram'da, ekran görüntü alınamadan.

Bir de bir arkadaş demiş çok doğru, düşük profilli çevrelerde çok yaygın oluyor ifşa olayı. Böyle kendi sevgili yapıp, kız kardeşine gelince "vay bacıma dm'den yürümüş öldürürüm" "beni bırakmak kolay mı haa" tarzı keko erkeklerin ifşa potansiyeli yüksektir. Biraz insan sarrafı olmak ve yaradılanı yaradandan ötürü sevmemek, seçici olmak lazım.

Karşıdaki erkeğe göre değişir. Nude yerine sevişmeyi tercih edersin gider gizli kamera koyar bu seferde bununla tehdit eder. Haberlere çıkmıştı erkeğin biri evliyken karısı ile kayıt altına aldıkları görüntü ve videoları boşanma aşamasında millete dağıtırım diye tehdit etmiş. Ama her erkekte böyle değil. Tehdir edenler bence psikopat falan. Her önüne her sevgiliye atılmasına da karşıyım. Ama güven varsa işler değişir. Zaten sizi düşünen erkek bu fotoları telefonunda tutmaz. Siz de kardeşinizi uyarın ama kimsenin telefonunu da karıştırmayın. Kardeşinizin cinsel hayatını da kurcalayıp durmayın. Benim de sevgilim var kendimi korudum falan demiştiniz. Kendinizi korumanız gerektiğini düşündüğünüz biri ile neden sevgilisiniz onu da anlamadım

Çok yanlış bir şey. Karşı taraf istediği kadar iyi niyetli ve güvenilir olsun, telefonu çalınır, hesabı hacklenir her şey olabilir. Ben asla diyorum, eşinize bile atmayın.

Çok yanlış bir şey. Karşı taraf istediği kadar iyi niyetli ve güvenilir olsun, telefonu çalınır, hesabı hacklenir her şey olabilir. Ben asla diyorum, eşinize bile atmayın.
bir oyuncu vardı , karısı böyle fotolarını ifşa etmişti ...
ee sonu ne oldu BOŞANMA.
atmayın gidin bu tür fantezilerinizi canlı kanlı yaşayın . bana çok avam geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…